سیاسی

ملاحظه شخصیت‌ها را در احکام قضائی نکنید

وی افزود ما از رئیس جمهورانتظار داریم که به هیچ حزب و گروه و جناحی اجازه استفاده از امکانات دولتی را برای مقاصد گروهی ندهد و به خصوص با آن دسته از دولت مردانی که احتمالا چنین سودائی را در سر می‌پرورانند، در حد حذف آن‌ها برخورد نمایند.
سفری با اهداف حزبی و تشکیلاتی و با زیارت امام غریب شیعیان، دبیران استان‌ها و شدبیران استان‌ها و شهرستانهای سراسر کشور حزب موتلفه اسلامی بار دیگر گرد هم جمع شدند اما این‌بار در مشهد مقدس و در جوار مرقد شریف اما رئوف حضرت رضا (ع). هرستانهای حزب موتلفه اسلامی در سالن نور شهر مشهد اجلاسی را برپا کردند و شعار همگرایی ولایی با بصیرت انقلابی را سر دادند.

در این اجلاس که با حضور مسئولان ستاد و استانهای این حزب برگزار شد، آیت‌الله علم‌اللهدی امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری به بیان مطالبی درباره چگونگی وحدت پرداخت که در صفحه ۳ تقدیم گردید.

***

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی نیز در این اجلاس با اشاره به شرایط چگونگی ارتباط و انسجام در داخل جریان اصولگرایی و مقایسه آن با قبل از انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: اصولگرایان در جهت تقویت همگرایی حرکت می‌کنند ومیل به همگرایی در داخل جریان اصولگرایی افزایش یافته است.

حبیبی ادامه داد: اقداماتی همچون جلسات حجت الاسلام تقوی، ملاقاتهای مسئولان حزب موتلفه اسلامی با مسئولان مرکزی جمعیت ایثارگران و جبهه پایداری، ملاقات با آیت الله مصباح یزدی، آیت الله یزدی و آیت الله موحدی کرمانی و سایر بزرگان روحانیت و پاره‌ای از سایر اقدامات، نوید بخش تقویت همگرایی در جریان اصولگرایی است.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: مجموعه این افعال لازم و مفید فایده بوده است ولی کافی نیست و استمرار آن تا همگرایی کامل ضرورتی است که به عنوان یک وظیفه دینی و انقلابی، انجامش به عهده همه اصولگرایان است.

وی در ادامه با بیان اینکه اصولگرایان در موضوع همگرایی به عنوان یک واجب سیاسی در شرایط فعلی بپردازند گفت: این همگرایی ضرورت اجتناب ناپذیر ائتلاف اصولگرایان در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی و سایر وقایع مهم مربوط به انقلاب اسلامی است. اصولگرایان هیچ راه دومی جز ائتلاف، پیش پایشان نیست.

حبیبی تصریح کرد: حاضر و ناظر دانستن خداوند قادر متعال به همه نیات و اعمال، ثبات در پای بندی به اصول و تسامح و انعطاف در روش‌ها و سلیقه‌ها، شناخت آسیب‌های قبلی و رفع آن‌ها، پای بندی به صداقت و انصاف و حفظ حرمت همه همراهان و پرهیز از خود شیفتگی، ترجیح مصلحت و منافع جریان اصولگرایی به مصلحت و منفعت گروهی و حزبی، انطباق کامل مستمر گفتمان جریان اصولگرایی با گفتمان رهبری معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای، برخی از شروطی است که رعایت آن‌ها اصولگرایان را در صراط مستقیم همگرایی ولایی و بصیرت انقلابی ثابت قدم خواهد داشت.

وی افزود: حزب موتلفه اسلامی محوریت جامعتین، یعنی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز را برای همگرایی کامل و جامع اصولگرایان از ضروریات اجتناب ناپذیر می‌داند و معتقد است همهٔ شخصیتهای بزرگ روحانی و غیر روحانی‌ای که در طول انقلاب پشت سر امام (ره) و مقام معظم رهبری، شجاعانه و صریح حرکت کرده‌اند و از مشی سکوت و عافیت طلبی‌ای که ریشه در حفظ خودشان به جای حفظ انقلاب و رهبری انقلاب دارد، پرهیز جدی و مداوم کرده‌اند، می‌توانند مشاوران معتمد و موتمن در مرحله تصمیم سازی جامعتین باشند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: محوریت جامعتین یعنی محوریت دو نهادی که ریشه محکم در انقلاب اسلامی دارند و در واقع با هم یکی هستند. در جریان رقیب اصولگرایان تلاش برای همگرایی و ائتلاف بین خودشان به خصوص بعد از انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مجددا آغاز شده و ادامه دارد.

