گفته می‌شود که...

کشف محموله سنگین سلاح و مهمات جنگی در سیستان و بلوچستان حمله تروریستی به پاسگاه قطار خنجک ناکام ماند ۷میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه‌شده ایران آزاد می‌شود کدام کشورها رابط آزادسازی منابع ارزی هستند؟ با سلبریتی‌ها برخورد کنیم اما قانونی نه سلیقه‌ای تأیید مدل «تحریم-آشوب» دربرابر ایران تلاش اصلاح‌طلبان و صدای آمریکا برای حذف ایران از جام جهانی

کشف محموله سنگین سلاح و مهمات جنگی در سیستان و بلوچستان

با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان، محموله سنگین سلاح و مهمات جنگی در راستای اغتشاشات و سایر اقدامات امنیتی قبل از ورود به ایران، در مرزهای سیستان و بلوچستان کشف و ضبط شد.

«مهدی شمس‌آبادی» دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در این ارتباط در گفت‌وگوی اختصاصی با تسنیم اظهار داشت: این محموله پیرو رصد اطلاعاتی دقیق سربازان گمنام امام زمان(عج) شناسایی و عوامل آن نیز دستگیر شده‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در این عملیات 90 قبضه سلاح و 60 هزار انواع مهمات کشف و ضبط شده است.

وی با اشاره به اینکه این سلاح‌ها با قصد ضربه زدن به مردم و ایجاد ناامنی در حال ورود به کشور بود، تصریح کرد: نیروهای امنیتی و انتظامی تمام تحرکات دشمنان علیه کشور را زیر نظر دارند و قبل از اینکه دشمنان بخواهند اقدامی انجام دهند در تور اطلاعاتی آنها گرفتار خواهند شد.

======================

حمله تروریستی به پاسگاه قطار خنجک ناکام ماند

حمله یک گروه تروریستی به پاسگاه قطار خنجک در مرکز سیستان و بلوچستان ناکام ماند.

شامگاه شنبه یک گروه تروریستی قصد تصرف پاسگاه قطار خنجک زاهدان را داشت که ناکام ماند.

اشرار مسلح که قصد حمله به پاسگاه قطار خنجک زاهدان را داشتند و به مدت نیم ساعت با نیروهای نظامی درگیر شدند.

در نهایت این حمله ناکام ماند و اعضای گروهک از محل متواری شدند.

=======================

۷میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه‌شده ایران آزاد می‌شود

همزمان با آزادسازی زندانیان ایران و آمریکا طبق رایزنی‌های انجام‌شده بناست ۷میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران نیز آزاد شود.

طبق اخبار اعلامی و براساس رایزنی‌هایی انجام‌شده در هفته‌های گذشته بناست به‌زودی شاهد آزادسازی زندانیان ایران و آمریکا و همزمان آزادسازی منابع مسدودشده ارزی کشورمان در کره جنوبی باشیم.

اطلاعات دریافتی خبرنگار تسنیم از یک مقام مطلع نشان می‌دهد که در پی این آزادسازی قرار است 7 میلیارد دلار از منابع ارزی مسدودشده در اختیار بانک مرکزی قرار گیرد.

ایران هنوز حساب‌های اعلامی برای انتقال منابع مذکور را بنا بر ملاحظات بانکی نپذیرفته و حساب‌های جدیدی را به این منظور معرفی کرده است.

طی هفته‌های اخیر مذاکرات فشرده‌ای با وساطت یکی از کشورهای منطقه درباره آزادسازی هم‌زمان زندانیان ایران و آمریکا انجام شده است و میلیاردها دلار از منابع ارزی مسدودشده کشورمان نیز در این چارچوب در شرف آزادسازی است.

==========================

کدام کشورها رابط آزادسازی منابع ارزی هستند؟

آزادسازی زندانیان ایران و آمریکا و همچنین آزادسازی ۷میلیارد دلار از منابع بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی با هماهنگی کدام کشورها در حال انجام است؟

آزادسازی زندانیان ایران و آمریکا و همچنین آزادسازی میلیاردها دلار از منابع بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی خبر مهمی است که هم‌اکنون از سوی رسانه‌های مطرح دنیا نیز درحال مخابره است.

