عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت که همدلی و همبستگی برای حل مشکلات اقتصادی، مطالبه راهپیمایان22 بهمن از مسئولان خواهد بود.

لاله افتخاری نماینده مردم تهران در مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با بیان اینکه راهپیمایی 22 بهمن امسال به دلیل
افزایش فشارها و خصومتهای دشمن باشکوهتر از سالهای گذشته برگزار خواهد شد، افزود: راهپیمایی 22 بهمن امسال دشمنان انقلاب را مایوس خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه راهپیمایی22 بهمن مانور همدلی ملت ایران با همه سلایق است، افزود: برخی مشکلات اقتصادی مانع حضور آگاهانه و پرشور مردم در راهپیمایی22 بهمن نخواهد شد چرا که مردم برای حل مشکلات اقتصادی، اقتدار و همبستگی ملی را لازم میدانند.
افتخاری با تاکید بر اینکه مردم با حضور هوشمندانه خود، توطئههای دشمن را نقش بر آب خواهند کرد، خاطرنشان کرد: مردم با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن اتحاد، همدلی و همبستگی خود را در معرض دید جهانیان قرار خواهند داد.
وی گفت: مسئولان نیز برای حل مشکلات کشور باید متحد و همدل باشند چرا که خواست مردم از آنها در راهپیمایی 22 بهمن همین خواهد بود.