وی افزود: بسیاری از اصلاح طلبان د ر تحلیل‌های خودشان در رابطه با دولت یازدهم سه نوع رفتار را پیش بینی کرده‌اند. یکی اینکه اگر دولت عملکرد ضعیف و یا منفی‌ای در ذهن عامه مردم داشته باشد شریک دولت نباشند. دوم اینکه برای به دست داشتن اهرمهای قدرت در این دولت مانعی سر راه‌شان نباشد و سوم اینکه اگر زمانی هم به عبور از روحانی رسیدند راه‌شان هموار باشد.

حبیبی اظهار داشت: برخی از آن‌ها برای انتخابات خبرگان و مجلس در سال آینده می‌خواهند از اهرمهای در دست دولت استفاده کنند هر چند مجموعه سیاستهای آن‌ها در رابطه با دولت دچار تناقض است.

وی افزود ما از رئیس جمهورانتظار داریم که به هیچ حزب و گروه و جناحی اجازه استفاده از امکانات دولتی را برای مقاصد گروهی ندهد و به خصوص با آن دسته از دولت مردانی که احتمالا چنین سودائی را در سر می‌پرورانند، در حد حذف آن‌ها برخورد نمایند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ما اعتراضی به اصل رقابت سالم اصلاح طلبان داخل نظام با اصولگرایان نداریم ولی هشدار می‌دهیم که فتنه گران سال ۸۸ و قبل و بعد از آن به دنبال به دست آوردن کلاهی از نمد اصلاح طلبی بوده و هستند. آن‌ها در فتنه ۸۸ موفق شدند به جای یک کلاه تعداد کثیری کلاههای متنوع با رنگ سبز را از همین نمد برای خود فراهم کنند.

حبیبی بیان داشت: طرد کامل و صریح اصحاب فتنه از طرف مدعیان اصلاح طلبی و پشتیبانان گویا وخموش آن‌ها یک ضرورت دنیوی و اخروی برای جریان اصلاح طلبی است.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: اصولگرایان برای اینکه دین خود را در حفظ دست آوردهای بی‌بدیل انقلاب اسلامی ادا کنند باید به سوی قله همگرایی ولایی با بصیرت انقلابی حرکت کنند. اصولگرایان باید صفوف خود را فشرده و یکپارچه کرده تا مصداق بنیان مرصوص باشند و تحت امر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای وظیفه دینی و انقلابی خود را انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط منطقه و کشورگفت: خطر تکفیری‌ها برای ما در همه کشورهای منطقه یک خطر جدی است. راهبردهای صحیح رهبری، خطر تروریستهای تکفیری را در پشت مرزهای ما با عراق متوقف کرده است. همین راهبرد، تکفیری‌ها را در سوریه زمین گیر کرده است اما خطر دفع نشده است. تحرک آن‌ها در مرز افغانستان رصد شده است و در داخل هم تحرکاتی دیده می‌شود. برای کلید زدن عملیات تروریستی باید هوشیار بود. آن‌ها قبل از دست زدن به عملیات تروریستی به فکر داشتن پایگاههای تبلیغی در منطقه هستند.

وی افزود: القاعده، داعش و سایر گروههای تکفیری در حال حاضر ماموریت خاموش کردن شعله مقدس بیداری اسلامی در منطقه و جهان را به عهده دارند و به طور عمومی و کلی از طرف غرب و رژیم صهیونیستی حمایت می‌شوند.

حبیبی بیان داشت: به گفته شورای روابط خارجی آمریکا، قرن بیست و یکم قرن تقابل اسلام و تمدن غربی است و سردمداران غرب برای این تقابل درگیری بین مسلمانان و به قول جورج بوش رئیس جمهوری سابق آمریکا جنگ صلیبی مجدد را طراحی کرده‌اند و مشغول اجرای آن هستند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به خطر بازتولید فتنه اظهار داشت: خطر بازتولید فتنه در داخل عمده‌ترین موضوع سیاست داخلی است. آمریکایی‌ها از زنده کردن فتنه نا‌امید نیستند، برخی از افرادی که توهم براندازی نظام تعادلشان را در هم ریخته مه‌مان اجلاس اخیر اصلاح طلبان بوده‌اند.