در حالی که مذاکرات رفع تحریم‌ها به‌دلیل عدم اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی ایالات متحده آمریکا همچنان بدون حصول نتیجه باقی مانده است، این کشور مستقل از روند مذاکرات هسته‌ای، در حال پیگیری موضوع آزادی زندانیان خود در ایران و هم‌زمان آزادسازی منابع مسدودشده ارزی کشورمان در کره جنوبی است.

طی هفته‌های اخیر مذاکرات فشرده‌ای با وساطت یکی از کشورهای منطقه درباره آزادسازی هم‌زمان زندانیان ایران و آمریکا انجام شده است و میلیاردها دلار از منابع ارزی مسدودشده کشورمان نیز در این چارچوب در شرف آزادسازی است.

خبرهای تکمیلی بیانگر آن است که آزادسازی همزمان زندانیان ایران و آمریکا و همچنین آزادسازی7 میلیارد دلار از منابع بلوکه‌شده ایران با میانجی‌گری قطر انجام شده است، ضمن اینکه سوییس و سازمان ملل نیز به‌عنوان کانال ارتباطی در این امر درگیر هستند.

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل نیز مدعی شد باقر نمازی زندانی دوتابعیتی از زندان آزاد و ایران را ترک کرده است و سیامک نمازی نیز آزاد شده، اما همچنان در ایران است.

در بیانیه‌ای که دوجاریک به‌نقل از دبیرکل سازمان ملل متحد منتشر کرد، گوترش از قبول درخواست‌هایش از رئیس جمهور اسلامی ایران مبنی بر اجازه خروج باقر نمازی برای معالجه در خارج از کشور تشکر کرده است.

دبیرکل سازمان ملل همچنین در این بیانیه گفت: خوشحال است که سیامک نمازی پسر باقر نمازی از بازداشت آزاد شده است.

============================

با سلبریتی‌ها برخورد کنیم اما قانونی نه سلیقه‌ای

محمدصادق کوشکی برخورد با مشوقان به آشوب در روزهای اخیر را ضروری می‌داند اما تاکید می‌کند که این برخوردها باید در چارچوب قانون باشد.

ناآرامی‌های اغیر تقریبا فرونشسته و آرامش به کشور برگشته. در پی آن شاهد موجی از بازداشت‌ها و برخوردها هستیم که گزارش آن نیز توسط وزارت اطلاعات و طی بیانیه‌ای به مردم داده شد. در همین راستا نیز شاهد درخواست‌های متعدد عموما از سوی برخی رسانه‌ها برای برخورد جدی با آن گروه از سلبریتی‌ها هستیم که در جریان اتفاقات اخیر نقش موثر ایفا کرده و به تحریک معترضان و همراهی با اغتشاشگران پرداختند.

برخی نیز این درخواست را مصداق دوگانگی در مواجهه با سلبریتی‌ها دانسته و یادآور شدند که چطور در ایام انتخابات از کنشگری آنان استقبال می‌شود و ... .

محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصولگرا این اختلاف نظر را ناشی از برخوردهای سلیقه‌ای می‌داند. او در گفت‌وگو با «فردا» گفت: «ملاک ما برای هر رفتاری قانون است و اگر کسانی قانون را به هر شکلی زیر پا گذاشته باشند و در تحریک مردم به آشوب نقش ایفا کرده باشند و قانون آنان را مقصر بداند، باید طبق قانون با آنان برخورد کرد. این یک بحث سلیقه‌ای نیست که بگوییم برخی خواستار برخورد شدند و ... . اگر قانون آنان را مجرم بداند باید با آنها برخورد شود و اگر هم نمی‌داند که بحثی نیست. بدیهی است که اجرای قانون در هر حالی به نفع همه است».

وی در واکنش به اینکه برخی برخورد با سلبریتی‌ها در فضای اجتماعی ملتهب فعلی را صلاح نمی‌دانند، گفت: «این نگاه اشتباهی است. اینکه به خاطر ملتهب بودن جامعه اجرای قانون را تعطیل کنیم یک اشتباه تاریخی در کشور ما است. قانون باید همیشه اجرا شود چه وقتی فضا ملتهب باشد و چه نباشد. مساله اصلا همین جا شروع می‌شود که اجرای قانون را میلی و سلیقه‌ای کنیم. اگر کسی تخلف کند، در هر شرایطی باید قانون را اجرا کرد. اینکه برای اجرای قانون استثناء قرار دهیم اشتباه است. اما سلیقه هم در کار نیست و به خاطر میل و خواست کسی نباید با دیگری برخورد کرد».

