گفته می‌شود که...

انحراف دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی یارانه نان در ماه حمایت چین از ایران معادلات را برهم زده است سلبریتی‌ها، پولدارهایی که آلزایمر سیاسی و اجتماعی دارند نمایندگان به پیش‌نویس توافق احتمالی دسترسی دارند مصوبات تسهیل و رفع موانع تولید اجرا نمی‌شود شبکه‌ای سعودی؛ اما در خدمت صهیونیسم

انحراف دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی یارانه نان در ماه

«سبحانیان» معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزیر اقتصاد گفت: «میزان آرد مورد نیاز برای پخت حدود ۱۰۰ میلیون قرص نان در روز حدود ۱۶ تا ۱۷ هزار تن است در حالی که حدود ۲۴ هزار تن در روز آرد توزیع می‌شود. دولت هر ماه حدود ۱۸۰ هزار تن به ارزش 2/7 هزار میلیارد تومان یارانه نان پرداخت می‌کند که به نان تبدیل نمی‌شود و به دست مردم نمی‌رسد. از حدود ۷۴ هزار نانوایی بیش از ۷۲ هزار نانوایی به دستگاه‌های هوشمند مجهز شدند».

حمایت چین از ایران معادلات را برهم زده است

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در مقاله‌ای تحلیلی با بررسی زوایای مختلف روابط امریکا، چین و اسرائیل اذعان کرد که روابط رو به رشد میان جمهوری اسلامی ایران و چین نگرانی‌هایی را برای تل آویو و واشنگتن به‌دنبال دارد.

به گزارش ایرنا، این روزنامه دراین‌باره نوشت «چین قصد دارد در قالب یک قرارداد همکاری ۲۵ ساله، ۴۰۰ میلیارد دلار طی ۲۵ سال آینده در اقتصاد ایران در تبادل نفت، تقویت همکاری نظامی و تلاش برای بی‌اثر کردن تحریم‌های امریکا و انزوای تهران سرمایه‌گذاری کند. با این شرایط چنین منبع مالی به ایران کمک خواهد کرد تا صنعت دفاعی خود را تقویت کند. برای اسرائیل این توافقنامه هشداری دیگر است که این نظر را در ذهن متبادر می‌کند: چین دوست ما نیست، اکنون زمان آن رسیده تا از پکن دوری کنیم.» جروزالم پست در ادامه تصریح کرد: «بنابراین هنگامی که اسرائیل از چین جدا شود، فرصت‌های بزرگتری برای همکاری میان متحدان نزدیک به‌وجود خواهد آمد. ابتکار بازار آزاد از هرآنچه که شبیه مدل دولتی چینی است پیشی خواهد گرفت.در همین حال پکن با حمایت از بزرگترین دشمن خطرناک اسرائیل یعنی ایران، معادله‌ها را برهم زده است. اکنون اسرائیل بخوبی می‌داند باید از بهترین متحدش(امریکا) پشتیبانی کند و از بزرگترین رقیب آن یعنی چین فاصله بگیرد.»

سلبریتی‌ها افرادی پولدارند که آلزایمر سیاسی و اجتماعی دارند

روزنامه جوان با اشاره به حواشی ایجاد شده درباره پست علی کریمی راجع به نذری نوشت: نکته عجیب ماجرا تناقضات بسیار میان رفتار و گفتار و حتی ابتلای آنان به آلزایمر‌های اجتماعی و سیاسی است. بار‌ها دیده شده که روزی از خودرو، منزل و حتی قبض برق نجومی خود رونمایی کرده‌اند و فردا برای فقرای جامعه آه و ناله سر داده‌اند. در انتخاباتی از نامزدی تمام‌عیار حمایت کرده‌اند و چند صباح بعد خود از مردم به‌ خاطر عملکرد همان نامزد طلبکار شده‌اند. به‌ نظر می‌رسد این رفتار منفعت‌طلبانه متناقض و نازل سلبریتی‌ها بیش از آنکه عمدی باشد، ناشی از کم‌عمقی و سطحی بودن آن‌هاست. یا باید سطح سواد و مطالعه آنان را افزایش داد یا آنکه انتظار مردم از رفتار و گفتار اینان را تنزل داد.

پهپاد‌های ایرانی‌ مایه شگفتی است!

