این گزارش که در آستانه اعیاد یهودی منتشر شده تاکید شده است، بیش از یک میلیون کودک (مهاجران صهیونیست به فلسطین اشغالی) به شکل دائم امکان دسترسی به غذا را ندارند و ساختار حاکم نیز تا کنون قادر به حل این مشکل نشده است.
براساس این گزارش که توسط سازمان Latet تهیه شده است، امروز 680 هزار و 475 خانواده (مهاجر) صهیونیست از عدم امنیت غذایی رنج برده و در این میان 312 هزار و 825 خانواده شرایط حادتری را در این زمینه دارند.
این در حالی است که روزنامه اقتصادی دمارکر در یادداشتی انتقادی اعلام کرد مسئله مقابله با هزینههای سرسام آور معیشت در اسرائیل به شعاری توخالی برای سیاستمداران اسرائیل تبدیل شده است.
به نوشته این روزنامه عبری زبان، با وجود آن که نظر سنجیها نشان میدهند این مسئله اهمیت بسیار زیادی برای رای دهندگان اسرائیلی دارد اما احزاب سنتی هیچ توجهی به هزینههای سرسام آور معیشت نداشته یا حداقل آن را در راس اولویتهای خود قرار نمیدهند.
در بخشی از این مقاله آمده است: با وجود آن که جامعه اسرائیل امروز تاکید میکند که هزینههای سرسام آور معیشتی در اسرائیل آنها را به شدت در تنگنا قرار داده اما سیاستمداران عملا راهکاری برای برون رفت از این مشکل ندارند.
ارتش سوریه مواضع تروریست های النصره را در هم کوبید
روزنامه سوری "الوطن" امروز (سه شنبه) گزارش داد: ارتش سوریه در پاسخ شدید به دو حمله گروه تروریستی النصره (تحریر الشام) به ادلب و سه حمله این گروه به لاذقیه در منطقه کاهش تنش در شمال غربی سوریه، مواضع تروریست ها در دشت الغاب در شمال غربی و ریف جنوبی ادلب را در هم کوبید.
یک منبع میدانی سوری در این باره به الوطن گفت: یگان های ارتش در ریف استان حماه، با توپخانه سنگین مواضع النصره و گروهک های هم پیمان با آن را در اطراف روستای الحلوبه و محور المشاریع در دشت شمال غربی الغاب را هدف قرار دادند و همزمان واحدهای نظامی در ریف جنوبی استان ادلب نیز نقاط تمرکز تروریست ها در نواحی سفوهن، الفطیره، بینین و الباره در منطقه جبل الزاویه در ریف جنوبی ادلب را گلوله باران کردند.
این منبع افزود: این حملات ارتش در پاسخ به حمله عناصر مسلح موسوم به اتاق عملیات "الفتح المبین" تحت سرکردگی گروه تروریستی النصره به مراکز ارتش سوریه در ریف جنوبی ادلب صورت گرفت.
برپایه این گزارش، منابع رسانه ای مخالفان سوری گفتند که تبادل آتش با استفاده از تیربارهای سنگین در محور المشاریع در دشت الغاب در شمال غربی استان حماه و محور کبانی در کوه الاکراد در ریف شمالی استان لاذقیه بین گروهک های تروریستی زیر مجموعه به اصطلاح اتاق عملیات "الفتح المبین" و نیروهای ارتش سوریه روی داد.
منطقه کاهش تنش ادلب شامل استان ادلب و بخشهایی از استانهای حلب، حماه و لاذقیه است و در این مناطق عناصر تروریستی جبهه النصره و شبه نظامیان مسلح وابسته به ترکیه حضور دارند.
براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه چهار منطقه امن در سوریه ایجاد شد.
سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که ادلب استانی در شمال غربی سوریه و بخش هایی از استان های لاذقیه، حما و حلب را در بر می گیرد هنوز در دست گروه های تروریستی قرار دارد و گفته می شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریر الشام (جبهه النصره) است.
اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد بدون خونریزی تروریستهای مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که تا امروز رخ نداده است و تروریست ها در این منطقه هر از چندگاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می کنند.
نایب رییس مرکز آشتی روسیه در سوریه بامداد دوشنبه اعلام کرد که نیروی هوایی روسیه مرکز تجمع گروهک جبهه النصره در استان ادلب را هدف قرار دادند که که در جریان آن ۴۵ تروریست کشته شدند
روسیه: بنبست در مذاکرات وین، نتیجه شرایط داخلی آمریکاست
«میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در شهر وینِ اتریش در واکنش به اظهارات اخیر «جوزف بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره مذاکرات رفع تحریمها در وین تأکید کرد: وضعیت کنونی و عدم پیشرفت در مذاکرات بیشتر ناشی از اوضاع داخلی آمریکاست.
وی بامداد سهشنبه در توئیتر خود نوشت: گرفتن انگشت (اتهام به سوی ایران)، ظاهراً نشانهای از به بنبست رسیدن مذاکرات وین است. اگر چنین است (و مذاکرات به بنبست خورده)، نتیجه عوامل گوناگونی است.
اولیانوف با اشاره به تلاش مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای معرفی ایران به عنوان عامل اصلی شرایط کنونی مذاکرات تأکید کرد: تلاشها برای انداختن تمام تقصیرها بر گردن ایران منصفانه نیست.
او بدون نامبردن مستقیم از آمریکا افزود: (وضعیت کنونی) مذاکرات بیش از حد به وضعیت سیاست داخلی یک شرکتکننده دیگر، وابسته شده است.
جوزف بورل در گفتوگو با نشریه پولیتیکو گفته بود: «هیچ پیشرفت عمدهای در مذاکرات در آیندهای نزدیک پیش بینی نمیکند» و همچنین مدعی شده بود که دیدار با رئیس جمهور ایران در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل هم نمیتواند تأثیری در پیشرفت روند مذاکرات رفع تحریمها داشته باشد.