کوشکی تاکید کرد: «برخی می‌گویند که چرا اگر سلبریتی‌ها در ایام انتخابات حرف بزنند، کسی نقد نمی‌کند! پاسخ آنها روشن است. ملاک ما این است که فرد کار غیر قانونی کرده یا خیر. اگر در ایام انتخابات هم این سلبریتی‌ها رفتار غیرقانونی داشته باشند باید با آنها برخورد شود. برخوردها و رفتارهای سلیقه‌ای این برداشت‌ها را ایجاد کرده است. باید گفت که هر کسی اعم از سلبریتی یا افراد معمولی در هر مقطعی خلاف قانون عمل کند باید مجازات شود. مگر اگر یک سلبریتی در ایام انتخابات بگوید به روحانی رای دهید یا رئیسی کار خلاف قانون است که با او برخورد کنیم؟ پس پاسخ روشن است».

=========================

تأیید مدل «تحریم-آشوب» دربرابر ایران

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی امریکا از تصمیم این کشور برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران خبر داد

تنها یک روز پس از انتشار این موضع‌گیری «رابرت مالی»، نماینده ویژه امریکا در امور ایران مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی قصد ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید از تصمیم واشنگتن برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه کشورمان خبر داد. «سالیوان» که در یک نشست خبری حضور یافته بود این تصمیم را در پاسخ به پرسشی که درباره وقوع اعتراضات در ایران مطرح شد، اعلام کرد و یادآور شد که ایالات متحده از ناآرامی‌ها در ایران حمایت می‌کند. او با این ادعا که دولت امریکا نه فقط در حرف که در عمل نیز کنار ملت ایران می‌‌ایستد، افزود: «ما تاکنون چندین تحریم علیه نهادهای ایرانی به خاطر این اقدامات آنها صادر کرده‌ایم و همچنان به دنبال اهدافی برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران خواهیم بود

مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیش از این نیز در گفت‌وگو با شبکه خبری «سی‌بی‌اس» امریکا مدعی شده بود که پیگیری ماجرای بی‌پایان مذاکرات هسته‌ای ایران در تضاد با اعلام همبستگی واشنگتن با معترضان ایرانی نیست و اینکه ایالات متحده می‌تواند هم به مذاکرات هسته‌ای با تهران ادامه دهد و هم به طور همزمان «سرکوب اعتراضات زنان» در ایران را محکوم کند. او در حالی که در تلاشی بی‌فایده می‌‌کوشید نشان دهد تلاش‌های به ظاهر دیپلماتیک دولت امریکا برای دستیابی به توافق وین مغایرتی با اقدامات مداخله‌جویانه در ایران ندارد، رسماً اعلام کرد که امریکا هر دو سیاست را دنبال می‌‌کند؛ حال آنکه در واقعیت همان «سیاست تحریمی» ترامپ با «نمایش مذاکره» بایدن در جریان است.

تزویر امریکایی

این اظهارات مقام ارشد امنیت ملی ایالات متحده بخوبی از تزویر فاحش در رویکرد دولتمردان امریکایی در قبال جمهوری اسلامی پرده برمی‌‌دارد. مثال روشن این تناقض از یک سو در اهداف اعلامی امریکا مبنی بر مقابله با سلاح هسته‌ای ذیل هدف ادعایی دفاع از امنیت در منطقه و جهان دیده می‌‌شود و از سوی دیگر در پرشمار کردن فهرست تحریم‌هایی رخ می‌‌نماید که طراحان آن چشم خود را بر تبعات انسانی آن بسته و حالا از همان ابزار به مثابه ابزاری برای حمایت از یک رویداد داخلی در جمهوری اسلامی و به بهانه حمایت از آشوبگران استفاده می‌کنند.

