سیاسی

گفتمان نجات

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: امروز تصویری بن‌بست از جامعه ترسیم می‌کنند و گفتمان ما دقیقاً باید نشان‌دهنده قطعیت موفقیت برای خروج از هر نوع بن‌بستی که تصور می شود باشد و باید این ذهنیت را بشکنیم.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: امروز تصویری بن‌بست از جامعه ترسیم می‌کنند و گفتمان ما دقیقاً باید نشان‌دهنده قطعیت موفقیت برای خروج از هر نوع بن‌بستی که تصور می شود باشد و باید این ذهنیت را بشکنیم.

به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، سیدمصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به گفتمانی که مجلس یازدهم باید به آن بپردازد، گفت: امروز تصویری بن بست از جامعه ترسیم می‌کنند و گفتمان ما دقیقاً باید نشان‌دهنده قطعیت موفقیت برای خروج از هر نوع بن‌بستی که تصور می شود باشد و باید این ذهنیت را بشکنیم.

وی افزود: باید با همه نوع شکل از این عبارات مقابله کرد و نشان داد که مردم سالاری دینی ما در بن بست قرار نمی‌گیرد؛ هرچند با شرایط سخت مواجه می‌شود؛ چون دشمن دست بردار نبوده و نخواهد بود، گمان نکنیم که تحریم‌های آمریکا تمام خواهد شد.

میرسلیم با تاکید بر اینکه چون اتکای ما به خداست بن‌بستی نداریم، اظهار داشت: مشکلات را بیان می‌کنیم ولی القا کننده این نیستیم که در بن‌بست هستیم و ما را خفه خواهند کرد.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ضمن بیان اینکه در شش سال گذشته فرصت‌های طلایی را از دست داده‌ایم، تصریح کرد: اگر به رهنمودهای رهبر انقلاب در این ۶ سال عمل می‌شد، شرایط بهتری داشتیم ولی به آن رهنمودها عمل نشده است؛ مگر در ظاهر و به ظاهر و برای رد گم کردن.

وی با تاکید بر اینکه امکان بازیابی فرصت‌ها وجود دارد و می توانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و وارد صحنه شویم، خاطرنشان کرد: مجلس باید کشور را از بن‌بست خارج و برای بازیابی فرصت‌های از دست‌رفته کمک کند.

میرسلیم با بیان اینکه کشور به دلیل انتخاب سیاست‌ها و تدابیر و نامناسب به رکود و جمود کشانده شده و هیچ‌کس نمی‌تواند ادعای رونق اقتصادی کند، تصریح کرد: رشد اقتصادی منفی شش درصد داشته‌ایم و امیدواریم امسال به صفر یا نزدیک به صفر برسیم در حالی که پیش‌بینی ما در چشم ‌انداز ۲۰ساله رشد متوسط ۸درصد بود و ببینید که رکود چگونه کمر مارا شکسته است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ضمن تأکید بر اینکه ما باید روحیه نشاط را در بین مردم ایجاد کنیم و با همین مردم کشور را بسازیم، تصریح کرد: باید برای خروج از رکود و کسادی اقتصاد القا کننده روحیه نشاط باشیم چون با روحیه نشاط می‌توان به مجلس با طراوتی رسید که قادر به رفع مشکلات خواهد بود.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته گرفتار برخی تباهی‌ها و خودکامگی‌ها شده‌ایم و بسیاری از موارد درماندگی رخ نموده ولی همه اینها راه نجات دارد، گفت: با این حال جای این که در مشارکت سیاسی کنار بکشیم وجود ندارد و باید به طور تمام عیار در این صحنه حضور داشته باشیم و اثبات کنیم که می‌توانیم موجبات نجات کشور را فراهم کنیم.

میرسلیم با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه با اراده وارد صحنه مبارزه با فساد شده و نور امیدی در مردم شکل گرفته است، گفت: کسانی که می‌گویند در انتخابات شرکت نمی‌کنیم، امیدی برای بهبود اوضاع ندارند در حالی که باید در این صحنه به طور تمام عیار حاضر باشیم و اثبات کنیم که می‌توانیم موجبات نجات کشور را فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: در گفتمان خود باید تاکید کنیم که از پس این خودکامگی ها و درماندگی‌ها می‌توان بر آمد و گفتمان ما گفتمان نجات است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تأکید بر لزوم تبدیل رابطه‌گرایی به ضابطه‌گرایی به عنوان اساس شایسته سالاری گفت: اگر شورای ائتلاف به نامزدهایی رسید که انصافاً از نامزدهای موتلفه قابل‌تر بودند ما خودمان کنار می‌رویم چون باید جواب خدا را داد.

