سیاسی

اقتصاد دانش بنیان از ارکان اقتصاد مقاومتی است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: یکی از اصلی‌ترین ارکان اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مبتنی بر دانش است که در تجاری‌سازی دانش محقق شود که این مقوله در جهاددانشگاهی واحد استان قم نتایج درخشانی را عرضه کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین علی بنایی روز سه شنبه 14 مردادماه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، با گرامیداشت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی گفت: تشکیل جهاددانشگاهی برخواسته از انقلاب اسلامی بود از این رو تفکر اسلامی و بینش انقلابی در آن جریان دارد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم تصریح کرد: جهاد دانشگاهی نمود انقلابی خوداتکایی و خودباوری است و توانسته در بدترین شرایط با کمترین امکانات در جهت رشد و اعتلا گام بردارد و اهداف علمی، پژوهشی و راهبردی خود را دنبال نماید.

وی با ابراز خرسندی از پیشرفت های جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی اظهار داشت: اگرچه در مسیر تحقق اهداف جهاددانشگاهی محدودیت‌ها و کمبودهای فراوانی وجود داشت اما این نهاد انقلابی با عنایت و توکل به خدای متعال جهاد گونه قدم برداشت و موفقیت‌های بی شماری را به ثبت رساند.

حجت الاسلام بنایی عنوان کرد: جهادگران عرصه جهاددانشگاهی توانمندی‌های خود را باور کردند و با اتکاء به داشته‌های خود شاخص‌های توسعه را به دست آورده‌اند و به نظر می‌رسد این نهاد انقلابی در تولید علم و نرم افزارهای مختلف پژوهشی و آموزشی حضوری موفق داشته است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر ضرورت تدوین سند چشم انداز میان مدت و بلند مدت جهاد دانشگاهی در چارچوب جایگاه و وظایف این نهاد در نقشه جامع علمی کشور، اولویت‌ها و رویکردهای آن گفت: جهاد دانشگاهی می تواند با استفاده از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود در مسیر تحقق منویات معظم له به عنوان یک نمونه موفق در کشور مطرح باشد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: جهاددانشگاهی با رسالتی که در خود در استفاده از کمترین امکانات در مسیر رشد و توسعه داشته قطعا می تواند در اقتصادی مقاومتی نیز نقشی پویا ایفا نماید و با جهت دهی به پژوهش ها و آموزش ها در تعامل با سایر دستگاه‌های آموزشی، پژوهشی، کاربردی و فرهنگی و .. در این عرصه پیشگام باشد.

وی دستاوردهای جهاد دانشگاهی را سرمایه‌ای مهم در جهت دست یافتن به توسعه دانست و بیان داشت: هر چه تعامل جهاد دانشگاهی در تولید علم با سایر دستگاه‌های ذی ربط گستره تر باشد قطعاً توانمندی‌های بیشتری ظهور پیدا می کند که در این زمینه لازم است از این سرمایه مهم حمایت شود.

حجت الاسلام بنایی در پایان با تاکید بر تجاری سازی علمی و پژوهشی توسط جهاد دانشگاهی تصریح کرد: برای رسیدن به این هدف باید ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها به درستی شناسائی و ارزیابی شود تا بتوان علم و دانش را به ثروت تبدیل ساخت که این نکته مهم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در مسیر توسعه اقتصادی می باشد.

https://shoma-weekly.ir/B5ExOH