بین الملل

دوردنیا در یک دقیقه

عراق تجزیه نمی‌شود

فواد معصوم، رئیس جمهور عراق بر وحدت و یکپارچکی خاک عراق تأکید کرد و گفت: اطمینان و ایمان دارم که عراق تجزیه و تقسیم نمی‌شود. وی با رد اعلام استقلال کُردها تأکید دارد که این امر مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت.

اتحادیه اروپا در آستانه فروپاشی

«مارتین شولتز»، رئیس پارلمان اروپا انتقاد شدیدی را به رویکرد برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در قبال بحران پناهندگان از جمله مجارستان و لهستان وارد کرد. وی با ابراز عصبانیت درباره کشورهایی که هیچ پناهنده‌ای را نمی‌پذیرند، گفت: من در طول زندگی‌ام به‌ندرت چنین شرایط مضحکی را تجربه کرده‌ام. هیچ سیاست پناهندگانی در اتحادیه اروپا وجود ندارد؛ بلکه آمیخته‌ای از ناسیونالیسم در این اتحادیه دیده می‌شود.

سرکرده داعش در یمن به هلاکت رسید

رسانه‌های خبری از کشته‌شدن سرکرده گروه تروریستی داعش در یمن در یک حمله هوایی در جنوب این کشور خبر دادند. «جلال بلعید» معروف به «ابوحمزه الزنجباری» سرکرده گروه تروریستی داعش در یک حمله هوایی در یمن به هلاکت رسید.

حماسه مقاومت در «نبل» و «الزهراء»

ارتش سوریه و نیروهای هم‌پیمان این کشور وارد شهرک شیعه‌نشین نبل و الزهراء شدند و مورد استقبال گسترده مردم مقاوم این شهر قرار گرفتند. اهالی دو شهرک نبل و الزهراء با ابراز شادمانی گسترده از شکسته‌شدن محاصره شهرهای خود، با شاخه‌های گل از نیروهای نظامی استقبال کردند. مردم شهرهای نبل و الزهراء با ادای احترام به نیروهای سوریه و هم‌پیمانان آنها، از جان فشانی این نیروها برای آزادسازی شهرهای خود تقدیر و سپاسگذاری کردند.

حبس «الکی» در زندان‌های آمریکا

سال گذشته تعداد 149 نفر در ایالات متحده، ‌بعد از اینکه به اشتباه محکوم شده بودند؛ تبرئه شدند. این آمار تعداد زیادی از محکومین به قتل و کسانی را که به غلط اعتراف به گناه کرده بودند، شامل می‌شود. بر اساس گزارشی که روز سه‌شنبه توسط «مرکز ثبت ملی تبرئه‌شدگان» دانشگاه میشیگان منتشر شد،‌ بیش از یک سوم افرادی که تبرئه شدند، محکوم به قتل بودند. افرادی که سال گذشته تبرئه شدند، قبل از تبرئه، به طور میانگین 14 سال را در زندان سپری کرده بودند و 5 نفر از آنها نیز محکوم به اعدام بودند.

https://shoma-weekly.ir/uZ8Ye5