وی افزود: انتظار ما از آن دسته اصلاح طلبانی که لااقل خودشان را داخل نظام می‌دانند و دم از اطاعت از رهبری می‌زنند این است که فتنه براندازانه ۸۸ و نظیر آن را خط قرمز بدانند و آن را اعلام نمایند.

حبیبی تصریح کرد: اگر برخی از آن‌ها در محافل خصوصی، ادعای تقلب در انتخابات ۸۸ راواهی می‌دانند که چنین نیز هست این ادعای شیطانی را به صورت علنی و صریح مردود اعلام کنند. چرا اقدامات سران فتنه و اصحاب فتنه و شعارهای ضد دین و ضد انقلابی آنهارا به طور رسمی محکوم نمی‌کنند واز آنهاتبری نمی‌جویند، مگر یادشان رفته که دارو دسته سلطنت طلب‌ها، مارکسیست‌ها، بهایی‌ها، آوازه خوانان فاسد رژیم گذشته و سایر عروسکهای خیمه شب بازی، در اوج جریان فتنه ۸۸ شال سبز به گردن آویخته بودند و در حمایت از فتنه و اصحاب فتنه عربده سر می‌دادند. مگر برخی از فتنه گران در خارج و داخل، پیشنهاد دهنده یا بانی تشدید تحریم‌ها علیه ملت ما نبودند. آیا سکوت باز هم جایز است؟

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین با اشاره به تحریم‌ها و مذاکرات هسته‌ای گفت: ما معتقدیم سهم تحریم‌ها در اقتصاد ما، عددی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است. چاره ان هم تکیه عملیاتی بر اجرای موازین اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: راجع به مذاکرات هسته‌ای با صرف نظر از پاره‌ای اشتباهات مثل قدم زدن وزیر امور خارجه ما با وزیر امور خارجه آمریکا در خیابانهای ژنو و نظیر آن، معتقد به پشتیبانی از هیات مذاکره کننده تا زمانی که خط قرمز‌های اصلی نظام را رعایت می‌کنند هستیم.

حبیبی ابراز داشت: آن‌ها باید توجه داشته باشند که دولتمردان اکثریت اعضاء ۱+۵ قابل اعتماد نیستند و تا زمانیکه چرخ مقدس انرژی هسته‌ای صلح آمیز ما در حرکت است در موضع دشمنی با ما خواهند بود.

وی در پایان گفت: دشمنی آن‌ها در موضوع انرژی هسته‌ای هم محدود نخواهد بود، حرف اصلی دشمنان، اعلام پشیمانی ملت ما از ادامه انقلاب اسلامی و پیوستن ما به ان نوع از نظم نوین جهانی است که اطاقهای فکر آن‌ها طراحی کرده‌اند. ایستادگی رهبری و ملت ما در مقابل زیاده خواهی آن‌ها، تا کنون مانع تحقق نیات شیطانی آن‌ها بوده و هست و با عنایات ویژه اللهی خواهد بود.


میرسلیم:

رهبری می‌خواهد تقدس رای مردم حفظ شود

سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نیز در این اجلاس با اشاره به هنر حزبی بودن بیان داشت: مقام معظم رهبری در کرمانشاه جایگاهیی که حزب در جمهوری اسلامی به عنوان مردمسالاری اسلامی داشته باشد را مطرح کردند و در حال حاضر مجمع تشخیص مصلحت نظام به دنبال سیاست‌های کلی انتخابات است زیرا از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و سرنوشت سیاسی جمهوری اسلامی به آن وابسته است.

