
وی ابراز داشت: بنده معتقد هستم سیاستمداران بلندپایه باید بیشتر از سایر افراد جامعه بر رفتار و گفتار خود نظارت کنند. قطعا سیاستمداری که خود را بینیاز از هرگونه نظارت درونی و حتی بیرونی میداند، به راحتی میتواند زمینهساز رفتارهای نابهنجار در جامعه شود.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: امام خمینی(ره) برای حوزویانی که قرار بود در مقام نصیحت و خطابه در جامعه حاضر شوند؛ کلاس «درس اخلاق» برگزار میکردند. پس میتوان نتیجه گرفت که سیاستمداران بلندپایه نیز بر اساس ضریب نفوذی که در جامعه دارند، باید همواره با مبانی «اخلاق سیاسی» و «اخلاق اجتماعی» آشنا شوند.
برخی از سیاسیون نیازمند کلاس درس اخلاق هستند
وی گفت: حتی گاهی نیاز است سیاستمداران نیز به صورت هفتگی از سوی اساتید اخلاق و مصلح در معرض تذکر قرار بگیرند تا مبادا رفتار و گفتار آنها موجب آسیب برای جامعه شود.
مناظرههای انتخاباتی یا میدان تحقیر؟
انواری با یادآوری برخی رفتارهای زننده سیاسی در مناظرات انتخاباتی، بیان داشت: متاسفانه برخی از سیاستمداران زمانی که در مناظرههای انتخاباتی در مقام ضعف قرار میگیرند، شروع به «تحقیر» نفر مقابل میکنند. واقعیت امر این است که این سیاستمداران برای اثبات خود، دست به تحقیر نفر مقابل میزنند و قطعا همین رفتار آنها روی جامعه ایشان نیز تأثیر منفی میگذارد.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پایان گفت: بدون شک سیاستمداری که مبانی اخلاقی را رعایت نمیکند، نمیتواند به عنوان یک الگو و مسئول در جامعه ایفای نقش مطلوب کند.