
روباه پیر انگلیس و آمریکای مکار با حمایت و پشتیبانی از این نوع گروهکها سعی کرده از اندک اختلاف مذهبی، فقهی، قومی و نژادی مسلمانان برای تفرقه و جدایی و دشمنیهای ساختگی استفاده کند و سرمایهگذاری سنگین غرب با کمک کشورها و دولتهای مرتجع منطقه مثل عربستان و قطر و امارات و اخیراً ترکیه در این زمینه جوامع اسلامی را با چندچالش عمده و مهم روبهرو کرده است:
1- ارائه بدترین تصویر و چهره از اسلام توسط گروههای تکفیری برای جهان متمدن امروز به منظور جوگیری از رشد اسلامگرایی در غرب
2-ایجاد تفرقه و تشدید اختلافات فرقهای در جهان اسلام به منظور رسیدن جهان اسلام به اقتدار ناشی از یکپارچگی و وحدت موحدین اسلامخواه
3- استفاده از جریان سلفی – تکفیری بهعنوان مانع و سدی در برابر بیداری اسلامی و رشد وتوسعه آن
4- وادار کردن جریان سلفی – تکفیری به ترور طرفداران فقه اسلام سیاسی- فقاهتی بهعنوان بهترین و موفقترین روش اداره مطلوب کشورهای اسلامی
گروههای تفرقهانداز
گروه القاعده که اهداف آن را واشنگتن و تلآویو در منطقه تعیین میکنند.
گروه طالبان که اهداف آن را مفتیهای عربستان تعیین می کنند.
گروه جندالله در شرق ایران که اهداف آن را آمریکا و غرب ترسیم میکنند.
جبهه النصره که از بعثیهای عراق خط میگیرند.
جبهه تروریستی یاری اهل شام که با تمام خشونت حتی علیه کودکان عمل میکنند.
وهابیون عربستان و مزدوران آنها در کشورهای مختلف
مهمترین اهداف این گروههای ضدوحدت و انسجام امت اسلامی را میتوان در چند بعد خلاصه کرد:
ایجاد تجزیه در کشورهای اسلامی مستقل و متحد
ایجاد تفرقه و هدردادن انرژی مسلمانان علیه یکدیگر
کشتار و کاهش جمعیت مسلمانان توسط خودشان در اثر درگیریهای بی پایه و اساس
جلوگیری از پیشرفت کشورهای اسلامی برای الگو شدن
مشغول کردن مسلمانان به همدیگر
رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخست وزیر پاکستان به این مهم اشاره فرمودند و گفتند: ایجاد اختلاف و تفرقه مذهبی میان امت اسلامی از اهداف مسلم و برنامهریزی شده صهیونیستها و بقیه مستکبران است، بنابراین برای تأسیس و ایجاد و تربیت کادرهای افراطی و متعصب، برنامهریزی دراز مدتی توسط صهیونیستها و غربیها صورت گرفته که یکی از آنها هم اکنون در سوریه در حال عمل است.
تزریق مشکلات موضوعی به داخل جوامع اسلامی
بیثباتی سیاسی که یکی از مشکلات و بحرانهای ناشی از همین اقدامات تروریستی گروهکهای مزدور فوق است و امروز در کشورهای عراق، مصر، تونس، سوریه، افغانستان، پاکستان و عراق خود را نشان میدهد که تمام این بیثباتیهای ناشی از اقدامات گروهکهای افراطی مشکلات عدیدهای را از بیکاری، ناامنی،فقر و محرومیت، عدم توسعه و پیشرفت، اشغال خارجی، رکود اقتصادی و... را به این کشورها تزریق کرده و جهان اسلام را گرفتار خود کرده است.
راه حل این پدیده شوم
برای اینکه این پدیده شوم گروهسازی افراطی و تبعات آن در جوامع اسلامی از بین برود:
ریشه تولید و پرورش این گروهکها در تمام کشورهای اسلامی باید قطع و مسببان و مروّجان آن بهعنوان دشمنان بدتر از صهیونیسم سرکوب گردند. نخبگان و علما و اندیشمندان اسلامی در تمام جوامع اسلامی باید نسبت به ارائه تصویر زیبای اسلام و مسلمانی که ضدرفتارهای تکفیریها و سلفیهاست، با تمام امکانات بکوشند.
از فرصتهایی مثل میدان پدیده آمده در سوریه برای نابودی این مزدوران فریب خورده و آلت دست اسرائیل و انگلیس و آمریکا استفاده کرد.
در تقویت همگرایی امت اسلامی و گسترش وحدت جهان اسلام منهای گروهکهای افراطی و وهابیت تلاش کرده.
در ترویج اسلام ناب محمدی(ص) که مسلماً مخالف این نوع اسلام های آمریکایی و صهیونیستی است کوشید.
خود مسلمانان در جهان به مقابله با این نوع گروهکهای مدعی اسلام به پا خیزند و دولتها نیز کمک نمایند و اجازه ندهند آنها بهنام اسلام دست به چنین جنایاتی بزنند.
در مجامع ودادگاههای بینالمللی از پشتیبانان آنها شکایت کرده و در محافل بینالمللی حامیان و اهداف آنها را افشا نمایند.
کشورهای اسلامی که در معرض آسیب نسبت به این گروهکها هستند با مراقبت و هوشیاری بیشتری توطئههای تروریستی اینان را کنترل و خنثی سازند.