بین الملل

رفتار انگلیسی‌ها در بحران‌های ایران با سیاست بدذاتی دنبال شده است

حسن لاسجردی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار دانشجو در مورد حضور سفیر انگلیس در تجمعات روز ‌شنبه تهران گفت: رفتار انگلیسی‌ها در ایران همیشه با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده و به ویژه در بحران‌ها با یک سیاست بدذاتی نیز دنبال شده است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: خباثت و دناعت انگلیسی‌ها در برخورد با ایران به ویژه بعد از انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.

حسن لاسجردی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار دانشجو در مورد حضور سفیر انگلیس در تجمعات روز ‌شنبه تهران اظهار داشت: رفتار انگلیسی‌ها در ایران همیشه با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده و به ویژه در بحران‌ها با یک سیاست بدذاتی نیز دنبال شده است.

وی ادامه داد: خباثت و دناعت انگلیسی‌ها در برخورد با ایران به ویژه بعد از انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.

کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: کاری که روز گذشته سفیر انگلیس انجام داد و در حال حاضر نیز توئیت کرده که حضورش در جمع مردم داغدیده به دلیل حادثه ساقط شدن هواپیمای اوکراینی بوده، نشان می‌دهد که خود انگلیسی‌ها می‌دانند که مردم ما نسبت به آنها حساس هستند.

لاسجردی افزود: انگلیس حساسیت مردم ایران را نسبت به خودشان می‌دانند. لندن علاقه‌مند است که در داخل ایران نقش آفرینی بکنند، ارتباط خود را حفظ کرده و همچنین اصطلاحا میدان را ترک نکنند. انگلیسی‌ها می‌دانند که ترک میدان به ضرر آنها بوده و به نوعی روابطشان قطع می‌شود.

وی با اشاره به سابق تاریخی انگلیسی‌ها در ایران عنوان کرد: انگلیسی‌ها همیشه سعی کرده‌اند به نوعی در میان مردم باشند و اصطلاحا لول بخورند تا بتوانند سیاست خود را اعمال کنند.

تحلیلگر مسائل بین‌الملل در مورد رفتار جمهوری اسلامی در مقابل انگلیس اضافه کرد: نوع رفتاری که تهران در قبال لندن همیشه مبنای قانونی داشته و اگر سفیر انگلیس دقت و شعور دیپلماسی داشت، در زمانی که مردم ما از یک اتفاق داخلی عصبانی هستند، به‌عنوان عنصری خارجی در میان مردم حاضر می‌شد.

لاسجردی در مورد اظهارات «راب مک ایر» در مورد اینکه حضورش در میان مردم برای ابراز همدری بوده، تصریح کرد: مردم ایران به حد کافی عاطفی هستند و احتیاجی به همدردی خارجی‌ها ندارند. انگلیسی‌ها تلاش می‌کنند خود را همراه مردم نشان دهند ولی سابقه تاریخی‌شان چیز دیگری را نشان می‌دهد.

وی در مورد برخورد قانونی با سفیر انگلیس نیز تاکید کرد: کاهش روابط سیاسی، اخراج سفیر یا قطع کامل روابط تابعی از روابط و ضوابط سیاسی است. رفتار سفیر انگلیس نیازمند تذکر جدی وزارت امور خارجه بوده که به نظر می‌رسد این اتفاق افتاده است.

https://shoma-weekly.ir/GNCJKg