وی در ادامه به عوامل بروز و گسترش تروریسم در منطقه اشاره و اظهار کرد: آمریکاییها از دهها سال پیش دانشکدههای مخصوص آموزش افراد برای انجام ترورهایی که دولت قصد انجام آن را داشت، تاسیس کرد بنابراین ادعای حقوق بشر و مسائلی نظیر آن تنها یک ادعای نادرست از سوی این کشورها است چرا که این مدعیان حقوق بشر و متظاهران به ضدیت با تروریسم، خود تروریسمپرور هستند تا حدی که موسسات آموزشی و حتی دانشکدههایی را تاسیس می کنند که افرادی را برای انجام ترور و عملیات تروریستی در آن تربیت میکنند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه این جزو کارهای روزمره آمریکاییها و صهیونیستها است، یادآور شد: شاهد بودیم که دست ناپاک صهیونیست ها در کشور ما آلودگیهای جدیدی پیدا کرد و آن ترور برخی از دانشمندان هسته ای ما طی چند سال گذشته بود لذا با توجه به اینکه خود زورگویان می دانند که حرف هایشان مبتنی بر هیچ منطقی نیست بنابراین از ترور و تروریسم به نفع مقاصد پلیدشان از دهها سال پیش استفاده کرده و می کنند.
وی با بیان اینکه البته کشورهای غربی باید بدانند چنین اقدامات شرورانهای روزی گریبان خود آنها را هم خواهد گرفت، اظهار کرد: نقش این کشورها عمدتا آن است که سیاستهای آمریکا را آنجا که میتوانند با دلارهای نفتی پیاده کنند و آنجا که نمیتوانند با اقدامات تروریستی مرتکب جنایت میشوند.
حبیبی درخصوص نقش سازمانهای بینالمللی در حمایت از کشورهای قربانی تروریسم، گفت: به نظر میرسد که بیشتر ادعاهای مربوط به ایجاد سازمان ضدتروریستی در حد تشکیل اجلاس، بیانیه و این اقدامات کوچک است یعنی تا به حال ما شاهد آن نبودیم که چنانچه آمریکا قصد انجام عملیات تروریستی و یا تجاوز نظامی به کشوری را داشته باشد، هیچ کدام از این سازمانهای بینالمللی در این مساله تاثیرگذار باشند بنابراین این سازمانهای مدعی حقوق بشر و ضد تروریست تا به حال تاثیر چندانی در جلوگیری از اقدامات پلید تروریستی آمریکا و اسرائیل نداشته و بعد از این هم پیش بینی نمی شود که تاثیری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: آنها به خوبی میدانند وقوع انقلاب اسلامی در ایران در واقع منافع نامشروع غرب را در کل جهان به ویژه در جهان اسلام در معرض خطر قرار داده است بنابراین میخواهند تصویری با دروغ گویی و نیرنگ از ایران در ذهن دیگران ایجاد کنند تا با ایجاد این تصویر نادرست بتوانند به اهداف خود برسند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: ما در پنج ماهه اخیر شاهد بودیم که یک کشور رسمی عضو سازمان ملل متحد به نام عربستان، بدون هیچ گونه دلیل و منطقی با بمباران مردم یمن به فعالیتهای تروریستی دست زد و هیچ کدام از این مدعیان حقوق بشر نه تنها صدایشان درنیامده بلکه تلویحا از عربستان پشتیبانی کردند، بنابراین اگر قرار است از کسی هراسی در دل دیگری ایجاد شود این هراس باید در دل کشورهای مزدور و بر علیه سیاست آمریکاییها صورت گیرد.
این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه رسانهها وظیفه اساسی در آگاهی رسانی در این خصوص دارند، یادآور شد: اصولا یک واجب سیاسی و شرعی در این خصوص متوجه رسانهها است که پلید بودن اقدامات تروریستی و افشاگری لازم در این زمینه را به انجام رسانند و افشاگریهای لازم را در مورد برخی کشورها با شجاعت به افکار عمومی دنیا انتقال دهند. این نقش را چنانچه رسانه ها به نحو شایستهای انجام دهند، خود یک نوع فعالیت ضد تروریستی به شمار میرود.
وی در خصوص برگزاری دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور که قرار است طی روزهای آینده برگزار شود، تاکید کرد: برگزاری این گونه اجلاسها و کنگرهها برای پرداختن به ترورهایی که در ایران انجام شده، کار بسیار شایستهای است و معتقدم به هر حال باید با اسناد و مدارکی که جمهوری اسلامی ایران در دست دارد این مدعیان ضدیت با تروریست را بیشتر از گذشته مفتضح کند.