میرسلیم با تاکید بر اینکه هر چه استحکام مردمسالاری بیشتر باشد، استحکام جمهوری اسلامی بیشتر خواهد بود تصریح کرد: آبروی حزب به آبروی اعضای آن وابسته است و حزبی که اعضای ان بی‌توجه به معانی باشند و رفتار ناشایستی انجام دهند آن حزب آبرویی ندارد.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: نباید طوری رفتار کنیم که شرمنده شهدا شویم، ما اعضای حزب باید بار حیثیتی حزب را به دوش بکشیم و این مفهوم معرفی نامزدی حزبی است، باید نمایندگان حزبی معرفی کرد یعنی کسانی که بینش حزبی دارند. این افراد باید ظاهر و باطن مراقب باشندزیرا هر رفتاری به پای حزب نوشته می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر حفظ شئون شخصیت حزب اظهار داشت: حزب یک حرف و موضع و منطق دارد و همه اعضا دارای یک آرمان و مرام هستند، حیثیت و شخصیت حزب باید حفظ شود تا محوریت حزب خدشه دار نشود.

می‌ر سلیم با تاکید بر هنر شنیدن بیان داشت: باید انتقاد پذیر باشیم و کلام یکدیگر را قطع نکنیم، مرحوم حق‌شناس می‌گفت اگر دیدید حرفی در جایی به شما بر می‌خورد بدانید نقطه ضعف شما در آنجا است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در مورد هنر سخن گفتن اظهار داشت: در قران کریم در مورد سخن گفتن مطالب بسیاری آمده و اینکه مسلمانان چگونه با یکدیگر سخن بگویند. باید چگونه صحبت کردن و چکیده گویی را یاد گرفت.

وی در ادامه با اشاره به رفتار سیاسی مقام معظم رهبری در سال ۸۸ گفت: مقام معظم رهبری در فتنه ۸۸ پای رای مردم ایستاد تا تقدس رای مردم حفظ شود و شالوده نظام سست نشود. نظر مقام معظم رهبری این بود که باید به رای اکثریت احترام گذاشت.

میر سلیم تاکید کرد: نباید نظر خود را به دیگران القا کرد بلکه باید برای نظر و رای دیگران احترام قائل بود و بر رای خود پا فشاری نکنیم.


بادامچیان:

دولت مراقب دخالت تندرو‌ها در انتخابات باشد

همچنین در این اجلاس دکتر اسدالله بادامچیان نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نیز با اشاره به مسائل انتخاباتی در کشور گفت: در بدنه دولت افرادی هستند که می‌خواهند انتخابات را دولتی کنند و ما باید مراقب باشیم، نباید دولت در انتخابات دخالت کند.

بادامچیان بیان داشت: اگر برخی‌ها از قدرت دولت و امانتی که نظام در اختیار آن‌ها قرار داده سوء استفاده کنند بدانند مردم کاملا مراقب رفتار آن‌ها هستند.

وی افزود: عده‌ای از دولتی‌ها می‌خواهند از تندرو‌ها حمایت کنند. آن‌ها به نام اعتدال در استان‌ها مشغول فعالیت هستند. اگر دولتی‌ها بخواهند در کنار لیبرال‌های اصلاح طلب قرار گیرند، متدینین در مقابل آن‌ها خواهند ایستاد.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین با تاکید بر ضرورت وحدت اصولگرایان و تخلیص در همگرایی اظهار داشت: همه اصولگرایان باید کمک کنند تا سلیقه‌های مختلف این جریان با هم همگرا شده و به وحدت برسند. اصولگرایان بدانند خطر استکبار جهانی وجود دارد و اگر اختلافی باشد پیروز انتخابات رقبا خواهند بود.

وی افزود: ما باید بکوشیم ارزش‌ها را حفظ کنیم و بدانیم مجلس آینده مجلسی باشد که به ارزشهای نظام پایبند باشد. ما برای انتخابات آینده زیر چتر جامعتین به دنبال وحدت اصولگرایان هستیم.

همچنین در این اجلاس دکتر اسلامی (عضو شورای مرکزی)، امیر فارسی‌نژاد (رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی)، رضا رفیق‌دوست (رئیس دفتر نظریه‌پردازی)، محمد مهدی تهرانی (قائم مقام معاونت آموزش)، امیر نظیفی (رئیس واحد جوانان)، محمد مهدی اسلامی (مدیر مؤسسه مطبوعاتی شما)، فاطمه فخر (رئیس واحد بانوان)، بدیعی (قائم مقام معاونت طرفداران) نیز به بیان مسائل تشکیلاتی به دبیران استان‌ها پرداختند. بخشی از زمان اجلاس نیز صرف تریبون آزاد برای استماع دیدگاه‌های مسئولان استانی گشت.


https://shoma-weekly.ir/yPJ7Z9