وی با اشاره به تاثیر گذاری ایران در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا در زمینه های مختلف ادامه داد: قدرت فرهنگی و تاثیر ایران در این مناطق دشمنان را به فکر اجرای الگوهای برجام انداخته تا از این توان ایران نیز جلوگیری کنند.
اسکندری با تاکید بر این موضوع که داده ها و ستانده های ما در توافق هسته ای به نام برجام قابل دفاع نبوده و افتخاری را کسب نکرده ایم تصریح کرد: با قرار گرفتن دستورات اقتصاد مقاومتی برروی میز دولت کشور نیازی به ایجاد برجام های دو و سه نخواهد داشت.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ژرفا با بیان اینکه یکی از دستورات مقام معظم رهبری ایجاد قرار گاهی برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی بود ادامه داد متاسفانه این ستاد پس از تشکیل در دولت نتوانست جایگاه خود را بازیابی کرده و به توفیقات ویژه ای دست یابد.
اسکندری با بیان اینکه بر مبنای سیاست های اقتصاد مقاومتی این قرارگاه می بایست متشکل از بخش خصوصی،دولتی و تعاونی کشور برای حل 10شاخص اصلی مدنظر رهبری باشد خاطرنشان کرد: متاسفانه این قرارگاه فاقد مقدمات و عناصر لازم برای اجرای شدن دستورات است.
وی با بیان اینکه یکی از اصلی ترین راهبردها و راهکارها در مدل برجام اقتصادی نفوذ اقتصادی دشمن است تشریح کرد: عمده حضور شرکت های خارجی و همچنین تورهای اقتصادی اروپائیان بعد از برجام در ایران کشف و تسخیر بازار مصرف بزرگ ایران بود.
دبیر کارگروه سیاسی اجتماعی مرکز تحقیقات با اشاره به وعده های دولت یازدهم در خصوص جذب سرمایه گذار خارجی گفت: متاسفانه رقم جذب سرمایه های خارجی در کشور در سال های 2014و2015در مقایسه با سال2013 که همزمان با سال پایانی دولت دهم بود حدود 30تا 40درصد کاهش را ثبت کرده است.
اسکندری یکی دیگر از اهداف دشمن در اجرای مدل برجام اقتصادی را تبدیل بازار بکر ایران به محلی برای عرضه کالاهای مصرفی دانست و تاکید کرد: با تحقق این هدف حوزه ها مختلف تولید و صنعت کشور به ورطه نابودی کشیده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برخی از خطوط قرمز کشور در مسئله برجام هسته ای نادیده گرفته شد ادامه داد: درنوردین خطوط قرمز اقتصاد ایران هدف دیگر مدل اجرای برجام اقتصادی است.