سرپرست تیم روسیه در هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی شکار شاهین ۲۰۲۲ در حوزه پهپادی که به میزبانی ایران برگزار می‌شود، اظهار داشت: پهپاد‌هایی که ایرانی‌ها در شرایط تحریم ساخته‌اند و در افتتاحیه مسابقات به نمایش گذاشته شد، مایه شگفتی است.

وی افزود: نفرات تیم‌ها می‌توانند تجربیات خود را در کنار مسابقات در اختیار یکدیگر قرار دهند و با یکدیگر همکاری خوبی داشته باشند و از طرف دیگر مهارت و آمادگی تیم‌های این دوره از مسابقات را می‌تواند بالا ببرد.

رسانه صهیونیستی: اسرائیل را در مذاکرات هسته‌ای بازی نمی‌دهند

یک رسانه صهیونیستی در تحلیلی اعتراف کرده تل‌آویو سیاست مشخصی در قبال ایران ندارد و تنها «لفاظی‌های توخالی» و «شلوغ‌کاری‌های زیاد» را در دستور کار قرار داده است.

هاآرتص مدعی شده که پیش‌نویس نهایی اتحادیه اروپا برای توافق هسته‌ای جدید با ایران، متنی ضعیف است.

این رسانه نوشته است: «اسرائیل به دقت این سند را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده در حالی که کاخ سفید، شورای امنیت ملی [آمریکا]، وزارت خارجه آمریکا و سیا یا این سند را نخوانده و یا آن را نفهمیده‌اند.»

نگارنده در ادامه نوشته است: «نگرانی‌های اسرائیل واقعی و موجه هستند. پس چرا شبیه هجو به نظر می‌رسد؟ چون از دورانی که گلایه‌های اسرائیل در دامنه توجه آمریکا قرار می‌گرفت عبور کرده‌ایم.» این رسانه در ادامه آورده است: «اسرائیل زمانی وارد استادیوم شده که جمعیت ورزشگاه را ترک کرده‌اند، چراغ‌ها را خاموش و دوربین‌ها را جمع کرده‌اند. در واقع، اسرائیل دارد توضیحاتش را به کارکنان سالن غذاخوری و مأموران نظارت ارائه می‌دهد و هیچ اثری روی اینکه توافق حاصل خواهد شد یا نه ندارد.» این رسانه نوشته که اسرائیل در لایه‌های عمیق درونی‌اش حصول توافق را به عدم توافق ترجیح می‌دهد، «چون علی‌رغم خودنمایی‌ها و شعارها، اسرائیل غیر از گلایه‌های تمام‌ناپذیر درباره توافق هیچ سیاست کلانی در قبال ایران ندارد.»

برنامه ای برای واردات آب نداریم

وزیر نیرو گفت: هیچ برنامه ای برات واردات آب نداریم و در حوزه دیپلماسی آب در مورد اجرای طرح‌های مشترک آبی، توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و حق آبه‌ها با کشورهای دیگر در حال مذاکره هستیم.

علی اکبر محرابیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مذاکرات تاکنون پیشرفت خوبی داشته است، اظهار کرد: برای صادرات خدمات فنی و مهندسی و حق آبه‌ها به نقاط خوبی دست یافته ایم.

شناسایی بیمار مشکوک به آبله میمونی در بابل

در پی انتشار خبر و تصاویری از بیمار مشکوک به آبله میمونی در بابل، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان گفت: موضوع پیگیری و فرد مورد نظر شناسایی شده است و اکنون اساتید پوست و عفونی در حال بررسی از لحاظ نشانه‌های افتراقی متفاوت هستند. این بیماری مانند کرونا نیست و به این راحتی انتشار پیدا نمی‌کند، مردم نگران نباشند.

معاون رئیس‌جمهور: نمایندگان به پیش‌نویس توافق احتمالی دسترسی دارند

«سیدمحمد حسینی» معاون امور مجلس رئیس‌جمهور در خصوص سیاست دولت رئیسی درباره برجام گفت: «از ابتدای دولت سیزدهم، بنا بر رسانه‌ای شدن تمام ابعاد مذاکرات نبود؛ زیرا نمی‌خواستیم مسئله برجام به موضوع اول کشور تبدیل شود. تمام توان دولت سیزدهم بر خنثی‌سازی تحریم‌ها و بهبود شرایط اقتصادی کشور معطوف شد».

