به گفته دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری از دیگر نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی پول دادن بینظارت و اسیر زنده باد و منیتها شدن است.
به گزارش فارس ، حبیبالله عسگراولادی امروز در جمع اعضای شورای مرکزی تشکلهای عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسانرضوی با تاکید بر اینکه عاقبت از آن مومنین است، اظهار کرد: یقین داشته باشید کسانی که به دنبال اثبات خود هستند در این دنیا بهرهای نداشته و از طرفی کسانی هم که برنامهریزیهایشان برای فساد است قطعا در آخرت بهرهای ندارند.
وی با اشاره به مشخصات مومنین و پرهیزگاران افزود: متقی فساد ندارد، متقی فردی است که در زیست شخصی و خانوادگی و امتی و غیره به دنبال اثبات خود نیست بلکه دنبال اثبات حق است؛ متقی همواره تلاش دارد که در تمام زندگی به دنبال فساد نرود در واقع متقی سکهای دو رو است یک روی آن عمل به بایدها بوده و روی دیگر آن عمل نکردن به نبایدها است و بنابراین اینجاست که انسان با ایمان با بلاها آزمایش میشود.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطر نشان کرد: در جمهوری اسلامی سایه دو رهبر را داشته و داریم، شش رئیس جمهور و رئیس مجلس و چهار نخست وزیر را پشت سر گذاشتیم که در حال حاضر وقتی به گذشته نگاه میکنیم، خواهیم دید که هر یک اقدامات مثبت و منفی داشتند.
عسگراولادی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع زائران بارگاه رضوی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند باید به گونهای برنامهریزی کنیم که رئیس جمهور آینده نقاط مثبت قبلیها را داشته و فاقد منفیها باشد؛ در واقع دولت آینده باید مطالبات رهبری و مردم را مد نظر داشته باشد و نگوید من هفتمینم و ملاحظه هیچ کس و هیچ برنامهای را نداشته باشد.
وی در ادامه در پاسخ به سئوالی مبنی بر موضع جبهه پیروان درباره کاندیداها و مصادیق مد نظر اظهار کرد: مصداق را در پایان فروردین پاسخ میدهم و موضع جبهه پیروان درباره کاندیداها را نیز پس از تعطیلات و زمانی که در جبهه از بین نامزدها به معدود رسیده باشیم، پاسخ خواهم داد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر استنباط از سخنان رهبری و اینکه از میان کاندیداهای احتمالی کدام یک به عنوان مصداق مشخص به معیارهای رهبری نزدیکتر است، گفت: حضرت امام(ره) فرمودند که ایران نباید شاهنشاهی شود؛ در دوران پهلوی حتی تاریخ را هم عوض کرده بودند و درفش را میخواستند پرچم کنند، پهلویها هم خواستند ایرانیت را مطرح کنند تا در سایه آن اسلام را بکوبند در حالی که امام هم ایستاد و با برنامه حرکت کرد و سخت به مقاومت پرداخت و لذا از خدا خواست و ایران اسلامی شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: وقتی در زمان انقلاب به اصطلاح سفید شاه و ملت در زمان پهلوی دوم بعضی از مراجع اعلام کردند که حضور در رفراندوم شاهی محاربه با امام زمان است، پس از برگزاری رفراندوم آن رژیم شاه اعلام کرد که حدود پنج و نیم میلیون نفر در این رفراندوم شرکت کردند.
وی افزود: ما که در آن زمان جوان و انقلابی بودیم خیلی ناراحت شدیم و به قم رفتیم، انگار که گرد مرگ روی چهره ما پاشیده شده باشد، خدمت امام رسیدیم ایشان با قرآن خیلی مانوس بودند و در شبانه روز حداقل دو بار خدمت قرآن میرسیدند و در آن وقت هیچ کس را هم نمیپذیرفتند و کاری هم انجام نمیدادند به غیر از تدبر و تفکر در قرآن.
وی افزود: ایشان وقتی ما را به این صورت در هم و گرفته دیدند گفتند امروز که خدمت قرآن بودم آیهای توجهم را جلب کرد که نوشته بود اصحاب موسی از خواب که برخاستند دیدند فرعونیها آنها را محاصره کردند و سپس اصحاب موسی گفتند کارمان تمام است در حالی که موسی گفت پروردگارم با من است و هدایتمان میکند.
