سیاسی

ایران نظم نوین ضد استکباری جهان را پایه گذاری کرده است

بادامچیان گفت: اینکه آمریکا همه دشمنی هایش را با ما تمام کرده و حالا می خواهد مشکلات ما را حل کند ساده اندیشانه است. امروزه آمریکا نیاز به مذاکره به ایران دارد اما مساله آمریکا با ایران مسئله هسته ای و ... نیست بلکه مسئله دشمنی است. استراتژی آمریکا براندازی نظام بوده، هست و خواهد بود.
برنامه دیروز، امروز، فردا در میزگردی که با حضور دکتر اسدالله بادامچیان، نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و دکتر مصطفی کواکبیان، دبیر کل حزب مردم‌‌سالاری برگزار شد به موضوع مذاکرات هستهای تیم جدید دیپلماسی پرداخت.

در ابتدا بادامچیان از تقوا و اخلاق عسکراولادی یاد کرد و گفت: در عدالت و انصاف آقای عسکراولادی همین بس، که در هیات منصفه مطبوعات، همه اهالی رسانه همواره از انصاف ایشان یاد میکنند.

دکتر کواکبیان هم به ویژگیهای اخلاقی عسکراولادی پرداخت و افزود: انصاف یکی از صفات آقای عسکر اولادی بود. ایشان همانطور که مطرح شد در هیات منصفه مطبوعات، همواره به انصاف رفتار میکرد به طوری که اهالی رسانه علاقهمند بودند در جلسهای که آقای
عسکراولادی حضور دارند، موارد اتهامی
شان رسیدگی شود.

وی در ادامه افزود: ایشان امتزاج اخلاق و سیاست را عینیت بخشیدند و الگوی خوبی در خصوص رفتارهای سیاسی هستند.

پس از این مقدمه دکتر بادامچیان گفت: اینکه هر داستانی یک پایانی دارد و هر جنگی، یک انتهایی، یک اصل است. بین ایران و آمریکا هم جنگ و اختلافاتی که در تحریمها خودش را نشان داده بالاخره یک روز باید به انتها برسد. در این خصوص باید ابتدا بررسی کرد که اصل ماجرا چیست؟

این استاد روابط بین الملل افزود: در این میدان، یک طرف ایران و طرف دیگر غرب و آمریکاست. در مقابل قدرت غرب، یک نظام مترقی مردمی پدید آمده که تفکر جدیدی را به جهان اعلام کرده است که موجب بیداری انسانی و اسلامی شده است و همین امر سبب شده تا غرب با ایران مخالفت کند.

نماینده سابق تهران در مجلس، اظهار داشت: غربیها بحث هستهای را بهانه قرار دادهاند و موضوع مخالفت آنها با جمهوری اسلامی، به خاطر نقش جدید ایران در دنیا است.

وی در ادامه گفت: آمریکاییها به دلیل نیازی که دارند، وارد مذاکره با ایران شدهاند. آمریکا به دلیل مشکلات اقتصادیای که پیدا کرده، به این عقیده رسیده که باید برای حل مشکلاتش با ایران مذاکره کند تا بخشی از مشکلاتش حل شود.

اسدالله بادامچیان گفت: هیچ کس با مذاکره مخالف نیست. ولی مذاکره باید از موضع اقتدار و با حفظ خطوط قرمز باشد. تیم مذاکرهکننده هستهای باید از موضع حفظ منافع ملی باشد. ضمن اینکه باید بدانیم طرف مقابل یا از موضع ضعف وارد مذاکره شده و یا میخواهد با پنبه سر ببرد. لذا تیم مذاکرهکننده هستهای باید، بسیار آگاه باشد.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: تیم مذاکره کننده را قطعا نباید تضعیف کرد ولی رصد هوشمندانه هم باید کرد و نقد منصفانه هم باید کرد و در مذاکرات حتما باید اقتدارمان را حفظ کنیم. مسئله مهم این است که دشمن در ما نباید احساس ضعف بکند. ما میخواهیم برد کامل داشته باشیم و آمریکاییها باخت کامل. وی گفت: ما به رئیس جمهورمان اعتماد داریم و سوابقش نشان می دهد که اهل نرمش های لیبرالی نیست و کارش را بلد است. اما یک عده در این کشور هستند که دنبال سازش و نرمش لیبرالی هستند. اینکه ما یک چیزی به طرف مقابل بدهیم و چیزی بگیریم تا به یک جایی برسیم این یک نوع سازش پنهانی است. آیا حسنی مبارک که این همه به آمریکا امتیاز داد، ملت مصر از فقر و بدبختی نجات یافت؟ یا قذافی؟

عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه به اصول مذاکره پرداخت و گفت: هر مذاکرهای در چارچوب استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی باید انجام شود اما هر مذاکرهای در احساس انجام شود، کار را به بنبست میرساند مذاکرهای هم که با سازش انجام شود، قطعا با مشکل روبرو میشود.

وی افزود: فرصتی باید برای همه مردم فراهم باشد تا در خصوص مذاکرات اظهارنظر کنند و نباید آنها را افراطی بنامیم. البته باید رصد هوشمندانه هم صورت دهیم. اینطور نیست که اگر کسی با مذاکرات مخالف باشد افراطی است. ولی توهین و اهانت و تضعیف کردن کار صحیحی نیست.

بادامچیان خاطر نشان کرد: اینکه مشکل آمریکا با ایران فقط مسئله هستهای است، خیلی محدود نگری است. آن زمان که ما وارد مسئله هسته ای نشده بودیم مگر آمریکا با ما مشکل نداشت؟ مگر ریگان نمی گفت که ما می خواهیم ریشه انقلاب اسلامی را بخشکانیم؟ آنچه مهم است این است که ایران یک نظم نوینی را به جهان معرفی کرده و می کند که موجب بیداری انسانی در کشورهای غیر اسلامی و بیداری اسلامی در کشورهای اسلامی شده که استکبارگری را قبول ندارد و این برای استکبار خطر است.

https://shoma-weekly.ir/ZiyjNU