لاله افتخاری نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون دستخوش تحریمها، تهدیدها و کمبودها بودیم، گفت: وابستگی شدیدی که ایران قبل از انقلاب به غرب داشته منجر به این شد که از نظر اقتصادی، استقلال و اقتدار لازم را نداشته باشیم، به دنبال این موضوع تهدیدها و تحریم بیشتر آشکار شد، لذا اکنون نیاز به اقتصاد قوی و مستقلی داریم تا احتیاجی به کشورهای دیگر نداشته باشیم و دشمنان نتوانند از این حربه علیه کشورمان استفاده کنند، به همین خاطر مقام معظم رهبری پی در پی شعار اقتصادی اتخاذ کردند.
او افزود: مقام معظم رهبری با اتخاذ شعارهای رونق تولید، جهش تولید و اقتصاد مقاومتی تلاش میکنند تا گام به گام دست مسئولان، مردم و تولیدکنندگان را بگیرند و آنها را به طرف یک اقتصاد مقاومتی و درون زا ببرند تا بتوانیم نیاز کشور را در داخل خود برطرف کند.
افتخاری ادامه داد: سال گذشته رونق تولید نامگذاری شد، برخی اقدامات در راستای این شعار انجام شد؛ مخصوصا در اواخر سال بیشتر به آن توجه شد و حداقل به اندازه مطالب گفته شده بر روی توسعه تولید برنامه ریزی شد.
نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: امسال باید راه توسعه تولید ادامه پیدا کند، بنابراین اکنون نیاز به یک الگو مناسب و کارآمدی داشتیم، تا ابتدا به خود و سپس به جهان ارائه دهیم و این موضوع نیاز به جهش تولید دارد، یعنی تولید نباید سیر آهسته خود را ادامه دهد، بلکه باید عقب ماندگی خود را جبران کند.
او افزود: برای جهش تولید باید همه برنامه ریزی ها سریعتر عملیاتی شود و در پیرو آن قوانین و بودجه بندی انجام شود. به نظر من با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ویروس منحوس کرونا به ما نشان داد که اگر تولیدکنندگان و صاحب نظران کشورمان را درک کنیم و واقعا از آنها کمک بخواهیم آنها خیلی خوب میتوانند توسعه تولید را محقق و حتی جهش تولید ایجاد کنند و تغییراتی در کار خود متناسب با نیاز مملکت دهند.
افتخاری تصریح کرد: فرصتی که الان پیش آمده بسیار خوب است تا تجربه موفقی از ایجاد جهشی در عرصه تولید از نظر تنوع باشد و شتاب دادن به تولید در برخی صنایع شاهدیم که جهش در حال ایجاد شدن است و اگر در همه عرصهها جهشها ایجاد شود قطعا شعار امسال بسیار بهتر از سالهای گذشته محقق شود.
او افزود: در حقیقت باید به جای اینکه از ویروس کرونا آسیب ببنیم، نیمه پر لیوان را ببنیم و این آسیبها تبدیل به فرصتی شود تا توان داخلی خود را پیدا کنیم، بنابراین باید سعی کنیم نگاه درون زا داشته باشیم و از کشورهای دیگر که خود درمانده هستند کمک نخواهیم.