اگر هزارسال هم طول بکشد به مبارزه با رژیم صهیونیستی ادامه می دهیم
«زیاد النخاله» بر مبارزه با دشمن صهیونیستی حتی اگر هزار سال نیز طول بکشد، تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که رژیم صهیونیستی قاتل و جنایتکار است و به همین خاطر ملت فلسطین که از تمام ارزشهای انسانی دفاع میکنند به مبارزه با آن ادامه دهند.
بر اساس این گزارش، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در عین حال بر تداوم مبارزه با دشمن صهیونیستی حتی اگر هزار سال هم طول بکشد، تاکید کرد.
النخاله درباره صحنههای وحشتناکی که در مقابل چشم خود از جنایت خان یونس که حاج رشدی النخاله پدرش در جریان آن به شهادت رسید، دیده است، گفت: صحنه اعدام پدرم با گلوله اسرائیلیها در ذهنم مانده است. هر فلسطینی به دلیل جنایات اسرائیلیها قصه و حادثهای دارد و تصویر اعدام پدرش موجب شده است که با شهدا و خانوادههای آنها احساس نزدیکی داشته باشد.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی همچنین تاکید کرد که پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای وی حادثهای عظیم بود و دکتر فتحی شقاقی به انقلاب اسلامی ایران به عنوان نقطه رهایی نگاه میکرد.
النخاله درباره اسرای فلسطینی هم افزود: ما همواره نسبت به اسرای خود احساس مسئولیت میکنیم و تمام تلاش خود را در این زمینه به کار بسته ایم. نبرد ما با اسرائیل طولانی است که فداکاریهای بزرگی در آن نهفته است و باید برای آزادی مبارزه کنیم.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین تصریح کرد که این جنبش در راس گروه های فلسطینی بود که موجب شعله ور گردیدن انتفاضه شدند.
++++
در قطعنامهای با اکثریت آرا؛
مجمع عمومی سازمان ملل خواستار امحا تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی شد
مجمع عمومی سازمان ملل در نشست اخیر خود طی قطعنامه ای که با رای اکثریت ۱۵۲ عضو به تصویب رسید از رژیم صهیونیستی خواست ضمن پذیرفتن نظارت آژانس، تسلیحات اتمیاش را امحا نماید.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه معا، مجمع عمومی سازمان ملل در نشست اخیر خود طی قطعنامهای که با رأی اکثریت ۱۵۲ عضو به تصویب رسید از رژیم صهیونیستی خواست ضمن پذیرفتن نظارت آژانس، تسلیحات اتمیاش را امحا نماید.
کمیته اول مجمع عمومی سازمان ملل در این قطعنامه از رژیم صهیونیستی خواست ضمن شفاف سازی درباره تسلیحات اتمی خود، به عضویت پیمان انپیتی درآمده و نظارتهای آژانس را بپذیرد.
در این قطعنامه از صهیونیستها خواسته شده، تعداد دقیق تسلیحات اتمی خود را اعلام کرده، به عضویت پیمان NPT (منع گسترش تسلیحات هستهای) درآمده و تأسیسات اتمی خود را تحت نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) قرار دهد.
۱۵۲ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران، به این قطعنامه رأی مثبت دادند و ۵ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از جمله آمریکا، کانادا، پالائو، میکرونزی و رژیم صهیونیستی به آن رأی منفی دادند.
پیش نویس این قطعنامه از سوی مصر به مجمع عمومی سازمان ملل پیشنهاد شده بود که مورد استقبال برخی دیگر از کشورهای عربی از جمله فلسطین و اردن قرار گرفت.
گفتنی است رژیم صهیونیستی با وجود بهره مندی از تسلیحات اتمی هنوز به عضویت آژانس بین المللی انرژی اتمی درنیامده است. در دهههای اخیر نیز کشورهای غربی با اتخاذ سیاست دوگانه از این رژیم هیچ گونه بازخواستی در زمینه زرادخانه اتمی اش انجام ندادهاند.