عسگراولادی یادآور شد: امام همان جا گفتند که اگر خدا کمک کند در جایی قرارش دهم که نه راه پس و نه راه پیش داشته باشد نسل جوان ما اگر برایش تبیین شود مقاومت میکند و دیدیم که همان طوری که امام(ره) گفت، شرایط پهلوی دوم به صورتی شد که نه راه پس داشت و نه راه پیش.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: امروز هم شرایط ما سخت است ولی اینگونه نیست که نتوانیم آنها را جمع کنیم ما در حال حاضر 45 کاندیدا داریم که 25 نفر از آنها اصولگرا و بقیه اصلاحطلب و مستقل هستند.
وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر وجود برنامه در میان نامزدهای معرفی شده توسط جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: تقریبا در حال حاضر در جبهه برنامه نوشتیم و برنامه، گفتمان و تیم و مصادیق را تعیین و به جامعتین ارائه کردیم و عجلهای هم نداریم.
وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سئوالی در مورد تعامل جبهه پیروان با سایر کاندیداهای اصولگرا و به ویژه با ائتلاف 1+2 گفت: وقتی سه نفر آقایان ولایتی، حدادعادل و قالیباف اعلام ائتلاف و کاندیداتوری کردند من با آقای ولایتی تماس گرفتم و گفتم عجله کردید؛ میخواهم بیایم و در این خصوص صحبت کنم که آقای ولایتی به بنده گفت که من میآیم، اما گفتم نه خودم باید بیایم.
وی ادامه داد: در همین زمان آقای قالیباف هم که قبلاً برای جلسهای هماهنگ کرده بودیم به دیدن من آمد و حدود یک ساعت صحبت کردیم؛ وی به من گفت که ما با علما و حضرات آیات مهدویکنی و یزدی صحبت کردیم که آیتالله مهدوی گفت با عسگراولادی صحبت کنید و الان میپرسم که نظر شما چیست؟ گفتم عجله کردید؛ گفت فردی را معرفی کنید؛ گفتم نه پیش داوری میشود، اما برای تیم باید حداقل هشت و حداکثر 12 نفر باشد؛ نه سه نفر؛ در این راستا وی هرچه اصرار کرد که حداقل خصوصیات افراد را بیان کنم، بنده گفتم اجازه ندارم و باز هم به وی تأکید کردم که باید با تیم حرکت کنند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: آن جلسه تمام شد و در شورای جبهه به بحث پرداخته و در نتیجه از هشت نفر مطرح شده به سه نفر رسیدیم؛ در هشت نفر اولیه حتی اسم من، حبیبی، بادامچیان و غفوریفرد هم بود که نتیجه را به روحانیت اعلام کردیم و دیدیم که سکوت کردند، البته هنوز هم درباره آقایان تقوی، ابوترابی و پورمحمدی نظر ندادهاند.
عسگراولادی تصریح کرد: پس از جلسه با آقای قالیباف و با ولایتی در محل کارشان به مدت یک ساعت حرف زدیم، بنده گفتم که شش نفر الان مطرح هستند؛ یعنی شما و آقایان قالیباف، آل اسحاق، حدادعادل، متکی و باهنر که یکی از شهر مشهد، یکی زنجان، دو نفر تهرانیالأصل، یک نفر از استان گلستان و یک نفر هم کرمانی است.
وی عنوان کرد: ولایتی هم در پاسخ به بنده گفت که پیشنهاد شما چیست که بنده عرض کردم تا به حال هر کاری کردید ما مخالفتی نداریم، ولی الان باید روحانیت مبارز شش نفر را دعوت کنند و بگویند با هم بیایید کار کنید.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: اولین کار این است که هر چه که جامعتین گفتند، بپذیرید و روحانیت هر چند نفری که میخواهد معرفی کند؛ دوم اینکه با همه اصولگرایان صحبت کنید و از وحدت ناامید نباشید؛ حتی با دوستان جبهه پایداری هم مذاکره کنید و روش انتخاب نهایی و قبول نظر جامعتین را به آنها بگویید و پس از این هر کس که نامزد نهایی شد؛ بقیه کنار بروند تا آن شخص رأی بیاورد.