میرسلیم افزود: ما این شعار را از مرحوم عسگر اولادی یاد گرفته‌ایم که می‌گفتند برادریابی کنید. اگر در ائتلاف وارد شدیم نمی‌آییم تعصب به ورزیم چون بسیاری از ضربه‌هایی که در چند سال اخیر خورده ایم به خاطر رابطه‌بازی بوده و یکی از نقدهای مهمی که ما داریم این است که ساخت و پاخت کشور را بیچاره کرده است.

وی با بیان اینکه اعتقاد ما این است که نماینده مجلس باید یک لاقبا وارد مجلس شود و با همان یک لاقبایی از مجلس خارج شود، تصریح کرد: این چه کاری بود که کردید و گفتید سال آخر نمایندگی است و چند میلیارد به نماینده‌ها بدهیم و سوال اینکه از کیسه چه کسی این کار را کردید؟

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه به چه حقی ساخت و پاخت می‌کنید و وقتی ساخت و پاک کردید چگونه می خواهید بر این دولت نظارت کنید گفت: وقتی که وامدار دولت شدید نمی توانید نظارت کنید و حاشا و کلا که نامزدهای مختلف بخواهند از ورود مجلس به نان و نوایی برسند.

میرسلیم تاکید کرد: اگر نمایندگان مجلس توانستند خودشان را از وامدار شدن منزه نگه دارند قدرت خواهند داشت که بر دولت نظارت کنند و بپرسند که چرا سیاست‌ها را اجرا نکردید.

همچنین اسدالله بادامچیان دبیرکل این حزب در کانون حزب استان تهران با بیان اینکه انتخابات مجلس یازدهم از حساس‌ترین انتخابات‌های ماست، گفت: هر سال انتخابات ما حساس‌تر بوده اما این انتخابات،‌ انتخابات اولین مجلس گام دوم انقلاب است و ولی امرمان می‌خواهند در گام دوم مشکلات کشور رفع شود، پیشرفت تحقق یابد و همه معضلات رفع شود و جمهوری اسلامی به مرحله جامعه نمونه اسلامی برسد و آن نظام کامل اسلامی که ان‌شاءالله زمینه‌ساز ظهور مولایمان باشد،‌ به تحقق بپیوندد.

وی با تاکید بر اینکه این مجلس، مثل مجلس اول انقلاب اسلامی است و امروز هم دوران بسیار حساسی است، تصریح کرد: دنیا دچار بحران شدیدی است و آمریکایی‌ها علی‌رغم اینکه ترامپ را آوردند و ۴۰۰ میلیارد دلار از عربستان و ۴۰۰ میلیارد هم از اعضای ناتو باج گرفت و همچنین از کره‌جنوبی و ژاپن پول گرفت، دو تریلیون دلار به بدهی‌های آمریکا اضافه شده و امروز آمریکا ۲۲ تریلیون دلار بدهکار است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اروپا کاملاً در بحران است، تصریح کرد: از خروج انگلستان تا مسئله شورش‌های عمیق فرانسه و ورشکستگی ایتالیا، اسپانیا و یونان موجب شده که ما امروز دنیای آرامی نداشته باشیم. این بحران‌ها در مناطقی است که در گذشته سلطه‌گر بودند و این بسیار مسئله مهم و موثری است.

وی با اشاره به مسائل جاری منطقه و بحران‌های موجود در آن، تصریح کرد: مسئله رژیم صهیونیستی و بحران کنونی آن که هر وقت نتانیاهو می‌خواهد سخنرانی کند، یک موشک در نزدیکی محل سخنرانی‌اش فرود می‌آید و مجبور به فرار می‌شود در حالی که می‌خواستند از نیل تا فرات را بگیرند نکته حائز اهمیتی است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه بیداری اسلامی به جایی رسیده که امروز آمریکا هیچ‌کدام از ملاحظات گذشته را رعایت نمی‌کند،‌ اظهار داشت: آخرین حمله به شمال عراق و سوریه نمونه یک تجاوز بزرگ بین‌المللی بود.

بادامچیان ادامه داد: در چنین موقعیتی ایران اسلامی ما به برکت ولایت فقیه و همت ملت، یک دلار بدهی عقب افتاده خارجی ندارد؛ از طرف دیگر نیز نیروی ماهر و قدرت و اقتدار تاثیر در صحنه‌های بین‌المللی و پیشرفت‌های آنچنانی را هم دارد.

