سیاسی

احزاب پایبند نظام، در مقابل تجدید فتنه خواهند ایستاد

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به نشست احزاب با وزیر کشور گفت: احزاب باید متضمن وفاق و وحدت ملی باشند.
به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی وی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می‌گفت، افزود: نشست وزارت کشور فرصتی برای ارزیابی نقش احزاب در جمهوری اسلامی و نقش آنها در پیشرفت کشور و صیانت از جمهوریت نظام بود.

متأسفانه در انتخابات 88 برخی احزاب پای بیگانگان را باز کردند

وی با اشاره به سند منشور وفاق احزاب اظهارداشت: سند منشور وفاق احزاب توسط احزاب مشهور کشور به تصویب رسید. طبق این سند قرار بود احزاب حافظ امنیت ملی و حقوق اساسی ملت باشند. قرار بود احزاب التزام به قانون اساسی داشته باشند و از دخالت خارجی‌ها در رقابت‌های سیاسی پرهیز نمایند. اما متأسفانه در انتخابات 88 برخی از احزاب با خروج از ممشای «سند منشور وفاق» پای بیگانگان را به رقابت‌های داخلی باز کردند و با فتنه‌گری جمهوریت و اسلامیت نظام را هدف قرار دادند.

حبیبی ادامه داد: احزابی که قبل از تصویب منشور خانه احزاب عده‌ای از نمایندگان را به تحصن، اعتصاب و استعفا کشانده‌اند و در فتنه 88 در این آتش‌افروزی نقش مهمی را بازی کردند و بر روی آرمانها و اهداف امام و انقلاب، در روزهای قدس، 16 آذر، 13 آبان و روز عاشورای 88 خنجر کشیدند باید پاسخگوی افعال براندازانه خود باشند.

نبرد نرم ملت با آمریکا پایان نیافته است

وی با بیان اینکه هنوز نبرد نرم ملت با آمریکا پایان نیافته است،بیان داشت: تا زمانی که سران فتنه همچنان بر آتش تنور فتنه‌گری می‌دمند و رأی ملت را به رسمیت نمی‌شناسند، و برخی مدعیان حزبی نیز حاضر به اعلام رد مواضع آنها نیستند، ملت و احزاب پایبند به نظام اسلامی در مقابل آنها خواهند بود.

وی با اظهار تأسف از برخی گزینش‌های اجرایی و دانشگاهی در دولت یازدهم گفت: برخی با خوشبینی به احزاب منجمله، اعضای آنها را به مسئولیت‌های کلیدی گماردند ما هشدار می‌دهیم از سوراخ فتنه نباید دو بار گزیده شویم. اگر فتنه‌گران به میدان برگردند ملت در تجدید حمایت 9 دی تردید نمی‌کند.

قیام 19 دی در امتداد 15 خراد 42 بود

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سالروز قیام تاریخی 19 دی خاطر نشان کرد: قیام تاریخی 19 دی در سال 56 که مبداء نهضت اسلامی قرار گرفت در امتداد قیام 15 خرداد سال 42 بود.

مردم مبارز و متدین قم به خیابانها آمدند تا اهانتی که به مرجع تقلید‌شان شده بود پاسخ دهند. رژیم شاه مردم را به خاک و خون کشید. در چهلمین روز بزرگداشت شهدای قم، تبریز قیام کرد و در چهلم بزرگداشت شهدای تبریز شهرهای بزرگ کشور یکی پس از دیگری برخاستند و سرانجام در روز 22 بهمن انقلاب پیروز شد. از آن تاریخ تا کنون 36 سال می‌گذرد.

وی ادامه داد: انقلاب امروز دهه چهارم حیات خود را می‌گذراند. نسلی که امروز تربیت یافته است مؤمن‌تر،شجاع‌تر ازجوانان 19 دی 56 قم است. امروز هم اگر اهانت به مرجعیت شیعه و ولایت فقیه شود این نسل به پا خواهد خواست. همانطور که در 9 دی 88 بپاخاست.

جهان اسلام باید در برابر پدیده برادرکشی بایستند

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات وهابی‌ها در عراق، لبنان و سوریه پرداخت و گفت: عربستان کانون حمایت از تروریسم در منطقه است. مسئولیت خونهایی که در عراق، لبنان و سوریه ریخته می‌شود با دولت خونریز عربستان است. جهان اسلام باید در برابر این پدیده برادرکشی بایستند. هدف اصلی این خونریزیها شیعیان هستند.

وی خطاب به حامیان غربی تروریستها اظهار داشت: بزودی تروریستها به سراغ شما هم خواهند آمد. انفجارات تروریستی در سوریه بخشی از این تحریکات است.

حبیبی در پاسخ به سئوالی در مورد شروع کار کمیسیون تلفیق مجلس برای رسیدن به بودجه سال 93، گفت: ما امیدواریم نمایندگان محترم مغایرت‌های بودجه 93 بااصول 52، 53 و 45 قانون اساسی را برطرف کنند.

بنگاههای بزرگ اقتصادی مالیات نمی‌دهند

وی با اشاره به نقش مالیات در اداره کشورو تأمین منابع بودجه کل کشور تصریح کرد: در تمام دنیا منبع اصلی بودجه کل کشور از طریق مالیات تأمین می‌شود،معمولاً در کشورهای پیشرفته 30 درصد تولید ناخالص ملی اختصاص به مالیات دارد. در ایران این رقم 8/6 درصد است. مفهوم این رقم آن است که بنگاههای بزرگ اقتصادی مالیات نمی‌دهند.

