سیاسی

آرامش ایجاد شده در کشور یک ارزش است

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی مبحثی مثل تزریق واکسن را مبحثی قابل تأمل دانسته و با تأکید بر این مفهوم که امروز می‌بایست اقدامات صورت گرفته در حوزۀ واکسن را با صد روز قبل مقایسه کنیم، گفت: پیش از این شاهد ولوله و ترسی میان مردم بودیم و حالا که نزدیک به 100 میلیون دز واکسن وارد کشور شده است دیگر بحثی در این مورد نمی‌کنیم و باید بدانیم آرامش تولید شده در کشور یک ارزش است.
حسین انواری، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «نقد دولت»، در بررسی عملکرد صد روزۀ دولت ابراهیم رئیسی ، اعتماد سازی را یکی از مهم ترین کارهایی برشمرده که رییس جمهور، در جایگاه ریاست‌جمهوری باید انجام می‌داد و با اشاره به این نکته که شاید شما در پله‌های نخست نتوانید کاری برای کسی انجام بدهید، اما درد دل مردم را می‌شنوید، آن‌ها را تسکین می‌دهید و به آن‌ها امید می‌دهید، اظهار داشت: با کارهایی که انجام می‌شود مثل سفرهای استانی بخش عمدۀ فعالیت دولت بر اعتمادسازی متمرکز است و این اعتمادسازی است که در حال شکل گرفتن میان عموم اقشار جامعه است می‌تواند همکاری‌های مردم را با دولت افزایش و در مقابل، کارشکنی‌ها را نیز کاهش دهد.

وی اعتمادسازی دولت را یکی از مهم ترین اولویت‌های پیش رو برشمرد و گفت: انجام هیچ کاری بدون زمینه‌سازی در این مرحله، امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی مبحثی مثل تزریق واکسن را مبحثی قابل تأمل دانسته و با تأکید بر این مفهوم که امروز می‌بایست اقدامات صورت گرفته در حوزۀ واکسن را با صد روز قبل مقایسه کنیم، افزود: پیش از این شاهد ولوله و ترسی میان مردم بودیم و حالا که نزدیک به 100 میلیون دز واکسن وارد کشور شده است دیگر بحثی در این مورد نمی‌کنیم و باید بدانیم آرامش تولید شده در کشور یک ارزش است.

وی با تأکید بر این مفهوم که افرادی که در حوزۀ تزریق انرژی منفی در مردم فعالیت می‌کنند، عوام نیستند و خواصی هستند که تنها خدا می‌داند چه اهدافی دارند، اظهار داشت: این افراد اگر مزدور رسمی بیگانگان نباشند، حداقل این است که آب در آسیاب کسانی می‌ریزند که کمر به خرد کردن این انقلاب بسته‌اند و مردم ما این موضوع را به خوبی می‌فهمند.

این عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ایران، ضمن ابراز خرسندی از این امر که در بعد روابط خارجی نوع دیپلماسی ما تغییر کرده است، تصریح کرد:به نوعی، گرایش‌های غرب گرایانۀ ما تعدیل شده است و گردش دیپلماسی ما به سمت شرق توانسته است کارساز باشد.

انواری در پایان، نقد منصفانه همراه با پیشنهاد را نقطه‌ای بسیار مهم و سازنده ارزیابی و تصریح کرد: نقد باید وجود داشته باشد و ریزبینی مردم نیز باید در این زمینه زیادتر شود و مردم نیز نباید فراموش کنند که زمانی که نقد می‌کنیم، باید بگوییم که راهکار چیست، مثلاً در حوزۀ اقتصاد، این همه اقتصاددان نشسته‌اند و گروه‌های نخبۀ اقتصادی در دانشگاه و مراکز تولید حضور دارند و از این افراد به عنوان نخبه‌های اقتصادی کشور استفاده می‌شود و این گونه تصمیمات گرفته می‌شود.

https://shoma-weekly.ir/NsCtbq