عسگراولادی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه باید تدبیر کنیم و در برنامهریزیهایمان به این فکر باشیم که جبهه پیروان و یا هر کس دیگر شخصی را به این ائتلاف اضافه نکند؛ مگر اینکه هر شش نفر به او برسند، اذعان داشت: درباره محسن رضایی باید بگویم که وی نیروی بسیار خوبی است، اما عجله کرد و زود اعلام کرد که من به نفع هیچ کس کنار نمیروم و معاون هیچکس هم نمیشوم.
وی یادآور شد: حتی به سعیدیکیا گفتم که وقتی گفتی وزیر کسی نمیشوم از دایره خارجی، شما باید صبر میکردید.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تأکید کرد: هر کس که به این صورت بگوید، قطعاً خودش را کنار زده است؛ باید صبر میکردند تا به مصداق میرسیدیم؛ در عین حال وقتی به مصداق رسیدیم، همه باید تلاش کنند تا پرچم نامزد نهایی بالا برود، حتی پس از انتخاب و مصداق شدن هم نباید دیگر افراد از صحنه بیرون بروند؛ بلکه باید در تیم بمانند.
عسگراولادی در ادامه در مورد اقدامات انجام گرفته برای وحدت اصولگرایان در انتخابات پیشرو متذکر شد: ما تلاش میکنیم که اصولگرایان را زیر پرچم جامعتین جمع کنیم که البته برای رسیدن به وحدت تلاش هم کردهایم، اما الان نمیگوییم که نتیجه چه شده است؛ حتی در جلسه برنامه تلویزیونی که با حجتالاسلام آقاتهرانی داشتم، اول برنامه، ایشان نسبت به من موضع داشت تا اینکه من خاضعانه گفتم؛ «بیا سوتهدلان پیش هم آییم» و بعد از این بود که موضع وی هم عوض شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی عنوان کرد: یکی از ایرادات و نقاط ضعف رئیس جمهور ما در این دوره این بود که آقای رئیس جمهور هر روز با خلوص نیت از اتاقش بیرون میآمد و برنامه میداد، خود برنامه میداد، چرا که تیم نداشت و هر کس که از اطرافیانش رشد میکرد را کنار میگذاشت؛ به عنوان مثال دستجردی وزیر بهداشت که به حق خوب کار کرد؛ به او گفتند فلانی را بردار چون برادر فلانی است، اما نکرد، بنابر این دیدیم که چه شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در دولت نهم و دهم مشورت پایمال شد، اضافه کرد: مشورت از نظر قرآن ارزش زیادی دارد؛ ما در دولت نهم و دهم مشورت را از دست دادیم و اینها ضعف است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه قانونستیزی از دیگر ضعفها در این دولت بود، ابراز داشت: چیزی که مجلس تصویب و شورای نگهبان تأیید کند، قانون است، هم امام و هم آقا همین روال را تأیید کردهاند، اینکه کسی بگوید من این روال را قبول ندارم، صحیح نیست.
عسگراولادی اذعان داشت: درباره جنگ و صلح هم براساس قانون فقط رهبری میتوانند نظر بدهند؛ نه کس دیگری و اینکه اشخاص دیگری در این باره صحبت کنند، صحیح نیست.
به گفته دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری از دیگر نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی پول دادن بینظارت و اسیر زنده باد و منیتها شدن است.
وی در ادامه در مورد نقاط قوت دولت فعلی اذعان داشت: سفرهای استانی نقطه قوت بود؛ در این سفرها خیلی از مشکلات حل میشد؛ سهام عدالت، توزیع ثروت از دهکهای بالا به پایین، کم کردن فاصله دهکها و رشد ساخت مسکن در اکثر نقاط کشور نیز از دیگر نقاط قوت دولت بود.
عسگراولادی بیان داشت: با وجود گرانی در این سالها اگر دقیق بررسی کنید، میبینید مشکل مسکن کم شده است؛ چرا که در حال حاضر 85 درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد خانهدار شدهاند و این قطعاً افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخش پایانی سخنان خود در مورد موضعگیری اخیرش درباره موسوی و کروبی خاطرنشان کرد: در این مورد بنده فکر کردم، قفلی است که اگر باز نشود در انتخابات آینده هم دچار مشکل خواهیم شد.
