
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: بنابراین ما مشکل و معضلی از این باب نداریم و آنها که می خواهند مشکل ایجاد کنند به کف خیابان می آیند و وقتی هم که بیایند با دو تا پس گردنی مواجه می شوند, یکی از طرف مردم و دیگری هم از طرف نیروهای امنیتی.
وی گفت: بنابراین طرح «گفت و گوی ملی» به این شکل قابل قول نیست، بلکه باید چارچوب مشخصی داشته باشد و چهارچوب اصلی آن منافع، مصالح ملی و اصول قانون اساسی باشد. ما به لحاظ مکانیزم های قانونی، نوعی «گفت وگوی ملی» داریم؛ مثلا مجلس که در رأس امور است، محلی برای «گفت و گوی ملی» است و برای حل مشکلات کشور می شود مباحثی را در آنجا مطرح کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا در عین حال یادآور شد: البته ما یک «گفت و گوی گسترده ملی» هم داریم که در همین 22 بهمن، مردم از خرد و بزرگ و کوچک آمدند و با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، استقلال ملی را تضمین کردند.
انبارلویی در عین حال خاطرنشان کرد: ما از فقدان «گفت و گوی ملی» رنج نمی بریم، بلکه از یک قهر رنج می بریم که آن هم از سوی اصلاح طلبان بدخیم ایجاد شده، آنها اساسی برای «گفت و گوی ملی» قبول ندارند و برخی از آنان کارشان به جایی کشیده شده که در برخی موارد از غربی ها کمک می گیرند.