لاله افتخاری عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به تلاش دولت برای روی کار آمدن مجلس همسو با اهداف و سیاستهای خود، اظهار داشت: دولت ها معمولا در تلاش هستند تا مجلسی از جنس خودشان داشته باشند و اگر چیزی احتیاج به قانونگذاری دارد را براساس ذائقه خودشان قانونگذاری کنند و یا اگر قرار است نظارتی صورت بگیرد آن نظارت براساس الفبای خودشان صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید در حال حاضر همان تلاش را انجام می دهد، افزود: دولت از روز اول تمام سعی و همت خود را برای این امر به کار گرفت و امروز نیز شاهد هستیم که گاهی اسامی مختلفی را بر روی تابلوهای انتخاباتی به نمایش درمی آورد.
افتخاری تأکید کرد: همایشهایی که این روزها از سوی دولت برگزار می شود بیانگر همین فعالیت های انتخاباتی دولت است؛ اما انتظار می رود طبق فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در روزهای اخیر، دولت وقتش را به فضای تبلیغاتی انتخابات معطوف نکند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به برنامه ششم توسعه، خاطرنشان کرد: خوب است دولت به جای تمرکز بر فضای تبلیغاتی انتخابات، وقتش را برای اصلاح برنامه ششم توسعه که دارای نواقص بسیاری است بگذارد و باید به این مسئله نیز توجه داشته باشد که دولت تنها برگزار کننده انتخابات است و نباید یک طرف انتخابات باشد، چراکه مردم خودشان کارشان را به خوبی انجام میدهند.
همچنین لاله افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ماده ۲۶ لایحه احکام برنامه ششم توسعه در خصوص زنان و خانواده مبهم است، گفت: محتوای این بند از لایحه احکام توسعه با اولویت ها و نیازمندی های زنان و خانواده نسبتی ندارد.
وی افزود: در کمیسیون فرهنگی مجلس توضیحاتی از نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی خواسته شده، اما نمایندگان از جزییات هزار صفحه اسناد پشتیبان برنامه ششم که در دولت تهیه شده است اطلاعی ندارند. از سوی دیگر مواد ۲۲۷ و ۲۳۰ برنامه پنجم توسعه در موضوع زنان و خانواده هم هنوز اجرایی نشده است، بنابراین نیاز است این مواد هم بازنگری شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به وجود مشکلات فراوان در حوزه زنان و خانواده ادامه داد: با توجه به اجرایی نشدن برنامه پنجم توسعه در موضوع زنان و خانواده، باید ابتدا وضعیت این برنامه مشخص شود تا پس از آن نمایندگان به برنامه ششم توسعه بپردازند. در حال حاضر منتظریم ببینیم تکلیف مطالبه نمایندگان از دولت برای اعلام جزئیات و اسناد پشتیبان برنامه به کجا می رسد تا سپس به تصویب آن فکر کنیم.
لاله افتخاری با تأکید بر تصویب سیاستهای کلی جمعیت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ابلاغ آن از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: دولت گفته بود در برنامه ششم توسعه سیاستهای ابلاغی جمعیت را وارد می کند اما در لایحه احکام برنامه ششم توسعه هیچ اشاره ای به موضوع افزایش جمعیت نشده است، که این نیز یکی از خواسته های مجلس از دولت، در تنظیم برنامه ششم توسعه به شمار می رود.