سیاسی

اصلی ترین تهدید علیه اندیشه پیشرو امام نفوذ دلدادگان غرب است

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با هشدار نسبت به اینکه اصلی ترین تهدید دربرابر اندیشه پیشرو امام در حال حاضر نفوذ دلدادگان غرب است، گفت: صهیونیسم که هسته اصلی دشمنان انقلاب اسلامی را شکل می دهد، به جهت فهم دامنه اثر بین المللی نگاه امام در همایش 1984 مرکز «موشه دایان» به بررسی آن پرداخت که بعدها در قالب کتاب «تشیّع، مقاومت و انقلاب» مارتین کرامر به چاپ رسید و اندیشکده های موثر غرب سالانه همایش های مشابهی را برای بررسی چگونگی تقابل با این اندیشه تکرار می کنند؛ اما هنوز برخی از کسانی که ادعای مبارزه پشت سر امام را دارند اصل پیام او را درک نکرده اند و همین ها موجب امید بستن دشمن به امکان استحاله از درون نظام شده اند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی سه اصل مهم مکتب امام خمینی در سیاست خارجی را اصل نفی سبیل، اصل دعوت و حفظ دارالاسلام برشمرد و گفت: مبنای تفکر پیشتاز امام خمینی که معادلات دیپلماتیک جهان را تغییر داد، برگرفته از اسلام ناب محمدی و نگرش فقه جواهری بود.

محمد مهدی اسلامی تصریح کرد: استکبارستیزی ترجمه عملی قاعده نفی سبیل در منع استیلای کفار بر مسلمانان است که بر اساس شرایط روز، تبیین شده است، اما راهبردی مبنی بر وحی الهی و بر اساس سیره نبوی است.

وی با اشاره به اینکه اینک پس از سه دهه ثمرات این تفکر خود را نشان داده است، افزود: قدرت امروز ایران که شش قدرت جهانی را سالها ناگزیر به تن دادن به شروط ایران برای مذاکره کرد و علی رغم شعار پرتکرار وجود گزینه نظامی روی میز، در مقاطع مختلف قطع مذاکرات، آنها پیشگام تلاش برای تداوم گفتگو شدند؛ استقلال واقعی و متکی به قدرت الهی بود که امام خمینی سرلوحه سیاست خارجی کشور قرار داد.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه در عمل به اصل دعوت، نامه امام به گورباچف مشهورتر است، خاطر نشان کرد: رویکرد امام به دعوت، منحصر به آن نامه نیست. بازخوانی نامه های امام به پاپ ژان پل دوم، حکام سعودی، اندیشمندانی همچون حسنین هیکل و نیز تعابیر مجمل در پاسخ به تبریکات مقامات؛ نشان می دهد که امام در سیاست خارجی خود بابی برای این منظور باز کرده بودند که مستظهر به شجاعت فکری و اعتماد به نفس برخاسته از ایمان بود.

اسلامی حفظ دارالاسلام را از دیگر اصول سیاست خارجی امام دانست و افزود: تأکید بر مسأله فلسطین نماد این تفکر امام راحل است. امت اسلامی در نگاه امام منفک از یکدیگر نیست و سرنوشت آنها موثر بر یکدیگر دانسته شد. این اصل سبب گردید قلوب بخش عمده ای از جهان اسلام متوجه انقلاب اسلامی گردد و اخبار آن همچنان از نقاط مختلف جهان شنیده می شود. از خمینیست های نیجریه گرفته تا انقلاب همچنان پرخروش بحرین.

