سیاسی

میرسلیم برای پیروزی آمده است

محمدمهدی اسلامی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: روش درست انتخاب رییس‌جمهور را این می‌دانیم که فرد دارای پشتوانه حزبی باشد. ارتباط رییس‌جمهور با بدنه جامعه در این صورت به دلیل اتصال به یک حزب سراسری بیشتر خواهد بود؛ رییس‌جمهور دارای نظارت کارشناسی حزب خواهد بود، نه چند مشاور خاص؛ تجربه سالیان گذشته حزب به رییس‌جمهور منتقل می‌شود و حزب پشتوانه رییس‌جمهور خواهد بود. ما برای پیروزی به میدان آمده‌ایم. البته طبیعی است که براساس اقتضائات سیاسی کشور تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
محمدمهدی اسلامی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی از برآورد موتلفه از پایگاه رای میرسلیم می‌گوید و معتقد است که در مواجهه کاندیدای مورد نظرشان با افکار عمومی است که مردم تصمیم می‌گیرند به چه کسی رای دهند و رای میرسلیم در این صورت افزایش خواهد یافت.

چرا موتلفه کاندیدای حزبی معرفی کرد؟

حزب موتلفه از ابتدا قایل به ضرورت تحزب بود و تصمیم گرفته که به وظیفه حزبی خود قوی‌تر از گذشته عمل کند، ولو اینکه این حضور با نتایج مثبت یا منفی مواجه شود. رای آقای روحانی در انتخابات 92 ابتدا در نظرسنجی‌ها 3 درصد بود اما ایشان در صندوق رای توانست بیش از 50 درصد آرا را به خود اختصاص دهد. آنچه منجر به تغییر این درصدها شد چند نکته است. یکی اینکه نظرسنجی‌هایی که وجود دارد، برخاسته از واقعیت جامعه نیست. دوم اینکه مناظره‌ها و مواجهه نامزدها با افکار عمومی منجر به خروجی متفاوتی از پیش‌بینی رسانه‌ها شد. این موضوع ما را به این نتیجه می‌رساند که با پیشداوری‌های موجود نمی‌توان نتیجه انتخابات 96 را حدس زد. باید منتظر بمانیم تا مواجهه نامزدها با افکار عمومی رخ دهد. مردم ما رای‌شان را براساس آنچه نامزدها اعلام می‌کنند، تعیین می‌کنند. موتلفه در رسانه‌های مختلف در سال‌های گذشته محرومیت داشته است. بخشی از آن به دلایل مالی حزب و بخشی هم به دلیل رویکرد منفی رسانه‌های موجود به ویژه رسانه ملی به حزب موتلفه بوده است. حتی در زمان اعلام اسامی نامزدها دیدیم که وقتی گرایش نامزدهای مختلف توسط رسانه ملی اعلام شد، اشاره‌ای به عضویت آقای میرسلیم در حزب موتلفه نشد.

چقدر امکان دارد که رییسی و قالیباف به نفع آقای میرسلیم از انتخابات کناره‌گیری کنند؟

اگر آقای میرسلیم بتواند آرای عمومی را به سمت خود جلب کند، دور از انتظار نیست که نامزدهای اصولگرا به نفع او کنار بروند تا بتواند در مرحله اول و بدون هیچ مشکل جدی‌ای به پیروزی برسد. البته بنده به عنوان یکی از اعضای حزب موتلفه نظرم را می‌گویم که برآیندی از دیدگاه‌هایی است که در حزب مطرح شده است.

آیا میرسلیم تا آخر در انتخابات می‌ماند؟

بر اساس تکلیف شرعی عمل می‌کنند. اگر تکلیف شرعی خود را این بداند که تا آخر بماند، در صحنه انتخابات حاضر خواهد بود که تا الان نیز چنین برداشتی وجود دارد و تا آخر خواهد ماند اما ممکن است تکلیف شرعی تغییر کند.

آیا موتلفه از سوی گروه‌های حامی آقایان رییسی و قالیباف برای کناره‌گیری آقای میرسلیم تحت فشار قرار گرفته؟

جمع‌بندی اصولگرایان تاکنون به ثبت نام نامزدها بوده است. برای مذاکرات در آینده فرصت هست. تا جایی که مطلعم فشاری وجود نداشته است.

آیا آقای میرسلیم برای پیروزی در انتخابات کاندیدای موتلفه شده یا آنکه موتلفه دنبال بازسازی خود در افکار عمومی از طریق فضای انتخابات است؟

روش درست انتخاب رییس‌جمهور را این می‌دانیم که فرد دارای پشتوانه حزبی باشد. ارتباط رییس‌جمهور با بدنه جامعه در این صورت به دلیل اتصال به یک حزب سراسری بیشتر خواهد بود؛ رییس‌جمهور دارای نظارت کارشناسی حزب خواهد بود، نه چند مشاور خاص؛ تجربه سالیان گذشته حزب به رییس‌جمهور منتقل می‌شود و حزب پشتوانه رییس‌جمهور خواهد بود. ما برای پیروزی به میدان آمده‌ایم. البته طبیعی است که براساس اقتضائات سیاسی کشور تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

https://shoma-weekly.ir/PThTvi