
وی خاطر نشان کرد:اینکه خبرگان درباره رهبری بروند از قبل یک نفر را برای آینده تعیین بکنند، این طور نیست.اصولا جایگاه خبرگان برای این است که در بزنگاه لازم این مسائل را بررسی کند.
وی ادامه داد:کسانی که در اصلاح طلبان حرف از تلاش برای خبرگان می زنند هدفشان مزاحمت ایجاد کردن برای رهبری از طریق نفوذ در مجلس خبرگان رهبری است.
بادامچیان که می گفت گروه هایی که با استفاده از نهضت امام و حضور ملت در حمایت از امام راحل به پست و مقام رسیدند در این این سالها از راه تبلیغات، فشار و سر پل ها خواستند به به مجلس خبرگان برسند، خاطر نشان کرد:آنها به دنبال بزرگ نمایی نقاط ضعف، کوچک نمایی نقاط قوت اند و می خواهند به سلطه برسند. متاسفانه مقام طلب هستند و با خطوط امام فاصله دارند، اما می گویند ما در خط امام هم هستیم.
انتقاد از اطرافیان رئیس جمهور، سرنوشت احمدی نژاد، تلاش او برای حضور مجدد در قدرت و نشست های وحدت اصولگرایان دیگر محورهای این گفت وگو هستند.