دکتر عباسپور به چگونگی ارتقاء اساتید اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: اساتید و اعضای هیات علمی با شاخص های مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرند . باید همچون دانشگاه های معتبر علمی دنیا ، پس از گذشت مدت زمان مشخصی از جذب استاد ، با توجه به شاخص های علمی ، پژوهشی ، آموزشی و فرهنگی مبادرت به ارتقاء استاد مربوطه نمود و چنانچه استاد نتواند نمره مناسبی از این ارزیابی به دست آورد ، ادامه همکاری با دانشگاه برای ایشان امکان پذیر نباشد.
وی گفت: منابع علمی و تحقیقاتی قابل توجهی برای برداشت اساتید ، دانشجویان و محققان وجود دارد تا بتوان هم به جامعه خدمت رساند و هم درآمدزایی کرد .
وی با اشاره به آیات قران کریم که اخلاق نیکوی پیامبر اکرم(ص) را یکی از عوامل جذب افراد به دین اسلام می داند، افزود: معلمی شغل انبیا است، اساتید و دانشگاهیان در راستای حرکت در مسیر شغل انبیا، باید در گسترش اخلاق نیک و اسلامی در جامعه تلاش کنند. هدف از بعثت پیامبر، در نص قرآن کریم، ترویج اخلاق نیکو و نیل به کمال بشر بوده است.
وی بر نقش تربیتی اساتید به عنوان الگوی نسل جوان، تاکید کرد و ادامه داد: اساتید و معلمان باید علاوه بر آموزش نظم و دقت و ارائه جدیدترین مسائل و مطالب علمی روز، در پرورش روحی و فکری دانشجویان و دانش آموزان کوشا باشند.
عباسپور با اشاره به تذکرات دینی و قرانی درباره نحوه تعاملات بین فردی، اظهار داشت: رابطه اساتید و دانشجویان باید با حفظ احترام متقابل، در چارچوب اصول اسلامی و به دور از پرخاشگری شکل بگیرد.