عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ارتباط با شناخت معروف و منکر افزود: آنچه مورد قبول عقل و شرع باشد، معروف شناخته می شود که با فطرت انسانها سازگار است و هر آنچه مورد قبول عقل و شرع نباشد،منکر محسوب می شود.
وی بی انضباطی،نداشتن وجدان و تعهد کاری، اسراف و زیاده روی،تجاوز به حقوق دیگران،تمسخر کردن ، تحقیر و تخریب،شایعه پراکنی، ایجاد اختلاف، غیبت، تهمت و افترا،دروغگویی و خلاف گویی، خیانت در امانت،سستی در انجام فرائض دینی، عدم پیروی از قوانین و مقررات، ایجاد یاس و ناامیدی در مجموعه، تضعیف مبانی ارزشی و دینی،ریاکاری و ارائه گزارشهای نادرست را از جمله منکرات اداری عنوان کرد و یادآور شد: با ایجاد فرهنگ خودکنترلی و نظارت درونی،سلامت نظام اداری ارتقاء پیدا خواهد کرد و امنیت و سلامت این نهاد نیز در گرو این مراقبتها قرار دارد.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه حراست نقش دیده بان را در مجموعه دارد،اظهار کرد: امین و راستگو بودن،رازداری و آبروخواهی،سعه صدر،دوری از سطحی نگری، خودکنترلی و تواضع باید از ویژگیهای کارکنان حراست باشد.
انواری با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان یک نهاد دینی و انقلابی توسط حضرت امام خمینی(ره) تاسیس شده است،ادامه داد:باید در این محیط دینی،ضوابط و ارزشها و احکام دینی حاکم باشد تا محیط سالم بماند.
وی مراقبت از تهدیدات احتمالی در سازمان را به عنوان وظیفه حراست عنوان کرد و افزود:حراست در محیط کار باید شرایطی فراهم کند تا در جهت رشد فضائل و استعداهای کارکنان مجموعه باشد و از طریق ریشه یابی ناهنجاریهای اداری و خلاء های رفتاری،نسبت به پیشگیری از بحرانها اقدام کند.