راهبرد ناامن‌سازی

غیرمتعارف‌ترین موضع‌گیری مقام‌های امریکایی در حمایت صریح از بروز ناآرامی‌هایی است که در پی وقوع یک مسأله داخلی در ایران رخ داده است. این مسأله که نقش‌آفرینی و همسویی جریان‌های اپوزیسیون، گروهک تروریستی منافقین، محافل اطلاعاتی و امنیتی غربی و صهیونیستی در آن پوشیده نیست، با هدف گستراندن آشوب‌ها در ایران، تهدید امنیتی در جمهوری اسلامی را نشانه رفته است. این در حالی است که مقام‌های امریکا که همواره در مواضع ادعایی خود حل موضوع پرونده هسته‌ای ایران را در امتداد سیاست ایجاد امنیت در منطقه خاورمیانه دنبال می‌‌کرده‌اند، در عمل راه جریان‌هایی را می‌‌پیمایند که در مهم‌ترین دستور کار، امنیت جمهوری اسلامی را هدف قرار داده است.

به این ترتیب هدف دستور کار امریکایی در روزهای اخیر به سیاق سال‌های گذشته پس از انقلاب اسلامی و در ضدیت با امنیت آن فاش شده است. آنها امنیت ملی را هدف گرفته‌اند و مسیر اقدام‌شان مخدوش ساختن اعتماد عمومی است و راهبرد دوربرد خود را تبدیل ایران به کانون بحران و ناامن کردن آن و به تعبیر دیگر «سوریه‌سازی» تعیین کرده‌اند. امری که ذیل نقش اثرگذار جمهوری اسلامی در مواجهه با رویدادهای بحران‌ساز منطقه همچون تروریسم می‌‌تواند به کل منطقه تسری یابد و چتر ناامنی را بر خاورمیانه پرآشوب بگستراند. بی‌تردید چنین چشم‌اندازی از نگاه استراتژیست‌های امریکایی دور نمانده است. از این رو به وضوح پرونده‌سازی علیه روند فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی تنها یک دلیل واضح دارد و آن زمینگیر کردن ایران برای محقق کردن زیاده‌خواهی‌های واشنگتن در منطقه است. هدفی که نظام تحریم‌های سختگیرانه امریکایی در سال‌ها و ماه‌های اخیر به واسطه رویکرد مقاومت فعال جمهوری اسلامی در مرحله اجرا برای محقق کردن آن با ناکامی روبه‌رو شده است و شاید همین نتیجه سبب شده مسئولان کاخ سفید به سیاه‌نمایی و ایجاد اعتراض در خیابان‌ها و تشویش اذهان عمومی روی بیاورند و از این طریق به دنبال کوتاه و آسان کردن راه امتیازگیری از دولت جمهوری اسلامی در زمینه مذاکرات هسته‌ای باشند.

نقض حقوق ملت با تحریم

وجه دیگر تناقض فاحش امریکایی در حمایت از مردم ایران در بهره‌گیری تمام‌قد از سلاح تحریم نمایان می‌‌شود. جایی که مقام‌های امریکا کوشیده‌اند با تحریم‌های یکجانبه مقدمات نقض تمامی حقوق بشری مردم ایران از جمله حقوق مدنی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و توسعه را فراهم کنند. اقدامات قهری یکجانبه‌ای که عملاً مصداق واضح جنایت علیه بشریت است و تاریخ نشان داده که هیچ استثنای بشردوستانه‌ای را نیز قائل نشده است.

از همین رو بود که پیش از همه شاید این مردم ایران باشند که از ادعاهای مقام‌های امریکایی متحیر شوند و با خود این پرسش را مطرح کنند که به راستی اگر مسئولان امریکایی این اندازه دغدغه حمایت از مردم ایران را دارند چرا به تعهدات بین‌المللی خود در قالب یک توافق پشت پا زدند و تماماً در مسیر تکمیل ساختمان تحریم گام برداشتند. از این منظر می‌توان مواضع اخیر دولتمردان واشنگتن از جمله مشاور امنیت ملی در حمایت از مردم ایران را بزرگ‌ترین تناقض و تزویر در مواضع ایالات متحده به حساب آورد. آنها در حالی مواضع به ظاهر بشردوستانه در حمایت از حقوق ملت ایران اتخاذ می‌‌کنند که در سال‌های اخیر از هیچ اقدامی در ایجاد فشار و تحریم علیه همان مردم دریغ نورزیده‌اند.

