عبدالناصر همتی هم در همین راستا در گفتگو با روزنامه هممیهن گفت:"امروز که به عملکرد مسئولان نقد وارد میکنیم، به این جهت است که وعده دادند اگر بیایند همهچیز را درست میکنند. به این دوستان میگویم شما هم نتوانستید درست کنید... امروز که به عملکرد مسئولان نقد وارد میکنیم، به این جهت است که وعده دادند اگر بیایند همهچیز را درست میکنند. به این دوستان میگویم شما هم نتوانستید درست کنید.. من پیشنهاد میدهم اگر واقعاً گمان میکنید قبلیها وضع را خراب کردهاند و شما نمیتوانید آن را درست کنید، استعفا دهید و کنار بروید. بگذارید انتخابات جدید با مشارکت اکثریت مردم برگزار شود..."
مرعشی، دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی هم در گفتگو با خبرآنلاین گفت که " نبایستی جمهوری اسلامی، خود را فدای ابراهیم رئیسی کند، چون مدیران انتخابشده از سوی رئیسی نمیتوانند در بحرانها کارآمدی لازم را داشته باشند." او همچنین پیشنهاد داده که دولت رئیسی برای حل مشکلات خود از مدیران کارآمدی جون جهانگیری استفاده کند.
رسانهها و فعالان سیاسی اصلاحطلب که از ابتدا ی روی کارآمدن دولت سیزدهم، تخریب و تخطئه دولت را در دستور کار خود قرار داده بودند، این روزها به بهانه اغتشاشات، نقدهایی که بیشتر جنبه ی تخریبی دارد را مطرح می کنند و دولت را عامل تشدید نارضایتی معرفی می کند. این درحالی است که این جانبداری صوری از مردم برای اصلاح طلبان تنها مصرف سیاسی دارد، آنها تلاش می کنند که با تبدیل کردن اهداف جناحی به مطالبات مردمی، افکار عمومی را به ابزار فشاری برای حاکمیت سیاسی کشور تبدیل کنند
این جریان سیاسی در حالی شیوه تخریب دولت را پیش گرفته و بر موج نارضایتیهای معیشتی مردم سوار شدهاست، که مشکلات امروز کشور محصول عملکرد خود آنان است.
همتی در حالی انگشت اتهام را به سمت دولت گرفته و خواهان استعفای رئیس جمهور می شود که او سه سال در دولت روحانی ریاست بانک مرکزی را بر عهده داشت و نتیجه ی عملکرد او رکورد تورم ۵۹ درصدی بود که بالاترین نرخ در ۷۸ سال اخیر بوده است، میزان نقدینگی در اواخر تابستان 1397، درست در زمانی که همتی بر صندلی بانک مرکزی تکیه زد، ۱۶۷۲ هزار میلیارد تومان بود که در فروردین ۱۴۰۰، با ۱۰۷.۸ درصد رشد، به ۳۴۹۰ هزار میلیارد افزایش پیدا کرد که یکی از مهمترین دلایل افزایش تورم بود، همچنین قیمت دلار در زمان ریاست همتی به بیش از دو و نیم برابر افزایش پیدا کرد.
سخنان مرعشی هم مبنی بر استفاده از افراد کاربلدی همچون اسحاق جهانگیری در حالی است که اسحاق جهانگیری تا همین یک سال و نیم پیش، به مدت هشت سال معاون اول دولت روحانی بود و در آن هشت سال هرآنچه در چنته ی مدیریتی خود داشت را رو کرد و نتیجه ی مدیریت او موجی از نارضایتی های مردمی را به همراه داشت، مهمترین نمونه ی تدبیر جهانگیری را می توان در ارز 4200 تومانی مشاهده کرد ، سیاست غلط جهانگیری موجب هدر رفت بخش اعظمی از 60 میلیارد دلار ارز واگذار شده (1260 هزار میلیارد تومان یارانه) شد و در کنار ایجاد رانتی بیسابقه برای رانتخواران، تورم 60 درصد را برای کشور به ارمغان آورد.
جالب آنکه خود مرعشی در روزنامه ارگان حزبش، در مورد این تصمیم نادرست دولت روحانی و جهانگیری صحبت کرد و ۳۰ دی ۱۴۰۰ روی تصویر بزرگی از مرعشی در صفحه یک روزنامه سازندگی، تیتر «استخوان در گلو» در مورد ارز ۴۲۰۰ تومانی به کار برد،بنابراین عناصر کارگزارانی بر جای طعنه به دولت فعلی ، باید درباره عملکرد پاسخگو باشند.
وانگهی جریان اصلاح طلب در کنار تخریب های خود به هیچ عنوان اشارهای به موفقیتهای بزرگ دولت سیزدهم در یک سال و اندی که قدرت را در دست گرفته نمیکنند؛ از جمله افزایش صادرات نفت به 1/5 میلیون بشکه با وجود تحریمها و اینکه این رقم در دولت برجام به زیر ۲۰۰ هزار بشکه سقوط کرده بود، مهار بخش بزرگی از میراث کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، تسویه بیش از یکصد هزار میلیارد تومان از بدهیهای دولت قبل، کاهش نرخ تورم از 59/3 درصد به حدود ۴۰ درصد، مهار شیوع کرونا که با قتلعام روزانه ۷۰۰ نفر تبدیل به عامل تعطیلی کسبوکارها و رکود اقتصادی شده بود، افزایش خرید تضمینی گندم از 3/5 میلیون تن به ۷ میلیون تن و دلگرمی کشاورزان و کاهش واردات، تأمین امنیت غذایی با وجود بحران غذا در دنیا در اثر جنگ اوکراین، توقف روند ارزپاشی دولت سابق که به نابودی دهها میلیارد دلار از خزانه ارزی منتهی شده بود، افزایش تولید برق و مدیریت مصرف و عبور از تابستان بدون قطعی متداول برق، بازگشت از رکود به رشد اقتصادی ۴ درصد، عملیاتی کردن پروژههای آبرسانی به خوزستان و همدان و کردستان و...
این موفقیتها در حالی بهدست آمده که سوء عملکرد اقتصادی دولت سابق به نتایجی مانند ۹ برابر شدن نقدینگی، کاهش ارزش پول ملی، پسرفت تولید ملی و رکود تورم شدید انجامیده بود.