وی در عین حال با بیان اینکه ایران معضلات و مشکلاتی هم دارد، گفت: ناکارآمدی‌ها و مسئله فساد و مسئله اغتشاشات و توطئه‌های بیگانگان و کسانی که دانسته یا نادانسته در داخل آب به آسیاب آنها می ریزند هم مشکلات کشور هستند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه که منصوب ولی امر است یک امیدواری در بین مردم ایجاد کرده است، اظهار داشت: به نظر من دیگر کاری از این دولت بر نمی‌آید؛ چون برجام است به پایان رسیده و نه آمریکا به برجام برمی گردد و نه اروپا مستقل از آمریکا تصمیم می‌گیرد.

بادامچیان با بیان اینکه برجامی باقی نمانده و آنچه مهم است پسابرجام است، گفت: آن چیزی که مهم است دولت آینده و مجلس یازدهم است و طبیعی است که اگر ملت در انتخابشان هوشیارانه یک مجموعه فعال جامع‌الاطراف، قوی، متخصص و متعهد دارای بینش الهی و هماهنگی انتخاب کنند و محور اتحاد این مجموعه ولایت و داشتن برنامه‌های منظم باشد، کارها به خوبی پیش خواهد رفت.

بادامچیان با اشاره به ضرورت وحدت نیروهای انقلاب ضمن تاکید بر اینکه در بالاترین سطح در شورای ائتلاف همراهی و همفکری کرده‌ایم، گفت: هیچ سهم‌خواهی در شورای ائتلاف وجود ندارد و حتی دوستان جبهه پایداری را هم به این نقطه رساندیم که در ائتلاف تلاش کنند و هیچکس کسی را تخریب نکند.

در ادامه محمدکاظم انبارلویی در نشست کانون حزب موتلفه اسلامی استان تهران ، با بیان اینکه «۹ دی» روز شکست دومین نبرد نرم آمریکا علیه ایران است، گفت: آمریکایی‌ها از ابتدای انقلاب سه راهبرد در سه لایه در قبال انقلاب اسلامی پیش گرفتند که هدف اصلی آنها فروپاشی و براندازی است و گفتند اگر در این مرحله هم نتوانستیم کاری کنیم، اخلال در نظام و به هم زدن ویترین حکومت دومین راهبرد است و سومین راهبرد هم جلوگیری از پیشرفت و توسعه روز افزون ایران اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه ظرف ۴۰ سال گذشته به طور همزمان این سه لایه برخورد آمریکا با انقلاب را تجربه کرده‌ایم، تصریح کرد: آمریکا در راستای براندازی نظام راهبردش را به این سمت نشانه رفته بود که به سمت عدم مشروعیت نظام برود بنابراین هر انتخاباتی برگزار می شد، تحریم انتخابات و رای را در برنامه خود داشتند.

انبارلویی با بیان اینکه از سال ۷۶ به بعد راهبرد آنها عوض شد و حمایت از یک ضلع از رقابت را در دستور کار خودشان قرار دادند، گفت: به همین دلیل اولین نبرد نرم آمریکا در سال ۷۸ کلید خورد و دومین پروژه براندازی آنها در سال ۸۸ بود.

وی ضمن اشاره به اینکه در این سال‌ها با جریانی روبه‌رو هستیم که خود را اصلاح طلب می‌نامد تصریح کرد: لذا در فهم جریان اصلاح‌طلبی و اینکه رقیب ما کیست، خیلی باید دقت کنیم؛ اصلاح‌طلبان تاکنون در پاسخ به این پرسش که چه چیزی را می‌خواهید اصلاح کنید؟ پاسخی نداده‌اند؛ ولی در گفتمان و گفتار سیاسی خودشان اصلاح دین و سیاست جامعه برحسب استانداردهای غربی و لیبرال را پیش می‌برند.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه سبک حضور اصلاح‌طلبان در صحنه «ایستادن در غبار و سکنی گزیدن در ابهام» است، گفت: این راهبرد به آنها این توانایی را می‌دهد که در داخل و خارج کشور گستره‌ای از سلیقه‌های گوناگون و از گوگوش تا سروش را پای صندوق‌های رای بیاورند و چنین صف‌بندی را در برابر انقلاب داشته باشند.