وی تصریح کرد: امام از پاریس در مصاحبه با مجله تایم آمریکا به بعد دیگری از سیاست خارجی نظام اسلامی اشاره کرده بود که تا پایان حیات بر آن وفادار ماند و آن اینکه جمهوری اسلامی ما با تمام ممالک روابط حسنه و احترام متقابل دارد به شرط آن که آن ها هم احترام متقابل، قائل باشند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی مقوله صدور انقلاب را که همچنان دیکتاتورهای منطقه با نگرانی از آن یاد می کنند، موضوعی فراتر از یک عملیات دانست و تصریح کرد: برپایی اسلام ناب محمدی و به ثمر رسیدن برکات آن، خود به خود موجب بیداری ملت ستمدیده و تمایل به انقلاب اسلامی شد. این همان «صدور انقلاب» است که امام از آن یاد می کرد که ناشی از قدرت نرم تفکر امام بود، نه قدرت سخت نظام جمهوری اسلامی. آنچه انقلاب اسلامی را صادر کرد، حق طلبی و دفاع امام از مظلوم، دعوت به خداگرایی برای پایان دادن به نزاع ها و ... بود که نقطه مولد آن در نظام، زنده شدن اسلام ناب محمدی به برکت قیام امام خمینی (ره) بود که موج آن هر روز توفنده تر از قبل در معادلات جهانی جاری است.

محمد مهدی اسلامی همچنین در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز گفت: تشکیل جبهه مقاومت که متکی به نیروهای مردمی بر اساس الگوی بسیج مستضعفان است؛ حاکی از تداوم حیات آرمانهای امام خمینی فراتر از مرزهای جغرافیای ایران زمین است.

وی با تجلیل از دکترین سیاست خارجی امام که معادلات دوقطبی حاکم بر جهان را تغییر داد؛ افزود: شعار نه شرقی نه غربی از سوی برخی سیاسیون در ابتدا به عنوان یک ژست غیرعملی تلقی گردید؛ اما اتحاد غیرقابل انتظار شرق و غرب در حمایت از صدام نشان داد که دشمن صدق این گفتار را دریافته و خطر درازمدت آن را چنان دریافته است که حتی از تحویل سلاح های راهبردی که جزو خطوط قرمز آنها بود، نیز دریغ نورزید.

وی تصریح کرد: در دنیایی که دو ابرقدرت معادلات سیاست خارجه کل دنیا را تعیین می کردند؛ امام خمینی با اتکا به قدرت لایزال الهی چشم انداز جدیدی را فراروی مستضعفین جهان قرار داد که ثمره آن امروز در مقاومت ملتهای فاقد جنگ افزار در برابر مدرن ترین سلاح ها از سوریه تا یمن دیده می شود.

اسلامی خاطر نشان کرد: تصور آشتی با آمریکا با مذاکره، ناشی از نادیده گرفتن زخم های عمیق این کشور از تفکر انقلاب اسلامی است که سبب شده است حمله آمریکا به عراق ، بدون اعزام لشگر و سلاح منافع ملی ایران را بیشتر از آن کشور سلطه جو که هزینه هنگفتی صرف کرده است، تأمین نماید.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی افزود: اولین مواجهه جدی اندیشه امام با نظام سلطه، از ماجرای کاپیتولاسیون در برابر دیدگان جهانیان قرار گرفت که بر مبنای اصل فقهی «نفی سبیل» در رد تسلط کافران بر مسلمانان بود و همین اصل امروز ستون خیمه تفکر مقاومت است.

وی با هشدار نسبت به اینکه اصلی ترین تهدید دربرابر اندیشه پیشرو امام در حال حاضر نفوذ دلدادگان غرب است، گفت: صهیونیسم که هسته اصلی دشمنان انقلاب اسلامی را شکل می دهد، به جهت فهم دامنه اثر بین المللی نگاه امام در همایش 1984 مرکز «موشه دایان» به بررسی آن پرداخت که بعدها در قالب کتاب «تشیّع، مقاومت و انقلاب» مارتین کرامر به چاپ رسید و اندیشکده های موثر غرب سالانه همایش های مشابهی را برای بررسی چگونگی تقابل با این اندیشه تکرار می کنند؛ اما هنوز برخی از کسانی که ادعای مبارزه پشت سر امام را دارند اصل پیام او را درک نکرده اند و همین ها موجب امید بستن دشمن به امکان استحاله از درون نظام شده اند.

https://shoma-weekly.ir/gf3NX1