مهدی اسلامی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص موج اعتراضات رخ داده در کشور گفت: یکی از مشکلات موجود در کشور این است که در چنین مواقعی چهرههای سیاسی دنبال منافع خود میگردند و در حقیقت در پی استفاده از این فرصت هستند تا رقیب را محکوم کنند در حالی که به نظر میرسد نیاز است قدری عمیقتر به موضوع نگاه کنیم و ریشه این حوادث را بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در رخدادهای پیش آمده تعدادی از اصلاح طلبان مواضعی گرفتند که نظام و اصولگرایان را مورد هدف قرار داد گفت: به نظر میرسد نگاه جامع شناسانه به حوادث اخیر ضرورت جدی دارد تا ارزیابی کنیم ریشه این موارد چیست.
اسلامی با اشاره به اینکه چند موضوع منجر به ایجاد ناآرامیهای اجتماعی در کنار یکدیگر میشود گفت: بخشی از ناآرامیهای ناشی از اعتراضات مردمی در مطالبه حقوق حقه خودشان است این که مردم امکان داشته باشند در یک نظام مردم سالار نظرات خود را به گوش مسئولین برسانند ضرورتی انکار ناپذیر است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گریزی به انتخابات سال جاری ریاست جمهوری زد و گفت: در انتخابات سال ۹۶ نامزدها دیدگاههای خود را مطرح کردند و مردم براساس فهم خود از شعارها و مواضع آنها به پای صندوقهای رای آمدند حال امروز ممکن است مردم اعتراضاتی داشته باشند که نتوانند تا ۴ سال آینده صبر کنند و این مستلزم وجود راهکارهای جدی برای انتقال دیدگاه مردم به حاکمیت است که بخشی از آن از طریق احزاب است که وظیفه ذاتی شان کانال کشی بین قدرت و عموم مردم است. همین طور ارائه برنامه برای اداره دراز مدت کشور است.
وی افزود: زمانی که از حضور احزاب فعال محروم هستیم شعارهای احساسی جای برنامههای دراز مدت را میگیرد و دو گانههای انتخاباتی بر آرا سوار میشود و به جای آنکه مردم به عملکردهای گذشته و وعدههای آینده چشم بدوزند درگیر احساسات میشوند.
اسلامی تصریح کرد: اما خیلی اوقات نیاز به مسیر دیگری برای انتقال اعتراضات حتی علاوه بر احزاب نیز وجود دارد و به نظر میرسد بعد از سپری شدن ۴ دهه از پیروزی انقلاب اسلامی باید مسیری فراهم شود که عدهای نتوانند موج سواری کنند و اجازه ندهند اصل صدای مردم شنیده شود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: آنچه در روزهای اخیر شاهد بودیم مواردی است که برای حل آنها نسخههای موجود مثل اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاستهای اقتصاد مقاومتی وجود دارد و کافی است همه دستگاهها به ویژه دولت خود را ملزم به اجرای نسخههای موجود کنند.
وی یادآور شد: اجرای این سیاستها باعث میشود مردم نقش بیشتری در اقتصاد داشته باشند و دولت از دخالت در همه امور اقتصادی معاف شود و به موازنه مورد نظر مردم نزدیک شویم.
اسلامی با بیان این که عدهای به دنبال آشوب و فرصت طلبی هستند گفت: در این بازار طبیعتا هر کس آسیبی به اموال عمومی میزند باید منتظر برخورد قانونی دولت باشد و این که وزارت کشور خواستار برخورد قانونی با اغتشاشاگران شد امر بدیهی است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با مخاطب قرار دادن دولتمردان افزود: البته انتظار میرود دولت آستانه تحمل خود را بالا ببرد و سطح ناآرامیهایی که از حقوق حقه مردم است را از آشوبگرانی که به دنبال صدمه زدن به نظام و کشور هستند جدا کند.
وی تصریح کرد: دولت نباید اجازه تکرار تجربههای گذشته را بدهد ما تجربه تلخی مثل کشته شدن ندا آقا سلطان را در فتنه ۸۸ داریم که توسط دشمن برای دمیدن در آشوبها طراحی شد و البته مردم هم باید سعی کنند مسیر اعتراض خود را طوری هدایت کنند که دشمن نتواند بین آنها نفوذ کند و خود مردم به معرفی اغتشاشگران در میان خود بپردازند.
اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: به اعتقاد من مردم باید همان رویهای را اجرا کنند که در سال ۶۰ توانست کشور را به ارامش برساند و آن از این قرار بود که گزارشهای مردمی در ساز و کاری بود که به اطلاعات ۳۶ میلیونی مشهور شد و به نظر میرسد همان کسانی که اعتراضاتی دارند و از مشکلات اقتصادی ناراحت هستند باید در معرفی آشوبگرانی که از حضور آنها سواستفاده میکنند، پیشتاز شوند.