وی ادامه داد: سیاست ما پشتیبانی از دولت است و بنا نداریم چوب لای چرخ دولت بگذاریم و مثبت ها را منفی جلوه دهیم.
حبیبی یادآور شد: همانطور که به آقای احمدینژاد گفتیم که اگر از ما برنامه و نیروی انسانی جهت کمک به دولت بخواهید دریغ نمی کنیم ، در دیدار با آقای حسن روحانی نیز اعلام کردیم که حزب آماده تعامل با دولت است و هم به لحاظ نیرو و هم برنامه آماده پشتیبانی از دولت هستیم اما به شرط آنکه از ما درخواست شود چرا که اهل سهم خواهی نیستیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه این اجلاس و در پاسخ به سؤالاتی درباره ریزش رأی اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: پیش بینی ما در اوایل سال 91 این بود که اگر رقبا با یک نامزد واحد به صحنه انتخابات وارد شوند و اصولگرایان که احساس تکلیف کنند با تعدد کاندیدا به صحنه بیایند رقیب پیروز می شود و متأسفانه این پیش بینی صحیح بود.
حبیبی با ذکر برخی مذاکرات با علما و مراجع درباره ضرورت اتحاد در انتخابات عنوان کرد: آیت الله مکارم شیرازی استدلال ما در این باره را پذیرفتند و فرمودند یقیناً اصولگرایان اگر با کاندیداهای متعدد وارد انتخابات شوند شکست می خوردند اما برخی استدلال ما را نپذیرفتند و گفتند می شود اصولگرایان در بین خود به رقابت بپردازند چرا که رقیبی وجود ندارد و هم اکنون نتیجه این تحلیل را می بینیم.
وی با تأکید بر اینکه جمع رای اصولگرایان در انتخابات کم اما مطلق رای اصولگرایان بیشتر بود افزود: اگر اصولگرایان درست عمل می کردند و یکدیگر را تخریب نمی کردند و با محوریت روحانیت متحد به عرصه پا می گذاشتند اعتماد مردم از آن ها سست نمی شد و پیروز انتخابات بودند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش پایانی سخناش با اشاره به چشم انداز و گفتمان حزب گفت: چکیده چشم انداز یعنی رسیدن به یک دولت، مجلس و شورای شهر حزبی . هر اقدامی که در حزب موتلفه اسلامی صورت می گیرد باید در چارچوب چشم انداز باشد و الا وقت تلف شده است.
وی فاصله شناخت از حزب در بین عوام و خواص را زیاد توصیف کرد و تاکید داشت : گفتمان کلی حزب موتلفه اسلامی در حال حاضر توجه به معیشت مردم است و باید خواسته های مشروع و قابل دسترس مردم را پیگیری کرده و از دولت نیز مطالبه کنیم تا عملی شود.