انبارلویی افزود:‌ این راهبرد به اصلاح طلبان کمک می‌کند که از منافقین تا سلطنت‌طلبان و بهائیان و کمونیست‌ها و ضد انقلاب و حرام‌خواران و فراریان خارج تا مجمع روحانیون مبارز و حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب را در بر بگیرند و ما در این ۲۰ سال چنین رقیبی داشته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه دال مرکزی گفتمان اصلاح‌طلبان غرب‌باوری و ترویج ارزش‌های غربی است و این رابط وصل آنها از داخل به خارج و از خارج به داخل است، بیان داشت: آنها با اسلام سیاسی و حکومت دینی چالش جدی دارند و از هیچ فرصتی برای شبهه‌افکنی در مورد مشروعیت و کارآمدی حکومت دینی فروگذار نمی‌کنند.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: آنها بی‌شناسنامه هستند ولی در وقت مقتضی چندین شناسنامه از جیب خودشان بیرون می‌آورند و یک ترکیب درهم تنیده مستحیل درست کرده‌اند که هرکسی بدون مرز، غیر از انقلابیون راستین و متعهدان به ولایت در آن قرار می‌گیرد.

انبارلویی با بیان اینکه می‌گویند ایران باید به جامعه جهانی بپیوندد، مسئولیت قبول کند و روابطش را با آمریکا عادی کند، تصریح کرد: همیشه در موضع طلبکاری هستند و با آن که خود را اصلاح‌طلب می‌دانند به کمتر از انقلاب رضایت نمی دهند و در۱۸ تیر ۷۸ و در سال ۸۸ این مسیر را طی کردند و دنبال براندازی نظام بودند.

وی تاکید کرد: ویترینی درست کرده‌اند که از انقلابی ضدانقلاب و چپگرای لیبرال و اسلام‌گرای مدرنیسم و پست مدرنیسم و فرصت‌طلبان و وزرای قلدر و روسای جمهور طلبکار و مسئولان غیر پاسخگو و نمایندگان در کسوت اپوزیسیون را زیر این خیمه جمع کرده‌اند.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ضمن اشاره به اینکه ما در انتخابات آینده با این جماعت که با ترکیب جدیدی روی صحنه می‌آیند، رقابت خواهیم کرد، اظهار داشت: هنر آنها تولید حیرانی است و این هنرشان را تقریباً یک هفته مانده به انتخابات رو می‌کنند و فضا را به قدری آشفته می‌کنند که جمع کثیری در حیرانی به سر می‌برند که ما به چه کسی رای دهیم.

انبارلویی با بیان اینکه در این وادی حیرانی و حیرت، شروع به سربازگیری می‌کنند و حتی از جریان اصولگرا هم سرباز می‌گیرند، اظهار داشت: آنها به صحنه انتخابات می‌آیند که رای بیاورند و وارد حاکمیت شوند؛ اما راهبرد آن‌ها اول خروج از حاکمیت و بعد خروج بر حاکمیت است.

وی با تاکید بر اینکه در سال ۷۸ بعد از قضیه تحصن مجلس و آن ۸ ماه سال ۸۸ چنین راهبردی نمایان است،‌ تصریح کرد: اگر رای بیاورند این دو راهبرد را دارند و اگر رای نیاورند زیر میز می‌زنند و می‌گویند که به خیابان‌ها بریزید.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ضمن تاکید بر اینکه باید تکلیفمان را با این جریان روشن کنیم،‌ گفت: ما باور داریم که پاسدار حقیقی جمهوری اسلامی هستیم و باید نظام را با مردم سالاری سرپا نگه داریم و نگذاریم آمریکایی‌ها دکور و ویترین جمهوریت را در ایران به هم بزنند چون در ۲۰ سال اخیر دو سه بار این مسیر را رفته‌اند و نتوانسته‌اند.

وی با تاکید بر اینکه نباید رقابت را صفر و یکی کنیم و باید به رای مردم احترام بگذاریم، تصریح کرد: باید اخلاق رقابت را رعایت کنیم ولو اینکه رقیبمان پایبند نباشد و برای رسیدن به پیروزی وحدت و همگرایی را به عنوان ضرورت عقلی می‌دانیم.

انبارلویی ضمن اشاره به اینکه سهم‌خواهی سم مهلک رسیدن به لیست واحد است و ما را در برابر یک معادله ۳۰ مجهولی قرار می‌دهد که بعد از انتخابات هم نمی‌توانیم معادله را حل کنیم، تصریح کرد: هرکس با پرچم انانیت، نحنانیت و حس خودمردم‌بینی که ممکن است در بعضی از نامزدهای انتخابات دیده شود در ائتلاف قدم بگذارد، قطعاً پرچم ائتلاف را پایین خواهد کشید.

https://shoma-weekly.ir/yo4PTd