سیاسی

نقد سازنده رسانه ها مسبب پویایی جامعه است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بابیان این مطلب که رسانه ها مسوولان را باید نقد سازنده کنند ؛گفت: رسانه ها می توانند به ترویج فرهنگ تحزب اسلامی که در قانون اساسی نیز تصریح شده ،کمک کنند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی فردونیوز،حجت الاسلام 'محمد حسن ذاکری' روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی با مدیران رسانه ها، با بیان اینکه باید کار تشکیلاتی و حزبی در جامعه جا بیافتد، اظهار کرد: عمده مسائل ما به خاطر عدم کار تشکیلاتی است.

وی اضافه کرد: متاسفانه در سالهای گذشته به مساله تحزب و کار تشکیلاتی توجه کافی نمی شد ولی در دولت جدید، بنای کار تقویت احزاب و استفاده از نظرات کارشناسی احزاب است.

وی تربیت کادر توانمند، متدین و کارا برای نظام و نیز ارائه برنامه برای اداره کشور را دو رسالت عمده احزاب سیاسی دانست و گفت: حضور احزاب قوی در کشور در این دو عرصه ضروری است چرا که احزاب باید پاسخگو باشند.

ذاکری با بیان اینکه صدایی که از قم شنیده می شود باید صدای منطق، استدلال، اعتدال، مهربانی و محبت باشد، اظهار کرد: نمی گذاریم که فضای قم خلاف نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری قم خاطر نشان کرد: قاطبه علما و بزرگان حوزه علمیه گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی و نظام را دنبال می کنند و همه با افراط و تفریط مخالف هستند.

وی با بیان اینکه صدای قم و خروجی فکری این شهر را رسانه ها باید نشان دهند، گفت: میانه روی و اعتدال روش و سیره بزرگان بوده و هست که نه دچار تفریط و نه افراط شوند.

وی با بیان اینکه ما دنبال توسعه و آبادانی استان قم هستیم، تاکید کرد: باید دست به دست هم دهیم عقب ماندگی های انباشته شده در حوزه های مختلف را رفع کنیم.

ذاکری با بیان اینکه ارتباط با نخبگان استان یکی از وظایف ماست، گفت: با توجه به اینکه رسانه ها در سطح جامعه نقش و تاثیر بسزایی دارند نخستین هم اندیشی خود را با اصحاب رسانه استان شروع کردیم که امیدوار هستیم که این جلسات به صورت منظم و مستمر انجام بشود.

وی با بیان اینکه رسانه ها در امر اطلاع رسانی به موقع از رویدادها و ارائه تحلیل، نظرات و پیشنهادها می توانند به مسوولان کمک کنند، گفت: برخی از رسانه ها علاوه بر انتشار اخبار تحلیل و راهکار نیز ارائه می دهند و از نخبگان در این عرصه بهره می گیرند که می توانند به ما کمک کنند.

ذاکری با تاکید بر ارتباط دو سویه میان مسوولان و رسانه ها خاطر نشان کرد: انتشار اخبار بهنگام و صحیح تاثیرات خود را دارد اما رسانه های تحلیلگر و صاحب نظر می توانند کمک بیشتری انجام دهند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری قم همچنین با تاکید بر ساماندهی رسانه ها اظهار کرد: گام اول گرفتن مجوز رسانه هاست و آنها باید در قبال انتشار مطالب خود پاسخگو باشند.

ذاکری با اشاره به جایگاه ویژه رسانه های استان در سطح کشور اظهار کرد: روزنامه نگاران قم دارای توانمندی، ذوق، سلیقه و تحلیل هستند که در کل کشور قابل استفاده است.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری قم خاطر نشان کرد: رسانه ها مسوولان را نقد سازنده کنند تا سبب پویایی جامعه شود.

https://shoma-weekly.ir/pMK4wD