رئیس واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه ارتباط صنعت با دانشگاه نباید محدود به برگزاری همایشهای علمی باشد، گفت: امید است دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها به ویژه واحد علوم و تحقیقات در اختیار صنایع غذایی کشور قرار گیرد.

علی عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات، گفت: با توجه به نیاز موجود در کشور به منظور تأسیس دانشکدهای متمرکز ویژه صنایع غذایی، در سال 1389 طبق دستور مستقیم ریاست هیأت امنای دانشگاه آزاد، اقدامات لازم برای تأسیس این دانشکده در واحد علوم و تحقیقات صورت گرفت.
عباسپور ادامه داد: پیگیری اقدامات کارشناسی برای تأسیس این دانشکده سال 1392 در واحد علوم و تحقیقات ادامه یافت که منجر به تأسیس دانشکده صنایع غذایی این واحد شد.
رئیس واحد علوم و تحقیقات با اشاره به سند سیاستهای کلی علم و فناری ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب، گفت: با توجه به این سند، باید 50 درصد از تولید ناخالص ملی را از اقتصاد دانش بنیان کسب کنیم.
وی نقش بخشهای تولیدی، کشاورزی و صنعت را در تحقق اهداف سند چشم انداز فناوری و تحولات علمی مهم ارزیابی کرد و گفت: دانشگاههای کشور موظف هستند به طور علمی به این اهداف جامعه علم بپوشانند.
عباسپور به تعامل صنعت و کشاورزی برای نیل به توسعه در سراسر جهان اشاره کرد و گفت: حمایت و پشتیبانی از صنایع غذایی کشور، باعث جلوگیری از بروز مشکلاتی چون فروش زعفران کشور در بسته بندی اسپانیایی میشود.
وی بر نزدیکی صنایع غذایی و دانشگاههای کشور تأکید کرد و افزود: دانشگاه آزاد با توجه به ابعاد وسیع فعالیت خود میتواند گامهای بلندی در مسیر نیل به اهداف اقتصاد دانش بنیان بردارد.
رئیس واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه ارتباط صنعت با دانشگاه نباید محدود به برگزاری همایشهای علمی باشد، ادامه داد: امید است دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها به ویژه واحد علوم و تحقیقات در اختیار صنایع غذایی کشور قرار گیرد.
عباسپور ابراز امیدواری کرد: مشکلات صنایع غذایی کشور با کمک اساتید و دانشجویان این حوزه برطرف میشود.
وی با اشاره به تحصیل بیش از 350 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 50 دانشجو در مقطع دکتری رشتههای صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی، تصریح کرد: با تعریف رسالههای دانشجویی در راستای حل مشکلات صنایع غذایی، تحولات عمیقی در اقتصاد و صنعت کشور پدید میآید.
رئیس واحد علوم و تحقیقات گفت: براساس اسناد بالادستی 12 درصد از درآمدهای دانشگاه باید از محل ارتباط با صنعت حاصل شود.
وی با بیان اینکه این رقم در سال آینده به 16 درصد افزایش مییابد، افزود: اساتید و پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات آماده حل مشکلات صنایع غذایی و در نتیجه اعتلاء و شکوفایی بیش از پیش کشور هستند.
عباسپور ادامه داد: پیگیری اقدامات کارشناسی برای تأسیس این دانشکده سال 1392 در واحد علوم و تحقیقات ادامه یافت که منجر به تأسیس دانشکده صنایع غذایی این واحد شد.
رئیس واحد علوم و تحقیقات با اشاره به سند سیاستهای کلی علم و فناری ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب، گفت: با توجه به این سند، باید 50 درصد از تولید ناخالص ملی را از اقتصاد دانش بنیان کسب کنیم.
وی نقش بخشهای تولیدی، کشاورزی و صنعت را در تحقق اهداف سند چشم انداز فناوری و تحولات علمی مهم ارزیابی کرد و گفت: دانشگاههای کشور موظف هستند به طور علمی به این اهداف جامعه علم بپوشانند.
عباسپور به تعامل صنعت و کشاورزی برای نیل به توسعه در سراسر جهان اشاره کرد و گفت: حمایت و پشتیبانی از صنایع غذایی کشور، باعث جلوگیری از بروز مشکلاتی چون فروش زعفران کشور در بسته بندی اسپانیایی میشود.
وی بر نزدیکی صنایع غذایی و دانشگاههای کشور تأکید کرد و افزود: دانشگاه آزاد با توجه به ابعاد وسیع فعالیت خود میتواند گامهای بلندی در مسیر نیل به اهداف اقتصاد دانش بنیان بردارد.
رئیس واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه ارتباط صنعت با دانشگاه نباید محدود به برگزاری همایشهای علمی باشد، ادامه داد: امید است دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها به ویژه واحد علوم و تحقیقات در اختیار صنایع غذایی کشور قرار گیرد.
عباسپور ابراز امیدواری کرد: مشکلات صنایع غذایی کشور با کمک اساتید و دانشجویان این حوزه برطرف میشود.
وی با اشاره به تحصیل بیش از 350 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 50 دانشجو در مقطع دکتری رشتههای صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی، تصریح کرد: با تعریف رسالههای دانشجویی در راستای حل مشکلات صنایع غذایی، تحولات عمیقی در اقتصاد و صنعت کشور پدید میآید.
رئیس واحد علوم و تحقیقات گفت: براساس اسناد بالادستی 12 درصد از درآمدهای دانشگاه باید از محل ارتباط با صنعت حاصل شود.
وی با بیان اینکه این رقم در سال آینده به 16 درصد افزایش مییابد، افزود: اساتید و پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات آماده حل مشکلات صنایع غذایی و در نتیجه اعتلاء و شکوفایی بیش از پیش کشور هستند.