لاله افتخاری، کارشناس مسائل فرهنگی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی شبکه خبری تهران نیوز، اظهار کرد: خانوادهها بهویژه پدر و مادر اگر قرنطینه را به درستی مدیریت کنند، فرصت بسیار خوبی برای تحکیم روابط خانوادگی محسوب میشود.
وی افزود: از فرصت قرنطینه برای جبران کمکاریها نسبت به خانواده، راجع به خدای خودمان و حتی مسائل فردی میتوان استفاده کرد.
فعال قرآنی با بیان اینکه فرصت قرنطینه نوعی فرصت برای جبران ضعفها و انجام مطالعات و پژوهشهای علمی به حساب میآید، یادآور شد: همچنین اگر افراد در این روزها با خود کمی خلوت کنند که در کجا و چگونه نسبت به خانواده و افراد کمکاری داشتهاند، قطعاً خواهند توانست روابط خودشان را با اعضای خانواده و دوستان تغییر و بهبود بخشند.
افتخاری با اشاره به ضرورت مدیریت رفتار در زمان قرنطنیه گفت: اگر رفتار فردی با اعضای خانواده در دوران قرنطینه مدیریت نشود، نهتنها سودی برای اعضای خانواده نخواهد داشت، بلکه مانند انگلستان منجر به بروز تنشها و افزایش نزاع میان اعضای خانواده میشود؛ چون در انگلستان قرنطینه موجب شده تا ۲۵ درصد اختلافات خانوادگی و نزاعها افزایش یابد؛ لذا ضروری است در دوران قرنطینه، تهذیب و مدیریت رفتار صورت گیرد و بیشتر برروی اشتباهات شخصی و راههای بهبود روابط خانوادگی اندیشید.
وی با بیان اینکه از طریق حداقل ابزارهای ممکن میتوان در خانواده ایجاد نشاط و شادی کرد، یادآور شد: یکی از ویژگیهای مهم فردی در این ایام که باید به آن توجه کرد، قناعت فردی و نیز تمرکز برروی داشتههای فردی و همچنین شکر نعمتهای خدا به خاطر سلامت و داشتههایشان است.
کارشناس مسائل فرهنگی زمان قرنطینه را فرصت خوبی برای آقایان عنوان کرد و گفت: آقایان و پدر خانواده در این ایام با پی بردن به سختی و اهمیت وظایف مادری، میتواند در تربیت فرزندان به مادر خانواده کمک بیشتری کند؛ یعنی درک متقابل افزایش خواهد یافت.
افتخاری تصریح کرد: در گذشته، سرگرمیهایی وجود داشت که امروز به خاطر ورود فناوری، این بازیهای سنتی به دست فراموشی سپرده شدهاند که با احیای آنها هم میتوان روابط پدر و مادر با فرزندان را عمق بخشید و هم در تربیت فرزندان مورد استفاده قرار گیرد.