مجلس

وزرای دارای ابهام باید تبری بجویند

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: ممکن است در خصوص برخی وزرا ابهاماتی وجود داشته باشد که این افراد باید با استفاده از فرصت صحن مجلس رفع ابهام کنند.
عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، با اشاره به طرح این مساله که برخی وزرای پیشنهادی مرز بندی مشخصی با بحث فتنه سال ۸۸ و موضوع تقلب در انتخابات ندارند، گفت: در هیچ جا ثبت نشده است که چه افرادی مرزبندی مشخصی با فتنه داشته و چه کسانی این مرزبندی را ندارد. برخی افراد در سال‌های گذشته بر اساس موقعیت و فرصت زمانی که پیش آمد، مواضع خود را بیان و مشخص کردند اما شاید برخی افراد به دلیل پیش نیامدن موقعیت و فرصت مواضعی در این زمینه اتخاذ نکردند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: در حال حاضر ممکن است بحث ابهام در مورد برخی افراد مطرح باشد و در هنگام بررسی صلاحیت در صحن مجلس فرصتی جهت بیان نظرات در اختیار این افراد قرار می‌گیرد که امیدواریم رفع ابهام کنند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس افزود: این افراد با تبری جستن از فتنه و تقلب ابهامات را رفع کنند و پس از توضیحات آنها ممکن است نمایندگان احساس کنند که ابهامات رفع شده و یا ممکن است برخی همچنان معتقد باشند که ابهامات وجود دارد. بنابراین رای دادن به این افراد به نظر تک تک نمایندگان بستگی دارد.

مصری با بیان اینکه در مجلس فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های تخصصی وجود دارد که وزرا با حضور در جلسات آنها به ارائه برنامه‌های خود پرداختند، گفت: فرصت ارائه برنامه وزرای پیشنهادی و طرح دیدگاه‌های آنها برای نمایندگان، زیاد بوده و می‌توان گفت که نمایندگان با نظرات و دیدگاه‌های وزرا کم و بیش آشنا شدند.

نماینده کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه مجلس در حال دادن رای اعتماد به وزرا است،‌ گفت: باید دقت کرد که موضوع رای اعتماد مطرح است و نمایندگان از نظر سیاسی باید به وزرا رای اعتماد دهند و کشور را به آنها بسپارند. بنابراین تاکید ما این است که اگر ابهامی در دل برخی نمایندگان نسبت به وزرا وجود دارد باید این ابهامات رفع شود تا این ابهامات در رای نمایندگان تاثیرگذار نباشد.

مصری افزود: در مجلس رای جمع شده‌ای وجود ندارد بلکه تک تک نمایندگان رای خاص خود را دارند و هیچ کس از رای دیگری خبر ندارد و همه مسائل با توضیحات وزرا و همچنین بیان دیدگاههای نمایندگان در صحن مجلس مشخص می‌شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه نمایندگان قسم خوردند که طبق قانون رفتار کنند، گفت: اگر سند و مدرکی علیه وزیر پیشنهادی وجود داشته باشد باید با بررسی آن اقدامات لازم را به عمل آورد در غیر این صورت باید توجه داشت که اصل بر برائت است مگر آنکه خلافش ثابت شود.

مصری با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر تلاش وی برای جمع‌آوری آرا برای علی ربیعی گزینه پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ‌اینجانب برای اولین بار آقای ربیعی را بعد از معرفی از سوی آقای روحانی به مجلس، دیدم. معتقدم اگر علیه فردی مستندی وجود داشته باشد باید به آن توجه شود در غیر این صورت نباید به اظهارات بدون سند توجه داشت.

وی در عین حال گفت:‌ البته برخی ممکن است تا با جریان سازی‌ها، به دنبال مطرح و جایگزین کردن فرد مورد نظر خود باشند و اینجانب نه تنها در مورد ربیعی بلکه در مورد هر وزیر پیشنهادی دیگر اگر سند و مدرکی وجود نداشته باشد، توجهی نخواهم کرد.

https://shoma-weekly.ir/Vtg2FO