به همین دلیل به نظر می‌‌رسد مقام‌های امریکایی که اینک در تعیین تکلیف مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از خود تعلل نشان می‌‌دهند، نه تنها کوچک‌ترین علاقه‌ای ندارند که ذیل رویکرد دیپلماسی گره‌ای از مشکلات کشور ایران باز کنند! که می‌‌کوشند از بروز کمترین فرصت برای تشدید سیاست خصومت و دشمنی برای تحقق خواسته‌های ناحق خود نهایت بهره‌برداری را کنند و دراین میان از تبدیل ملت ایران به حربه‌ای برای گام برداشتن در این مسیر نامشروع هیچ ابایی ندارند.

منبع: روزنامه ایران

======================

تلاش اصلاح‌طلبان و صدای آمریکا برای حذف ایران از جام جهانی
سانسور بیانیه مهم وزارت اطلاعات در روزنامه‌های غرب‌گرا

برخی از روزنامه‌های منتسب به جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب، در شماره امروز بیانیه مهم وزارت اطلاعات درباره جزییات آشوب‌های اخیر را سانسور کردند.

در همین رابطه روزنامه‌های شرق، سازندگی، آرمان ملی، مردم سالاری، دنیای اقتصاد، هفت صبح و...در صفحه اول شماره امروز هیچ اشاره‌ای به این اطلاعیه نداشتند.

اما با بررسی نوع واکنش رسانه‌های معاند، پشت پرده این اقدام هماهنگ در سانسور یک خبر مهم آشکار می‌شود.

وبسایت ضدایرانی بی بی سی فارسی در واکنش به بیانیه وزارت اطلاعات در مطلبی با عنوان «وزارت اطلاعات: به دیپلمات‌های آلمان، فرانسه، بریتانیا و سوئد تذکر داده‌ایم» نوشت: «وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای در روز جمعه اعلام کرد که سفارتخانه‌های کشورهای خارجی را زیر نظر دارد و تاکنون به دیپلمات‌های کشورهای آلمان، فرانسه، بریتانیا و سوئد، به دلیل «دخالت یا ورود به صحنه اغتشاشات» تذکر داده است. این نخستین بار است که خبری درباره تذکر وزارت اطلاعات به دیپلمات‌های کشورهای اروپایی در تهران منتشر می‌شود

این وبسایت در ادامه نوشت: «پیش از این وزارت خارجه با احضار سفرای کشورهای آلمان و بلژیک به موضع‌گیری‌های این کشورها در حمایت از معترضان، اعتراض کرده بود

همچنین وبسایت سعودی-انگلیسی-اسرائیلی «ایران اینترنشنال» در مطلبی با عنوان «وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی مدعی بازداشت ۹ تبعه خارجی به دلیل حضور در صحنه اعتراضات شد» نوشت: «وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی از بازداشت ۹ نفر از اتباع آلمان، لهستان، ایتالیا، فرانسه، هلند و سوئد در ایران خبر داد. این بیانیه همچنین سفارت‌خانه‌های چند کشور در ایران را به دست داشتن در تظاهرات و اعتراضات گسترده مردم ایران که در شهرهای مختلف در جریان است، متهم کرد

این رسانه در ادامه نوشت: «این بیانیه همچنین سفارت‌خانه‌های چند کشور در ایران را به دست داشتن در تظاهرات گسترده مردم متهم کرده است

وبسایت صدای آمریکا- ارگان رسانه‌ای دولت تروریست آمریکا- نیز در مطلبی با عنوان «وزارت اطلاعات از دستگیری ۹ تبعه خارجی خبر داد؛ بازداشت بیش از ۲۵۰ نفر» نوشت: «این اعلامیه مفصل بدون ارائه هیچ سند و مدرکی ادعاهایی همچون «طرح انفجار یک مرکز صنعتی حساس» و یا «خرابکاری در دو هواپیمای مسافربری» را مطرح می‌کند و می‌افزاید رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از ایران نقش کلیدی در اعتراضات اخیر داشته‌اند و به همین دلیل وزارت اطلاعات پرونده‌هایی برای اعضای این شبکه‌ها تشکیل داده و آنها را «قطعاً» پاسخگو خواهد کرد

همانطور که ملاحظه کردید رسانه‌های معاند و به عبارتی رسانه‌های «آمریکایی-انگلیسی-اسرائیلی-سعودی» ۳ محور را در واکنش به بیانیه وزارت اطلاعات در دستور کار قرار دادند: ۱: بازداشت اتباع اروپایی، ۲: تذکر ایران به سفارتخانه‌های اروپایی و ۳: تمرکز بر نقش رسانه‌های فارسی زبان معاند و تشکیل پرونده برای اعضای آنها.