وی اظهار داشت: قفل این بود که فتنه را به کروبی و موسوی نسبت میدادند؛ در حالی که مقام معظم رهبری فرمودند که فتنهگر آمریکا و رژیم صهیونیستی است و من از همین سخن آقا استنباط کردم و گفتم که فتنه جای دیگری است و بین مفتون و فتنهزده تفاوت است.
دولت آینده باید مطالبات رهبری و مردم را مدنظر داشته باشد
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطر نشان کرد: در جمهوری اسلامی سایه دو رهبر را داشته و داریم، شش رئیس جمهور و رئیس مجلس و چهار نخست وزیر را پشت سر گذاشتیم که در حال حاضر وقتی به گذشته نگاه میکنیم، خواهیم دید که هر یک اقدامات مثبت و منفی داشتند.
عسگراولادی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع زائران بارگاه رضوی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند باید به گونهای برنامهریزی کنیم که رئیس جمهور آینده نقاط مثبت قبلیها را داشته و فاقد منفیها باشد؛ در واقع دولت آینده باید مطالبات رهبری و مردم را مد نظر داشته باشد و نگوید من هفتمینم و ملاحظه هیچ کس و هیچ برنامهای را نداشته باشد.
اعلام مصادیق کاندیداهای جبهه پیروان در پایان فروردین
وی در ادامه در پاسخ به سئوالی مبنی بر موضع جبهه پیروان درباره کاندیداها و مصادیق مد نظر اظهار کرد: مصداق را در پایان فروردین پاسخ میدهم و موضع جبهه پیروان درباره کاندیداها را نیز پس از تعطیلات و زمانی که در جبهه از بین نامزدها به معدود رسیده باشیم، پاسخ خواهم داد.
پهلویها هم خواستند ایرانیت را مطرح کنند تا در سایه آن اسلام را بکوبند
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر استنباط از سخنان رهبری و اینکه از میان کاندیداهای احتمالی کدام یک به عنوان مصداق مشخص به معیارهای رهبری نزدیکتر است، گفت: حضرت امام(ره) فرمودند که ایران نباید شاهنشاهی شود؛ در دوران پهلوی حتی تاریخ را هم عوض کرده بودند و درفش را میخواستند پرچم کنند، پهلویها هم خواستند ایرانیت را مطرح کنند تا در سایه آن اسلام را بکوبند در حالی که امام هم ایستاد و با برنامه حرکت کرد و سخت به مقاومت پرداخت و لذا از خدا خواست و ایران اسلامی شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: وقتی در زمان انقلاب به اصطلاح سفید شاه و ملت در زمان پهلوی دوم بعضی از مراجع اعلام کردند که حضور در رفراندوم شاهی محاربه با امام زمان است، پس از برگزاری رفراندوم آن رژیم شاه اعلام کرد که حدود پنج و نیم میلیون نفر در این رفراندوم شرکت کردند.
وی افزود: ما که در آن زمان جوان و انقلابی بودیم خیلی ناراحت شدیم و به قم رفتیم، انگار که گرد مرگ روی چهره ما پاشیده شده باشد، خدمت امام رسیدیم ایشان با قرآن خیلی مانوس بودند و در شبانه روز حداقل دو بار خدمت قرآن میرسیدند و در آن وقت هیچ کس را هم نمیپذیرفتند و کاری هم انجام نمیدادند به غیر از تدبر و تفکر در قرآن.
وی افزود: ایشان وقتی ما را به این صورت در هم و گرفته دیدند گفتند امروز که خدمت قرآن بودم آیهای توجهم را جلب کرد که نوشته بود اصحاب موسی از خواب که برخاستند دیدند فرعونیها آنها را محاصره کردند و سپس اصحاب موسی گفتند کارمان تمام است در حالی که موسی گفت پروردگارم با من است و هدایتمان میکند.
عسگراولادی یادآور شد: امام همان جا گفتند که اگر خدا کمک کند در جایی قرارش دهم که نه راه پس و نه راه پیش داشته باشد نسل جوان ما اگر برایش تبیین شود مقاومت میکند و دیدیم که همان طوری که امام(ره) گفت، شرایط پهلوی دوم به صورتی شد که نه راه پس داشت و نه راه پیش.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: امروز هم شرایط ما سخت است ولی اینگونه نیست که نتوانیم آنها را جمع کنیم ما در حال حاضر 45 کاندیدا داریم که 25 نفر از آنها اصولگرا و بقیه اصلاحطلب و مستقل هستند.
