حسین مقصودی، سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس و نماینده مردم سبزوار در خانه ملت، در واکنش به اجرای ابلاغیه مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی، گفت: مدیران اجرایی ارادهای برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور ندارند.
وی در ادامه افزود: مسئولان فکر میکنند که مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را در سال جاری به دولت ابلاغ فرمودهاند اما رهبری از سال 1388 اجرای این اقتصاد را از مسئولان خواستار شدهاند.
عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایت به معنای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و ادامه داد: پیام اقتصاد مقاومتی این است که نهتنها باید به ظرفیت های درون توجه کرد بلکه درصدی نیز از سرمایهگذاران خارجی در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی بهره برد.
نماینده مردم سبزوار در خانه ملت بابیان این مطلب که مجلس باید در به حرکت درآوردن لوکوموتیو اقتصاد مقاومتی در کنار دولت قرار بگیرد، گفت: مجلس ضرورت دارد با بررسی و پژوهش مشخص کند که چه اقتصادی در کدام منطقه جوابگو است مثلاً استانی استعداد دام پروری بیشتری نسبت به احداث معدن و صنایع دارد ازاینرو در این استان صنعت دامپروری را توسعه داد.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ادامه داد: امروزه بسیاری از مسئولان آن چشماندازی را که ولایت در اجرای اقتصاد مقاومتی مشاهده میکنند را نمیتوانند ببینند و به آن توجه نمیکنند.
وی افزود: اگر امروز شاهد هستیم چین با اینهمه جمعیتش توانسته اقتصاد جهان را در اختیار بگیرد به دلیل این است که از الگوی اقتصاد مقاومتی پیروی کرده و توانسته با استفاده از نیروی انسانی و منابع و معادن طبیعی بر اقتصاد جهان تأثیر بگذارد.
مقصودی اذعان داشت: امروزه بسیاری از کشورهای قدرتمند اقتصادی برای پیشرفت بحث اقتصاد از الگوی اقتصاد مقاومتی بهره گرفتهاند و به موفقیتهایی درزمینه اقتصادی دست پیداکردهاند و یا اینکه در تلاش هستند تا خود را به مرز توسعهیافتگی نزدیک کنند.
نماینده مردم سبزوار در خانه ملت گفت: متأسفانه امروز مدیران کشور ابلاغیه مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی که تماماً برگرفته از قرآن و کتاب و آموزههای دینی است عمل نمیکنند.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس به برگزاری همایشها و جلسات در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و بیان داشت: باید دید از برگزاری همایشها و جلسات درزمینه اقتصاد مقاومتی چه نتایجی حاصل میشود که متأسفانه تاکنون نتیجه عملی در این زمینه شاهد نبودیم.
مقصودی عدم انسجام سه قوه، سوء مدیریت، عدم شناسایی پتانسیلهای داخلی را از عوامل اجرایی نشدن اقتصاد مقاومتی برشمرد و اذعان داشت: من بهعنوان یک نماینده به مسئولان دولتی این پیشنهاد را میدهم که اگر میخواهند به جدی اقتصاد مقاومتی را در کشور اجرایی شود باید آهنگ اجرای آن را از روستاها و عشایر کوک کنند چراکه اقتصاد مقاومتی در باغداری، دامپروری، صنایعدستی در روستاها است که همه آنها امروزه رهاشدهاند.