
عضو حزب موتلفه اسلامی افزود: اما در سال جاری برای آنکه جبران گذشته و عقب ماندگی در اثر کرونا جبران شود به جهش در تولید نیازمندیم. این تولید و جهش در تمام عرصه ها را شامل می شود. جهش تولید از افزایش جمعیت در کشور و تولید موالید در کشور را شامل می شود که رهبر انقلاب بر آن تاکید کردند و تا تولید محصولات کشاورزی و صنعتی و تکنولوژی را شامل می شود و دامنه وسیعی و تمام بخش ها را درگیر می کند.
نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این عرصه همه از جمله دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان باید به سمت فناوری و علوم دانش بنیان حرکت کنند. کشاورزان در جهت خودکفایی، صنعت در جهت برآورده کردن تمام نیازهای داخلی حرکت کند و علاوه بر آن این تولیدات باید بتواند بازار تشنه منطقه و کشورهای همسایه را در درجه اول تامین کنند.
وی گفت: این جهش نیازمند چند مولفه است، ابتدا دولت مراحل تولید و عواملی را که در مجوز تولید اثرگذار هستند، به حداقل برساند و علاوه بر آن سیستم بانکی نیز نقدینگی بخش تولید را تامین کند و سرمایه ای که در این بخش نیاز است را در اختیار صنعت تولید قرار دهد.
ترقی تصریح کرد: نکته مهم دیگر در جهش تولید موانع تولید است که باید در سیستم اجرایی، قضایی و بیمه ای شناسایی و برطرف شود. این امر ممکن است نیازمند قانون گذاری باشد که ضروری است مجلس در این امر ورود کند.
وی گفت: موانع تولید گاهی نیازمند برطرف کردن قوانین زائد در این رابطه است که بتوانیم تسهیل در بخش تولید را شاهد باشیم. نکته مهم دیگر از عوامل موثر در تولید تاخیر الگوی مصرف در جامعه است که تاکید چندین ساله رهبر انقلاب بوده است و این تغییر مصرف باید به سمت مصرف تولید داخل فرهنگ سازی شود و در این فرهنگ سازی الزامات در دستگاه ها، رسانه ها و نهادهای دولتی مورد توجه قرار گیرد و مصرف کالاهای داخلی در اولویت قرار گیرد و مردم و مسئولان به سمت استفاده از تولید داخلی گرایش پیدا کنند.