سیاسی

16 شاخص اصولگرایی

وی درباره شاخص‌های 16 گانه اصول‌گرایی گفت: دفاع از ارزش‌های اسلامی، پایبندی به مبانی انقلاب، انتظام عملی به ولایت فقیه، فصل‌الخطاب دانستن نظر مقام معظم رهبری در اختلافات، احترام به روحانیت و مرجعیت، ساده زیستی، توجه به مستضعفین و اقتصاد مقاومتی، اعتقاد به آزاد مشروع و عمل به وظیفه در مورد آزادی غیرمشروع، تحکیم مردم‌سالاری دینی، مبارزه با فساد اداری و اقتصادی، کمک به پیشرفت همه‌جانبه کشور و پرهیز از سیاه‌نمایی، اداره امور کشور براساس موازین اسلامی، التزام و تلاش نسبت به تعامل و هماهنگی میان قوا در سایه تدابیر رهبری، دشمن‌شناسی، استقلال‌طلبی و تلاش برای وحدت و یکپارچگی در داخل حول محور ولایت و در جهان اسلام، تلاش برای وحدت امت از شاخص‌های مهم اصول‌گرایی محسوب می‌شود.

آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز که هفته گذشته در اجلاس سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری که در مجتمع فرهنگی شهدای مؤتلفه اسلامی برگزار شد، با تذکر ضرورت هوشیاری در فرایند انتخابات پیش رو، هشدار داد: مبادا کسی هوی و هوس دارد و برای رسیدن به این هوی و هوس کاندیدا شود؛ وای بر آن جمعی که به او رأی دهند؛ باید مردم را در این زمینه بیدار و آگاه کرد.

وی تأکید کرد: یکی از مسائل مهم دیگر این است که وقتی گروهی را به عنوان اصولگرا شناختیم و فهمیدیم که به اصول پایبند هستند، باید بین آنها صفا، صمیمیت، مودت، همراهی و هماهنگی برقرار شود؛ باید در این فضا گرمی حاکم شود، حتی باید کسانی که بصیرت عمیق ندارند، دستشان را گرفت، چرا که حالا که در مجموعه ما هستند باید بصیرتشان را بیشتر کرد، نه اینکه خدای ناکرده برائت حاکم باشد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: ما وظیفه داریم کسانی که در اصول با ما همراهی ندارند، جذبشان کنیم. در ادامه میخواهم به شاخصهای اصولگرایی اشاره کنم؛ کسانی که در دایره اصولگرایی هستند باید این شاخصها را مدنظر خود قرار دهند.

آیتالله موحدی کرمانی در تشریح شاخصهای اصولگرایی ، گفت: این شاخصها شامل چهار شاخص اصلی یعنی قبول اسلام، جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی، امام راحل و فرامین امام (ره) و ولایت فقیه و ولیفقیه میشود.

وی درباره شاخصهای ۱۶ گانه اصولگرایی گفت: دفاع از ارزشهای اسلامی، پایبندی به مبانی انقلاب، انتظام عملی به ولایت فقیه، فصلالخطاب دانستن نظر مقام معظم رهبری در اختلافات، احترام به روحانیت و مرجعیت، ساده زیستی، توجه به مستضعفین و اقتصاد مقاومتی، اعتقاد به آزادی مشروع و عمل به وظیفه در مورد آزادی غیرمشروع، تحکیم مردمسالاری دینی، مبارزه با فساد اداری و اقتصادی، کمک به پیشرفت همهجانبه کشور و پرهیز از سیاهنمایی، اداره امور کشور براساس موازین اسلامی، التزام و تلاش نسبت به تعامل و هماهنگی میان قوا در سایه تدابیر رهبری، دشمنشناسی، استقلالطلبی و تلاش برای وحدت و یکپارچگی در داخل حول محور ولایت و در جهان اسلام، تلاش برای وحدت امت از شاخصهای مهم اصولگرایی محسوب میشود.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز خطاب به جبهه پیروان، گفت: تشکر میکنم که به درستی تشخیص دادند که جامعتین باید محور باشد چرا که جامعتین متمسک به فرامین اهل بیت است و آنهایی که با روحانیت بیوفا بودهاند و منافقین دانه درشتهای آنها بودند به دلیل جدایی از روحانیت بدبخت شده و از اسلام جدا شدند.

آیتالله موحدی کرمانی با تأکید براینکه ما خود را از مشورت بینیاز نمیدانیم و بنای نظرخواهی داریم، تصریح کرد: ما اگر اختلاف نظری بود باید سعی کنیم با بحث و گفتگو، اختلافها از بین بروند وگرنه اتمام حجت کردهایم؛ اگر با آقایان مذاکره و گفتگو انجام گرفته معنایش این نیست که ضلع ثالثی وجود دارد ما معتقدیم ضلع‌‌ همان دو ضلع (جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) است. اما از مشورت و مذاکره بینیاز نیستیم.

البته برای آیتالله مصباح یزدی احترام کامل قائلیم و من به وی علاقه و ارادت دارم ولی به شما توصیه میکنم که مشی خودتان یعنی تبعیت از جامعتین را ادامه دهید؛ نمیدانم آقای مصباح یزدی رهبریت پایداری را قبول کرده یا خیر، در این تردید است ولی ما نظر جامعتین را به شما ابلاغ میکنیم.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز درباره وحدت، یادآور شد: الگوی ما امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) هستند که برای وحدت، مسائل و مشکلات زیادی را تحمل کردند.


https://shoma-weekly.ir/Cfbljw