و در این سو برخی رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب، این بیانیه بسیار مهم را سانسور کردند. به نظر شما این سانسور هماهنگ از ترس و واهمه ناشی شده است؟ آیا ارتباطی میان سفارتخانه‌های اروپایی با برخی رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب وجود دارد؟! میان رسانه‌های معاند و رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب چطور؟! آیا ارتباطی وجود دارد؟!

وبسایت صدای آمریکا- حامی همیشگی تحریم، تحقیر و توهین علیه ملت ایران- در مطلبی با عنوان «درخواست گروه مدافع حقوق زنان از فیفا: ایران از جام جهانی اخراج شود» نوشت: «یک گروه مدافع حقوق زنان با اشاره به اقدام جمهوری اسلامی در «شکنجه و کشتن» مردم ایران، از فیفا خواسته که طبق مواد ۳ و ۴ اساس‌نامه‌اش، که هرگونه تبعیض بر اساس جنسیت، نژاد و مذهب را ممنوع کرده است، ایران را فوراً از بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اخراج کند

پس از انتشار این خبر، «سحام نیوز»- رسانه منتسب به اعضای فراری جریان فتنه- نیز به بازنشر آن پرداخت و به نوعی موافقت خود با این اقدام ضدایرانی را آشکار کرد.

در ادامه، «اصلاحات نیوز»- رسانه جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب- و «دولت بهار» رسانه منتسب به جریان انحرافی نیز با بازنشر این پیشنهاد سخیف و ضدایرانی، موافقت خود با آن را نشان دادند.

نکته قابل توجه اینجاست که رسانه‌هایی از جمله صدای آمریکا و همچنین رسانه‌های جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب در داخل پیش از این بارها مدعی شده بودند که «ورزش سیاسی نیست» و نباید مسابقات ورزشی را با عینک سیاسی ببینیم.

و اما هدف از این قبیل فضاسازی‌ها و پیشنهادها، تحقیر و توهین علیه مردم ایران است. چراکه اگر قرار بر بررسی حقوق زنان باشد، این آمریکاست که باید از تمامی رقابت‌های ورزشی اخراج شود. در روزهای گذشته رئیس جمهور کشورمان در گفت و گوی تلویزیونی با مردم گفت:» نکته حائز اهمیت آن است که ببینیم چه کسانی امروز به اغتشاش دامن می‌زنند؟ کشوری که دولتش کودکان بومی آنجا را زنده به گور کرده، امروز مدافع حقوق بشر شده و مردم را به ایجاد اغتشاش در خیابان‌ها دعوت می‌کند. کشوری که در ۲۸ هفته ۸۱ زن به دست پلیس‌اش کشته شده‌اند، هیچ فردی ولو در حد یک کارشناس هم دلیل تضییع حقوق این زنان و چرایی کشته شدن آنها را بررسی نمی‌کند

به گزارش واشنگتن پست، از سال ۲۰۱۵ تاکنون بیش از پنج هزار و ۶۰۰ شهروند آمریکایی به‌واسطه وحشی‌گری پلیس جان باختند که بیش از ۲۵۰ مورد از تلفات را زنان تشکیل می‌دهند؛ در میان این اسامی، مادران و همسران و کنش‌گران فعال و تاثیرگذار اجتماعی دیده می‌شود. برای نمونه «برونا تیلور» یک زن ۲۶ ساله آفریقایی-آمریکایی، در ۱۳ مارس ۲۰۲۰ در آپارتمان خود در ایالت کنتاکی، در شرایطی که دست‌کم هفت افسر پلیس به آپارتمان او هجوم می‌آورند، به ضرب ۶ گلوله جان خود را از دست می‌دهد.

جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب در داخل کشور نیز به‌هیچ‌عنوان صلاحیت اظهارنظر درباره حقوق زنان را ندارد. چراکه اگر صلاحیت داشت در ماجرای قتل وحشیانه «میترا استاد» توسط «محمدعلی نجفی»، از قاتلِ یک زن، قهرمان نمی‌ساخت.

========================

https://shoma-weekly.ir/9pk0sY