وی د رادامه افزود: بحمدالله این نهال برگزاری انتخابات تا سال 94 با صلابت ادامه داشته و نمونه برجسته آن را در سال گذشته مشاهده کردیم که چگونه بعد از 37 سال از انقلاب از ساعت هشت صبح تا ساعت یک بعد از نیمه شب، سی و چهار میلیون مرد و زن در انتخابات شرکت کردند.
بادامچیان در ادامه به اختلاف و تقلب هایی که در کشورهای مختلف اشاره و بیان داشت: مردم ایران در سال گذشته بدون این که نگران باشند تقلب و اختلاف در انتخابات رخ خواهد داد در پای صندوق های رأی حضور یافتند و با نهایت امنیت، آرامش و آزادی، آن چه را که می خواستند در صندوق ها، رأی انداختند و همه مطمئن بودند که رأیشان مورد قبول است.
بادامچیان حضور سی و چهار میلیونی در یک روز را بالاترین نمونه مردم سالاری برشمرد و گفت: در زمانی که در ایران مردم سالاری در یک انتخابات به اوج می رسد، دنیای غرب و نظام لیبرال دموکراسی سرمایه داری با حمایتهای آمریکا از دیکتاتورها و دخالتهای عواملشان مردم سالاری در کشورها را بر باد می دهد.
به گفته نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی حضور سی و چهار میلیون رأی دهندگان در پای صندوق های رأی نشان دهنده این است که هم مردم و مسئولین نظام از این نظام خسته و کهنه نشده اند و در موقع انتخابات حضور جدی پیدا می کنند.
بادامچیان در ادامه گفتگوی خود با نما به تدوین سیاست های کلی انتخابات در مجمع تشخیص نظام اشاره و بیان داشت: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مدت ها است که بررسی در خصوص سیاست های کلی نظام را در دستور کار خود قرار داده اند و جهت تدوین این سیاست ها با مرکز استراتژیک و تحقیقات مجمع وارد بحث و گفتگو شده اند.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به کسب مشورت کارشناسان و اخذ نظرات و پیشنهادات در مجمع تشخیص نظام اشاره کرد و گفت: اکنون سیاست های کلی انتخابات به لطف خدا بر اساس اصل 110 قانون اساسی جهت تأیید به مقام معظم رهبری تقدیم شده است و ایشان نیز روز گذشته این سیاست ها را جهت اجرا ابلاغ فرمودند.
بادامچیان در ادامه از زحمات مجمع تشخیص مصلحت نظام و همه نهادهای کشور که در تدوین سیاست های کلی انتخابات زحمت کشیده اند تقدیر و تشکر کرد.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی مقام معظم رهبری و اصل ولایت فقیه را برای نظام جمهوری اسلامی ایران یک نهاد اساسی و تأمین کننده آزادی ها از اصول قانون اساسی و اسلام بر شمرد و از خداوند منان حفظ وجود ایشان را خواستار شد.
بادامچیان با بیان این مطلب که در خصوص سیاست های کلی انتخابات نیازمند تدقیق و سرلوحه عمل قرار گرفتن است، گفت: در سیاست های کلی انتخابات ابعاد مختلف انتخابات مورد بررسی قرار گرفته است. این ها سیاست های کلان و اجرایی هستند. دستگاه های اجرایی و نظارتی و سایر ارگان ها می توانند بیشترشان را خود اجرا کنند. بخشی هم نیاز دارد که در قوانین باشد و بخشی هم در قوانین موجود است.
وی در پایان با اشاره به اینکه موارد ابلاغی اصلاحات تکاملی و تبیین بهتر سیاست ها است، خاطر نشان کرد: سیاست هایی که نیاز به تجدید نظر در قانون ندارد را می توانند با پشتوانه قوی تر و محکم تر ولایی اجرا کنند و آن چه که نیاز به قانون دارد، مجلس و شورای نگهبان می توانند زودتر اقدام کنند تا بتوانند به نیتجه برسند.