برنامهها، مصادیق، گفتمان و تیمهای جبهه پیروان تعیین و به جامعتین ارائه شده است
وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر وجود برنامه در میان نامزدهای معرفی شده توسط جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: تقریبا در حال حاضر در جبهه برنامه نوشتیم و برنامه، گفتمان و تیم و مصادیق را تعیین و به جامعتین ارائه کردیم و عجلهای هم نداریم.
وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سئوالی در مورد تعامل جبهه پیروان با سایر کاندیداهای اصولگرا و به ویژه با ائتلاف 1+2 گفت: وقتی سه نفر آقایان ولایتی، حدادعادل و قالیباف اعلام ائتلاف و کاندیداتوری کردند من با آقای ولایتی تماس گرفتم و گفتم عجله کردید؛ میخواهم بیایم و در این خصوص صحبت کنم که آقای ولایتی به بنده گفت که من میآیم، اما گفتم نه خودم باید بیایم.
وی ادامه داد: در همین زمان آقای قالیباف هم که قبلاً برای جلسهای هماهنگ کرده بودیم به دیدن من آمد و حدود یک ساعت صحبت کردیم؛ وی به من گفت که ما با علما و حضرات آیات مهدویکنی و یزدی صحبت کردیم که آیتالله مهدوی گفت با عسگراولادی صحبت کنید و الان میپرسم که نظر شما چیست؟ گفتم عجله کردید؛ گفت فردی را معرفی کنید؛ گفتم نه پیش داوری میشود، اما برای تیم باید حداقل هشت و حداکثر 12 نفر باشد؛ نه سه نفر؛ در این راستا وی هرچه اصرار کرد که حداقل خصوصیات افراد را بیان کنم، بنده گفتم اجازه ندارم و باز هم به وی تأکید کردم که باید با تیم حرکت کنند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: آن جلسه تمام شد و در شورای جبهه به بحث پرداخته و در نتیجه از هشت نفر مطرح شده به سه نفر رسیدیم؛ در هشت نفر اولیه حتی اسم من، حبیبی، بادامچیان و غفوریفرد هم بود که نتیجه را به روحانیت اعلام کردیم و دیدیم که سکوت کردند، البته هنوز هم درباره آقایان تقوی، ابوترابی و پورمحمدی نظر ندادهاند.
عسگراولادی تصریح کرد: پس از جلسه با آقای قالیباف و با ولایتی در محل کارشان به مدت یک ساعت حرف زدیم، بنده گفتم که شش نفر الان مطرح هستند؛ یعنی شما و آقایان قالیباف، آل اسحاق، حدادعادل، متکی و باهنر که یکی از شهر مشهد، یکی زنجان، دو نفر تهرانیالأصل، یک نفر از استان گلستان و یک نفر هم کرمانی است.
وی عنوان کرد: ولایتی هم در پاسخ به بنده گفت که پیشنهاد شما چیست که بنده عرض کردم تا به حال هر کاری کردید ما مخالفتی نداریم، ولی الان باید روحانیت مبارز شش نفر را دعوت کنند و بگویند با هم بیایید کار کنید.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: اولین کار این است که هر چه که جامعتین گفتند، بپذیرید و روحانیت هر چند نفری که میخواهد معرفی کند؛ دوم اینکه با همه اصولگرایان صحبت کنید و از وحدت ناامید نباشید؛ حتی با دوستان جبهه پایداری هم مذاکره کنید و روش انتخاب نهایی و قبول نظر جامعتین را به آنها بگویید و پس از این هر کس که نامزد نهایی شد؛ بقیه کنار بروند تا آن شخص رأی بیاورد.
محسن رضایی نیروی بسیار خوبی است ولی عجله کرد
عسگراولادی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه باید تدبیر کنیم و در برنامهریزیهایمان به این فکر باشیم که جبهه پیروان و یا هر کس دیگر شخصی را به این ائتلاف اضافه نکند؛ مگر اینکه هر شش نفر به او برسند، اذعان داشت: درباره محسن رضایی باید بگویم که وی نیروی بسیار خوبی است، اما عجله کرد و زود اعلام کرد که من به نفع هیچ کس کنار نمیروم و معاون هیچکس هم نمیشوم.