وی با اشاره به بند الف تبصره دو لایحه بودجه سال 93 گفت: وقتی بزرگترین بنگاه اقتصادی دولت به موجب لایحه بودجه 93 از دادن مالیات معاف است، دولت چگونه می‌تواند از دیگر بنگاههای اقتصادی مالیات بگیرد.

مالیات مهمترین منبع تأمین اعتبار در بودجه دولت است

حبیبی بیان داشت: مالیات مهمترین منبع تأمین اعتبار در بودجه دولت است. اگر رقم مالیات به 20 درصد تولید ناخالص داخلی برسد اصلاً نیازی به تکیه کردن به نفت در بودجه سنواتی نخواهیم داشت.

انتظار از دستگاههای دولتی برای اجرای قانون عفافو حجاب

وی با اشاره به سالروز اجرای نقشه استعماری کشف حجاب هشدار داد: برخی همچنان به دنبال تکمیل ماموریت رضاخان هستند و با ابزارهای گوناگون فرهنگی و فیزیکی به حجاب حمله می‌کنند؛اما در جبهه مقابل دستگاه‌های موظف، برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب به ویژه نهادهای فرهنگ‌ساز ماموریت خود را به نحو مطلوب انجام نمی‌دهند. انتظار از دستگاه‌های نظارتی آن است که با ابزارهای قانونی خویش مجریان را به اجرای قانون عفاف و حجاب ملزم نمایند.

قدر دانی مردم از مرحوم پرورش

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان ضمن گرامیداشت یادو خاطره استاد فقید سید علی اکبر پرورش از رهبر انقلاب اسلامی بخاطر پیام روشنگرانه در مورد شخصیت انقلابی استاد پرورش قدردانی کرد و گفت: حضور شکوهمند مردم اصفهان در تشییع پیکر پاک استاد پرورش عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نشانه قدردانی مردم نسبت به خدمات او به انقلاب و اسلام است. همچنین این حضور به پاسداشت پیام مقام معظم رهبری در گرامیداشت یار صدیق انقلاب نیز می‌باشد.

ماجرای جلسه محرمانه با کروبی و موسوی

همچنین حبیبی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در مورد دیدارهای اصولگرایان با موسوی و کروبی گفت: ما در هفته دوم بعد از انتخابات در یک جلسه‌ای به این تصمیم رسیدیم که حالا که مقام معظم رهبری راه را برای مذاکره با آقای میرحسین موسوی، باز کردند، ما هم همین راه را از طریق دیگری به اصطلاح بپیماییم. تصمیم گرفته شد که پنج نفر از سران اصول‌گرا به دیدار آقای میرحسین موسوی بروند. این‌هایی که برای این ملاقات انتخاب شدند، «مرحوم استاد عسگراولادی، آقای مهندس باهنر، آقای آل‌اسحاق، آقای مهندس میرسلیم و کوهکن» بودند. این‌ها به هر حال هر کدامشان از چهره‌های اصولگرا حساب می‌شدند. با آقای میرحسین موسوی تماس گرفته شد و گفتند که ما قصد ملاقات با شما را داریم. این اواخر هفته دوم بعد از انتخابات ۲۲ خرداد بود.

این گروه پنج نفره به دیدار آقای موسوی در دفتر کاری که داشت رفتند. در این ملاقات موضوع اصلی مذاکره این بود که آقای میرحسین موسوی که ادعای قانون‌گرایی دارد، به جای اینکه مردم را به آمدن در خیابان دعوت و تشنج‌آفرینی کند، قبول کند که بازشماری انجام شود. وی پرسید هر تعداد صندوقی که بخواهم می‌توانم ناظر بفرستم برای شکستن پلمپ و شمارش مجدد آرا؟ گفتند بله این قانون است و امتیاز ویژه‌ای هم برای شما نیست. برای همه است، موسوی اظهار موافقت می‌کند در آن جلسه و می‌گوید من آمادگی دارم که صندوق‌ها بازشماری شود.

ما منتظر بودیم که این موضوع از طرف آقای میرحسین موسوی اعلام شود. اما یک اعلامیه از طرف وی داده شد، ولی خیلی شدید‌تر و معترضانه‌تر از اعلامیه‌های گذشته، به هیچ‌وجه هم موضوع اینکه ما می‌خواهیم که تقاضای بازشماری بکنیم مطرح نشد، بلکه‌‌ همان رویه گذشته ادامه پیدا کرد.

ما جستجو کردیم کردیم که چطور شد ایشان در این جلسه اعلام آمادگی کردند بعد فرداش خلاف این رفتار کرد، متوجه شدیم‌‌ همان افرادی که آقای میرحسین موسوی را می‌چرخاندند، بلافاصله تقریبا شبانه می‌روند با آقای موسوی ملاقات می‌کنند و ایشان را منصرف می‌کنند از اجرای آن قولی که ایشان داده بود. به هر حال ایشان ادعاهای خود را همچنان ادامه داد و تا الان هم ادامه دارد.

https://shoma-weekly.ir/UwBHMR