بین الملل

دور دنیا در یک دقیقه

از نظر ایرانی‌ها بریتانیا‌‌ همان «روباه پیر» است

یک نشریه بریتانیایی نوشت: انگلستان برای تحقق اهداف خود در ایران از شیوه‌های پنهانی و غیرمستقیم استفاده می‌کند و قدرت خود را پشت برخی شخصیت‌های ایرانی پنهان کرده است.

تلگراف در گزارشی از واکنش‌های تهران به بازگشایی سفارت انگلیس نوشت: روباه پیر بازگشته است. وقتی فیلیپ هاموند این هفته از تهران بازدید کرد، حضور او فراتر از بازگشایی سفارت و بیانگر فصل جدیدی در رابطه مسموم و به طرز عجیبی نزدیک میان بریتانیا و ایران بود. یکی از روزنامه‌های ایران با انتشار 29 جنایت انگلیس علیه ایران به استقبال هاموند رفت. پس چگونه است که هنوز این دیدگاه در ایران وجود دارد و چرا هنوز این دو دشمن رابطه دیپلماتیک خود را از سر گرفته‌اند.

دیدگاه ایران نسبت‌به بریتانیا پارادوکس عمیقی دارد. این کشور همواره مستقل بوده؛ اما لندن در دوره های گذشته همیشه در اداره این کشور نقش داشته است. بریتانیا به نفت ایران نیاز داشته و سعی می‌کرده از طریق ایران هند را از روسیه در امان نگه دارد و برای تحقق اهداف خود از شیوه‌های پنهانی و غیر‌مستقیم استفاده می‌کرده و به جای تصرف (خاک ایران)، ‌بریتانیا قدرت خود را پشت برخی شخصیت‌های ایرانی پنهان می‌کرده است.

شش هزار اسیر فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی‌ هستند

رئیس کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی با اعلام این خبر افزود: هزار تن از این اسرا ۱۵ تا ۲۰ سال است که در زندان هستند. براساس گزارش وبگاه خبری «الرساله»، «عیسی قراقع» رئیس کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد: ۱۰۰۰ اسیر فلسطینی بیشتر از ۱۵ سال را در زندان‌های رژیم صهیونیستی گذرانده‌اند که در این میان ۳۰ اسیر بیش از ۲۰ سال را در زندان بوده‌اند. قراقع افزود: قدیمی‌ترین این اسرا «کریم یونس»، «ماهر یونس» و خانم «لینا جربونی» است و تعداد کل اسرا بیش از شش هزار نفر است.

وی تصریح کرد: بازگشت به مذاکرات باید براساس آزادی هزاران اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر باشد به‌ویژه کسانی که بیش از ۱۵ سال در زندان بوده‌اند. برغوثی تاکید کرد که اسرا به بمب ساعتی در زندان تبدیل شده‌اند و هرگونه نادیده‌گرفتن آنها وضعیت متشنج کنونی را به حد انفجار خواهد رساند.

هلاکت ۶۰ تروریست در استان الانبار عراق

ستاد تبلیغات جنگ عراق اعلام کرد: طی پاکسازی مناطقی از استان «الانبار» بیش از ۶۰ تروریست در مناطق مختلف عملیاتی این استان به هلاکت رسیدند. خبرگزاری عراق به نقل از ستاد تبلیغات جنگ عراق نوشت: در ادامه تلاش‌ها برای پاکسازی مناطقی از استان الانبار، حدود
۶۰ تروریست در مناطق مختلف عملیاتی این استان به هلاکت رسیدند. در این بیانیه آمده است: واحدهای امنیتی وابسته به اتاق عملیات الانبار در ادامه تلاش برای آزادسازی این استان از دست تروریست
‌ها موفق شدند منطقه الجبه و روستای الوضاحیه را پاکسازی کنند و ۱۷ تروریست را به هلاکت برسانند. در این عملیات تعدادی سلاح نیمه‌سنگین و سبک نیز به غنیمت گرفته شده است.

این بیانیه می‌افزاید: نیروهای امنیتی در محور شرقی موفق شدند یک تک تیرانداز وابسته به گروه‌های تروریستی را به هلاکت برسانند ضمن اینکه پلیس فدرال نیز ۱۱ تروریست را به قتل رساند. دو تروریست نیز که تلاش می‌کردند خود را به واحدهای امنیتی نزدیک کنند کشته شدند، دو سنگر نیز هدف قرار گرفت و ویران شد ضمن اینکه افرادی که در این سنگر‌ها حضور داشتند کشته شدند. نیروی هوایی نیز موفق شد در نزدیکی پل فلوجه دو تروریست را به هلاکت برساند. حمله جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی و بالگردهای ارتش به مواضع تروریست‌ها نیز ۲۷ کشته برجای گذاشت.

https://shoma-weekly.ir/2aGCnf