وی درباره جلسه غیرعلنی اخیر در مجلس بر سر مذاکرات هسته‌ای نیز گفت: «آقای باقری در جلسه غیرعلنی اخیر مجلس، پاسخگوی ابهامات و سؤالات نمایندگان درباره متن توافق احتمالی بود؛ سؤالات نمایندگان نشان می‌داد که اطلاعات کافی درباره متن توافق هسته‌ای را دارند و به متن دسترسی داشته‌اند. نمایندگان مجلس در پایان جلسه غیرعلنی از پاسخ‌های آقای باقری رضایت داشتند؛ جلسات مشترک با مجلس ادامه خواهد داشت تا نمایندگان در جریان امور قرار بگیرند».

صادرات قطعات خودرو، قدرت ایران را نشان می‌دهد

فاطمی امین حضور در نمایشگاه اتومبیلیتی مسکو را فرصتی برای ارائه محصولات با فناوری بالا خواند و گفت: وقتی ما پهپاد، دستگاه اکسیژن ساز و ربات جراح به کشورهای مختلف صادر می‌کنیم، نشان از قدرت ما دارد و به شناخته شدن ما در جهان کمک می‌کند.

وزیر صمت با بیان اینکه در تجارت با روسیه، پیوندهای اقتصادی اهمیت دارد، گفت: پیوندهای اقتصادی به تحکیم روابط دو کشور می‌انجامد و همچنین روسیه یک کشور دارای فناوری بالا محسوب می‌شود و صادرات قطعات خودرو یا توربین و دیگر محصولات با فناوری بالا به این کشور نشان از قدرت جمهوری اسلامی ایران دارد. فاطمی امین تاکید کرد: در تجارت با هر کشور لازم است که کسب و کارها به هم پیوند بخورند و این پیوند فقط با صادرات و واردات ممکن نیست، بلکه باید به تولید مشترک و تأسیس شرکت‌های مشترک فکر کنیم تا این پیوندها ناگسستنی شود.

مصوبات تسهیل و رفع موانع تولید اجرا نمی‌شود

براساس گزارشی که مرکز پژوهش‌های مجلس اخیرا در خصوص عملکرد «ستاد تسهیل و رفع موانع تولید» از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ منتشر کرده، از مجموع ۴۶ مصوبه این ستاد در خصوص ۲۲ شرکت، تنها ۲۵ درصد از مصوبات به‌طور کامل اجرا شده، ۲۴ درصد در دست اقدام، ۶ درصد ناقص اجرا شده و ۴۶ درصد مابقی نیز به مرحله اجرا نرسیده است. قابل ذکر است مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش خود بر این نکته تأکید کرده که از مجموع ۶۰ بنگاه و شرکتی که ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طی دو سال اخیر در مورد آنها مصوبه داشته، فقط به اطلاعات ۲۲ شرکت دست یافته و مابقی شرکت‌ها یا اطلاعاتی در اختیار بازوی پژوهشی مجلس قرار نداده یا ارتباط با آنها میسر نشده است.

فرمانده فراجا: زورگیر اتوبان نیایش باید در همان‌محل اعدام شود

سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی گفت: به پلیس هیچ امکاناتی برای کشف سرقت و مقابله با آن اضافه نشده است، اما جرایم به روز شده است. امثال افرادی که در اتوبان نیایش خفتگیری کردند باید در همان اتوبان اعدام شوند تا درس عبرتی برای باقی افراد شوند.

شبکه‌ای سعودی؛ اما در خدمت صهیونیسم

باراک راوید خبرنگار صهیونیست وبگاه عبری والا و وبگاه آمریکایی آکسیوس در توئیتی شبکه سعودی موسوم به ایران‌ اینترنشنال را ابزار دست موساد خواند.

او در پاسخ به توئیتی در واکنش به نحوه پوشش اخبار مربوط به مذاکرات وین توسط این شبکه معاند، اذعان کرد موساد به طور منظم از این رسانه برای جنگ اطلاعاتی خود استفاده می‌کند.

