اسلامی افزود: برخی نامزدها همچون روحانی تبلیغات خود را مدتها است آغاز کردهاند، با این تفاوت که وی امکانات گستردهای از بیت المال در اختیار دارد.
وی به عنوان نمونه به اقدام چند روز قبل روزنامه دولتی ایران اشاره و تصریح کرد: این روزنامه که طبق قانون حق جانبداری از هیچ نامزدی را ندارد، عکس بزرگ صفحه اول خود را به ستاد انتخاباتی دکتر روحانی اختصاص داد. به نظر می رسد حداقل باید چنین امکانی را در اختیار همه نامزدهای احتمالی به تساوی بگذارد تا اقدام انجام شده غیرعادلانه محسوب نمیشود.
اسلامی همچنین پخش زنده نشست خبری روحانی یک روز قبل از آغاز ثبت نام برای ریاست جمهوری را مصداق دیگری از عملکرد غیرعادلانه دانست و گفت: در فرازی از این نشست، خبرنگاری رسما درباره برنامه روحانی برای دولت بعد پرسید و جواب گرفت که مصداق قطعی تبلیغات انتخاباتی است. همانطور که وزیر محترم کشور - که ریاست کمیته تبلیغات انتخابات را بر عهده دارند - نیز به تازگی تأکید کردند، انتظار می رود صدا و سیما به گونه ای رفتار نکند که شائبه طرفداری از نامزدی خاص در میان مردم ایجاد شود. لذا شایسته است فرصتی که در پخش زنده در اختیار روحانی قرار داده شد را در اختیار دیگر نامزدها نیز قرار دهد.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: اصل نوزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی بر تساوی حقوق مردم تأکید دارد (که از آن جمله حق مساوی نامزدها برای فعالیت انتخاباتی است) و نیز با عنایت به اصل بیستم که از حمایت یکسان قانون می گوید و دیگر اصول قانون اساسی؛ همچنین با توجه به محوریت عدالت در نظام اسلامی، انتظار می رود در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فرصت هایی که در اختیار نامزدها قرار می گیرد، برابر و بدون تبعیض باشد.
وی اظهار داشت: بدیهی است تا پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی، این فرصت در چارچوب انعکاس مواضع و اخبار آنها در مسئولیت فعلی هر یک تعریف خواهد گشت و نباید تفاوت مسئولیت های فعلی، منجر به تقویت ویژه هیچ یک از نامزدها یا بروز شائبه حمایت از آنها را ایجاد کند.