به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در نشست دبیران استانی حزب موتلفه اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: نقطه عطف تحولات تاریخ معاصر دنیای اسلام و برای ایران هم که نقطه اوج به حساب میآید، هشت سال دفاع مقدس است.
وی گفت: شرایط امروز کشور شرایط تعیین کننده و سرنوشت سازی است که بهتر است این شرایط را با تعابیر رسالت مندانه تری تفسیر کنیم.
رسالت و ماموریت بزرگ
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: شرایط فعلی معیارهای عادی و مادی را خیلی سخت کرده است اینها واقعیتی است که همه به وضوح آن را مشاهده میکنیم.
پورمحمدی گفت: اما برای جامعهای که ما با این رسالت های بزرگ و آرمانهای الهی و این مأموریت بسیار مهم و سرنوشت سازی که به عهده مردم، نسل ما و تاریخ ما گذاشته شده باید بگویم این شرایط، شرایط حساسی برای انجام یک رسالت و ماموریت بزرگ است.
وی افزود: اگر این ماموریت و رسالت بزرگ را خوب تفسیر کنیم، خواهیم دید که این مشکلات و فشارها در مقابل آنها بسیار کوچک است و کاری که ملت ما در گذشته آن را انجام داده را درک خواهیم کرد که آنچه در گذر است درمقابل ماموریت و اهدافمان بسیار کوچک و ناچیز است.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: امروز جدال سختی بین جبهه حق و کفر صورت گرفته است، شاید ما خودمان انتخاب کننده این جدال نبودیم اما تقدیر الهی به خاطر ظرفیتها، سوابق و شایستگی هایی که در ملت ما دیده بود، این رسالت بزرگ را به دوش ما گذاشت و کاری تاریخساز و سرنوشت ساز را برای ملت رقم زد.
پورمحمدی ادامه داد: کشمکشهایی را که امروز در صحنه جهانی شاهد هستیم به دلیل مسائل ظاهری مثل داشتن سلاح هستهای نیست بلکه جایگاه حساس و استراتژیک ایران است که این موقعیت را برای ما پیش آورده است.
جایگاه ممتاز ایران
وی با بیان اینکه دنیا در حال تحول و پوست اندازی عمیقی است، گفت: امروز در دنیا شاهد جابهجاییهای بنیادی هستیم و جمهوری اسلامی ایران در جایگاه ممتاز و حساسی در این عرصه قرار گرفته است.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: امروز رسالت در این مقطع حساس، این است که اراده خودمان، اراده مردم مان و اراده جوانهایمان را بر وعده های الهی مطمئن کنیم تا بتوانیم به اهدافمان برسیم.
پورمحمدی با بیان اینکه تاکنون توانستیم شعارهای اول انقلاب را حفظ کنیم که این یک نقطه مثبت محسوب میشود، ادامه داد: دشمنیها همان دشمنی هاست و برخوردها همان برخوردها و این سلامت و اصالت نظام ما را نشان میدهد که در شعارها و اهداف همچنان استوار هستیم و دشمنی و اصطکاک همان روال قبل است.
وی تصریح کرد: ما حل شده در نظام سازی نیستیم، وقتی تمام انقلابها و نظام ها ساخته می شوند اهداف و آرمانها هضم نظام و ساختارهای سیاسی میشوند اما جمهوری اسلامی اجازه نداد آرمانهایش فدای ساختارهایش شود و این مسئله بسیار مهمی است.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: سلامت سیاسی چند موضوع سلبی دارد خودمحورنبودن، قدرتطلب نبودن، منفعتطلب نبودن جزو ارکان سلامت سیاسی است.
اهمیت کار جمعی
پورمحمدی با بیان اینکه دعوت به کار جمعی و حرکت جمعی در کار تشکیلاتی موضوع بسیار مهم است، گفت: باید منافع مردم را مقدم بر منافع شخصی دانست؛ متاسفانه یکی از آفتهای کشور ما این است که هر چیزی در کشور نظم و قاعده میخواهد جز کار سیاسی. ما در کشور دچار یک آشفتهبازار سیاسی هستیم.
وی ادامه داد: باید با تدبیر، حوصله، عقلانیت و برنامه ریزی مسئله اساسی این کمبود و خلاء موجود در فضای سیاسی را اصلاح کنیم.
اهداف اصلی جامعه روحانیت مبارز
پورمحمدی به فعالیتهای تشکل متبوع خود اشاره کرد و گفت: در جامعه روحانیت مبارز به عنوان یک جریانی که رسالت بزرگی دارد که همان روحانی بودن است هیچ پسوند حاشیهای و... نداریم.
وی ادامه داد: نقش تبلیغ دین و انجام رسالت دینی، راهنمایی مردم، همدردی کردن با مردم و محقق کردن رسالتهای دینی از جمله اهداف اصلی جامعه روحانیت مبارز است.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: روحانیت باید جلودار نقشها و وظایف خود باشد تا نظام بتواند از گردنه مشکلات عبور کند.
وی به بازنگری در اساسنامه جامعه روحانیت مبارز اشاره کرد و گفت: جامعه روحانیت مبارز یک تشکل فراجناحی است و رسالتی که از اول تشکیل آن در اساسنامه وجود داشت را که همان فراجناحی بودن بود، حفظ کردیم.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: اگر ما به اصولگراها کمک میکنیم به این دلیل است که به نظام، انقلاب و امام و رهبری نزدیکتر هستند و الا ما در جناح تعریف نمی گوییم.
پورمحمدی تاکید کرد: ما مسئول دعوت مردم به خیر و صلاح هستیم و باید مردم را به میدان عمل سیاست و خودسازی دعوت کنیم.
وی با بیان اینکه هنر جمهوری اسلامی ایران دعوت مردم به اهداف مشارکت است، گفت: کارآمدی شایسته در تراز جمهوری اسلامی از دل مشارکت گسترده بر میآید نه مشارکت حداقلی برای پیروزی سیاسی یک گروه خاص.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز، گفت: دولت قوی رسالت های بزرگی دارد که با یک پشتوانه قوی ملی و ملت مومن پشت سر آن باشد.
پورمحمدی تصریح کرد: جامعه روحانیت هدفش حاشیهنشینی نیست اما ما پدرسالار نیستیم و قصد آقابالاسر بودن نداریم.
وی خاطرنشان کرد: ما آمدیم تا همه را دعوت کنیم، جلساتی را نیز برگزار کردیم که بر اساس آرمانها و اهداف ملی گرد هم جمع شویم و کمک کنیم.
شبکه کشوری را نیز تشکیل دادیم
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: ما شبکه کشوری را نیز تشکیل دادیم که روز سهشنبه هفته گذشته اولین جلسه شورای مرکزی با ۱۰ منتخب جدید جامعه پس از ۴۰ سال را برگزار کردیم.
پورمحمدی در تشریح تغییرات ساختاری جامعه روحانیت مبارز گفت: در حال حاضر انتخابات تمام مناطق تهران انجام شده و در استانها نیز در ۴ استان رایگیری صورت گرفته که طی یک ماه آینده در ۱۰ استان دیگر نیز رای گیری خواهیم داشت.
وی با تاکید بر اینکه ما طرد و حذف حداقلی داریم، گفت: آنهایی که نشان دادن قصد حرکت و همراهی در مسیر انقلاب و رهبری ندارند که جمع قدیمی قلیلی نیز هستند از مجموعه ما جدا شدند.