کاهش میزان جوجه‌ریزی‌ها به دلیل کاهش قدرت خرید مردم است

احد آزادی خواه، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه میزان جوجه ریزی در هر دوره ۱۳۰ میلیون قطعه بوده که در حال حاضر به ۹۰ میلیون قطعه کاهش پیدا کرده است، عنوان کرد: دولت باید با تدابیر خاص، مانع از کاهش جوجه ریزی‌ها شود؛ هرچند بخشی از آن به دلیل توقف قاچاق جوجه یک روزه با اجرای مردمی سازی یارانه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از کاهش میزان جوجه‌ریزی‌ها به دلیل کاهش قدرت خرید مردم صورت گرفته است و باید جبران شود، افزود: نظر و راهکار تشکل‌ها برای جبران کاهش جوجه ریزی احیای کالابرگ است، زیرا می‌تواند قدرت خرید مردم را تقویت و آسیب به تولیدکنندگان را جبران کند.

اخبار روزانه:

* خبرگزاری میزان در گزارشی نوشت که ‌بی‌بی‌سی فارسی و برخی رسانه‌های ضد انقلاب، در ادامه خبرسازی‌های جعلی، مدعی شدند یک زندانی زن در زندان ارومیه اقدام به خودکشی کرده است. این رسانه‌ها با استناد به منابع مجهول، در این خبر کذب به داستان‌‌سرایی نیز پرداخته و جزئیاتی از ماجرایی را که هرگز اتفاق نیفتاده تشریح کردند.این ادعاها در حالی مطرح شد که خبر مورد اشاره نه تنها کذب است، بلکه با تبدیل قرار بازداشت این زندانی، مقدمات آزادی وی نیز فراهم شده است.در همین باره ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، ادعاهای مطرح شده درخصوص این زندانی زن را تکذیب کرد و به میزان، گفت: هفته گذشته در بازدیدی که از زندان ارومیه داشتم، با این زندانی نیز به صورت مستقیم گفت‌وگو کردم.وی با بیان اینکه خبر خودکشی زندانی از اساس کذب است، تأکید کرد: قرار بازداشت وی به وثیقه تبدیل شده است و در صورت معرفی وثیقه امکان آزادی وی فراهم خواهد بود.گفتنی است، پیش‌تر نیز رسانه‌های ضدانقلاب با اهداف و اغراض مشخص، دروغ‌ها و اکاذیبی را درخصوص وضعیت زندانیان منتشر کرده بودند.

* احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس دلایل مخالفت خود با مصوبه جنجالی شورای عالی انقلاب فرهنگی را تشریح و تصریح کرد: با این مصوبه جامعه به سمت طبقاتی شدن حرکت خواهد کرد و دیگر چیزی به اسم عدالت در جمهوری اسلامی ایران باقی نمی‌ماند.

* محمد مرندی در واکنش به ادعای سی ان ان مبنی بر اینکه ایران در مذاکرات وین، خواستار حذف نام سپاه از لیست تروریستی آمریکا شده است، گفت: در چند ماه اخیر بار‌ها گفته ام که حذف نام سپاه پاسداران از لیست تروریستی آمریکا هرگز پیش شرط یا خواسته‌ای کلیدی نبوده است. ایران هم خیلی راحت نام سنتکام (نیرو‌های آمریکا در خاورمیانه) را در لیست تروریستی خودش نگه می‌دارد، ولی اگر آمریکا نیاز دارد تا با گفتن این موضوع به توافق مقبولیت ببخشد به خودشان ربط دارد.

* شهردار لندن: «زمستان امسال میلیون‌ها انگلیسی‌ باید بین گرم کردن خانه یا غذا خوردن یکی را انتخاب کنند اما مردم توانایی انجام هیچ‌کدام را ندارند. دولت باید کاری کند». چنین وضعیتی برای کل اروپا قابل پیش‌بینی است؛ رئیس پلیس سوییس هم گفته: «در زمستان قطعی برق پیامدهای جدی خواهد داشت. تصور کنید به‌خاطر قطعی برق نتوانیم از خودپرداز پول بگیریم تا پول اجناس را بدهیم. بخاری‌ها کار نکنند و خیابان‌ها در تاریکی باشد. در این شرایط امکان شورش مردم وجود دارد. انتظار نداریم این‌گونه شود اما مردم باید برای بدترین سناریو آماده باشند».

https://shoma-weekly.ir/GVQXhN