وی یادآور شد: حتی به سعیدیکیا گفتم که وقتی گفتی وزیر کسی نمیشوم از دایره خارجی، شما باید صبر میکردید.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تأکید کرد: هر کس که به این صورت بگوید، قطعاً خودش را کنار زده است؛ باید صبر میکردند تا به مصداق میرسیدیم؛ در عین حال وقتی به مصداق رسیدیم، همه باید تلاش کنند تا پرچم نامزد نهایی بالا برود، حتی پس از انتخاب و مصداق شدن هم نباید دیگر افراد از صحنه بیرون بروند؛ بلکه باید در تیم بمانند.
برای جمع شدن اصولگرایان در زیر پرچم جامعتین تلاش میکنیم
عسگراولادی در ادامه در مورد اقدامات انجام گرفته برای وحدت اصولگرایان در انتخابات پیشرو متذکر شد: ما تلاش میکنیم که اصولگرایان را زیر پرچم جامعتین جمع کنیم که البته برای رسیدن به وحدت تلاش هم کردهایم، اما الان نمیگوییم که نتیجه چه شده است؛ حتی در جلسه برنامه تلویزیونی که با حجتالاسلام آقاتهرانی داشتم، اول برنامه، ایشان نسبت به من موضع داشت تا اینکه من خاضعانه گفتم؛ «بیا سوتهدلان پیش هم آییم» و بعد از این بود که موضع وی هم عوض شد.
در دولت نهم و دهم مشورت پایمال شد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی عنوان کرد: یکی از ایرادات و نقاط ضعف رئیس جمهور ما در این دوره این بود که آقای رئیس جمهور هر روز با خلوص نیت از اتاقش بیرون میآمد و برنامه میداد، خود برنامه میداد، چرا که تیم نداشت و هر کس که از اطرافیانش رشد میکرد را کنار میگذاشت؛ به عنوان مثال دستجردی وزیر بهداشت که به حق خوب کار کرد؛ به او گفتند فلانی را بردار چون برادر فلانی است، اما نکرد، بنابر این دیدیم که چه شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در دولت نهم و دهم مشورت پایمال شد، اضافه کرد: مشورت از نظر قرآن ارزش زیادی دارد؛ ما در دولت نهم و دهم مشورت را از دست دادیم و اینها ضعف است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه قانونستیزی از دیگر ضعفها در این دولت بود، ابراز داشت: چیزی که مجلس تصویب و شورای نگهبان تأیید کند، قانون است، هم امام و هم آقا همین روال را تأیید کردهاند، اینکه کسی بگوید من این روال را قبول ندارم، صحیح نیست.
درباره جنگ و صلح فقط رهبری میتوانند نظر دهند نه کس دیگر
عسگراولادی اذعان داشت: درباره جنگ و صلح هم براساس قانون فقط رهبری میتوانند نظر بدهند؛ نه کس دیگری و اینکه اشخاص دیگری در این باره صحبت کنند، صحیح نیست.
به گفته دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری از دیگر نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی پول دادن بینظارت و اسیر زنده باد و منیتها شدن است.
وی در ادامه در مورد نقاط قوت دولت فعلی اذعان داشت: سفرهای استانی نقطه قوت بود؛ در این سفرها خیلی از مشکلات حل میشد؛ سهام عدالت، توزیع ثروت از دهکهای بالا به پایین، کم کردن فاصله دهکها و رشد ساخت مسکن در اکثر نقاط کشور نیز از دیگر نقاط قوت دولت بود.
عسگراولادی بیان داشت: با وجود گرانی در این سالها اگر دقیق بررسی کنید، میبینید مشکل مسکن کم شده است؛ چرا که در حال حاضر 85 درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد خانهدار شدهاند و این قطعاً افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخش پایانی سخنان خود در مورد موضعگیری اخیرش درباره موسوی و کروبی خاطرنشان کرد: در این مورد بنده فکر کردم، قفلی است که اگر باز نشود در انتخابات آینده هم دچار مشکل خواهیم شد.
وی اظهار داشت: قفل این بود که فتنه را به کروبی و موسوی نسبت میدادند؛ در حالی که مقام معظم رهبری فرمودند که فتنهگر آمریکا و رژیم صهیونیستی است و من از همین سخن آقا استنباط کردم و گفتم که فتنه جای دیگری است و بین مفتون و فتنهزده تفاوت است.