سیاسی

فاصله علم تخصص معضل نظام دانشگاهی کشور است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی فاصله بین علم و تخصص را معضلی در سیستم آموزشی کشور دانست و گفت: برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی کارآموزی از برنامه‌های مهم واحد علوم و تحقیقات به منظور کاهش این فاصله است.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، علی عباس‌پور رئیس این واحد با بیان اینکه ارتقاء کیفیت و اجرای استانداردهای جهانی در واحد علوم و تحقیقات از جمله اهداف اصلی این مجموعه است، افزود: باعث مسرت است که این روند رو به رشد با سرعت قابل توجهی ادامه دارد. افزایش فضای آموزشی و تحقیقاتی، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه‌های جدید، توسعه رشته‌های بین رشته‌ای کاربردی و مورد نیاز کشور، جذب اعضای هیأت علمی نخبه و جوان تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های صورت گرفته در واحد علوم و تحقیقات است.

عباسپور با اشاره به ظرفیت بالای علمی و تحقیقاتی این واحد تصریح کرد: قرار گرفتن واحد علوم و تحقیقات در بین 750 دانشگاه برتر دنیا براساس رتبه بندی لایدن در سال گذشته و 450 دانشگاه برتر جهان براساس رتبه بندی موسسه سیامگو اسپانیا و همچنین قرار گرفتن در بین 10 دانشگاه برتر در حوزه علوم انسانی و فنی و مهندسی براساس رتبه بندی ISC از جمله نتایجی است که نشان دهنده اعتبار این واحد دانشگاهی است.

وی با بیان اینکه نباید دانش آموختگی را به منزله قطع ارتباط با دانشگاه دانست، تصریح کرد: ارتباط با دانش آموختگان به منظور برطرف کردن نیاز و حل مسائل و مشکلات آنان از جمله برنامه‌های است که در واحد علوم و تحقیقات همواره به دنبال تحقق آن هستیم.

رئیس واحد علوم و تحقیقات فاصله بین علم و تخصص را معضلی در سیستم آموزشی کشور دانست و ادامه داد: از جمله برنامه‌های مهم واحد علوم و تحقیقات به منظور کاهش این فاصله می‌توان به برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی کارآموزی در این واحد برای آمادگی دانش آموختگان به منظور فعالیت در صنعت و حیطه شغلی شان اشاره کرد.

https://shoma-weekly.ir/i9XnG4