مجلس

مجلس در برابر دولت قبل نجابت نشان داد

سید مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم در گفت و گو با برنا، در رابطه با خیز اصلاح طلبان برای به صحنه برگرداندن روحانی در عرصه سیاسی و مطرح کردن ریاست روحانی بر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انتخاب اعضای مجمع در هر دوره با شخص مقام معظم رهبری است و گمانه زنی کوچکترین تاثیر و فایده ای ندارد.

وی در ادامه گفت: اعضای مجمع مشاوران ایشان محسوب می شوند و باید سعی کنند از مجموع تجربیات حرفه ای خود و شناختی که نسبت به امور داخلی کشور و امور بین المللی دارند استفاده صادقانه برای ایفاء وظایفشان در مجمع کنند.

میرسلیم‌تاکید کرد: تجربیات جناب آقای روحانی بویژه در مدت ۸ سال ریاست جمهوری ایشان بسیار ارزشمند است و یک بار دیگر نشان داد که اعتماد کردن به آمریکا برای رسیدن به توافق حتی پس از چندین سال مذاکره مستقیم بیهوده بوده و هدف آمریکا از کشاندن ایران به میز مذاکره در واقع چیزی جز قبولاندن و تحمیل نظریات مستکبرانه آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران نیست و اصلا هدف آمریکا از این مذاکرات برجامی ورود به مرحله بعدی یعنی برجام ۲ بوده است والا آمریکا و اروپایی‌ها بخوبی می دانند که تولید و استفاده از سلاح هسته‌ای بر مبنای فتوای شرعی مقام معظم رهبری در راهبرد و برنامه های تسلیحاتی نظام ما نیست.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: متاسفانه در طول مذاکرات با خودباختگی دولت دوازدهم بسیاری از قابلیتهای علمی و فناورانه هسته‌ای کشور تخریب شد بدون هیچ دستاوردی؛ ولی آمریکایی‌ها امید داشتند در ادامه همان مذاکرات نسبت به تضعیف اقتدار منطقه‌ای ما و تخریب توانایی‌های نظامی ما و عمق نفوذ راهبردی جمهوری اسلامی به نتیجه مورد نظرشان برسند که به سد محکمی برخورد کردند و در نتیجه به لجاجت روی آوردند و تحریمها را تشدید کردند.

میرسلیم گفت: متاسفانه دولت که خوش بینی ساده‌لوحانه‌ای نسبت به مذاکرات و سرانجام آن داشت اغلب فعالیت‌های اصلی کشور را در زمینه تولید و اشتغال و مهار تورم، منتظر نتیجه مذاکرات نگهداشت و عملا کاری جز تشکیل جلسه و دیوانسالاری برای به اجراگذاشتن سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی نکرد و ضایعات مهمی برای کشور ایجاد شد که امروز شاهد عواقب اقتصادی و اجتماعی و حتی فرهنگی آن هستیم. عدم تکرار این اشتباهات فاحش بسیار مهم است و شاید حضور صادقانه ایشان بتواند کمکی برای تشخیص‌های مصلحتی محسوب شود. البته این مفروضات را، یعنی بویژه قبول حضور صادقانه به اتکای تجربیات خسارتبار گذشته، محتمل نمی دانم.

وی در ادامه با اشاره به اظهارات اسحاقجهانگیری که مجلس یازدهم را تضعیف کرده بود اظهار کرد:مجلس یازدهم خیلی نسبت به دولت دوازدهم نجابت نشان داد. از بدو تشکیل مجلس یازدهم عده‌ای از نمایندگان بر این عقیده بودند که باید دولت استیضاح و برکنار شود و بیش از این فرصتهای کشور نسوزد که حرف درستی بود ولی عده‌ای دیگر از نمایندگان اعتقاد داشتند که مردم آمادگی تحمل جنجال سیاسی جدید ندارند و بهتراست با دولت مدارا شود به این امید که خود را اصلاح کند؛ این نظریه دوم غالب شد ولی دولت خود را اصلاح نکرد و آن یک سال خسارت نیز بر هفت سال گذشته افزوده شد.

میرسلیم تاکید کرد: مسئولان دولت دوازدهم بهتر است از حرفهای سیاسی و شعارگونه بپرهیزند و منصفانه به نقد عملکرد ضعیف خود بپردازند شاید از این طریق بتوانند خدمتی به کشور بکنند و نظر مثبت عده‌ای را به خود جلب کنند.

وی گفت: مصیبت ارز جهانگیری ۴۲۰۰ تومانی هنوز التیام پیدا نکرده و بلائی که با ده برابر شدن نرخ ارز در انتهای دولت دوازدهم بر سر مردم آمد در تاریخ ایران سابقه نداشته و ندارد و خدا می داند چقدر باید زحمت بکشیم تا آن همه خسارت جبران شود. آنها اصلا فهم درستی از بازار سهام که مایه امید برای کشور بود نداشتند و یک فرصت بی نظیر را با تدبیر غلط به تهدید فاجعه بار تبدیل کردند مانند قانون هدفمندی یارانه ها که زیر پا گذاشتند و یارانه پنهان را رواج دادند و ضریب جینی را به بیش از ۰،۴۰ رساندند و فاصله طبقات اجتماعی را افزایش دادند؛ کشور را غرق در رکود کردند و گرانی‌ها را دامن زدند و فساد را نهادینه کردند و تمام نظامات حقوق و دستمزد و بازنشستگی و بیمه را فروپاشیدند.

عضومجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان افزود: اگر حق مطلب را بخواهید بسیاری از دولتمردان دوازدهم باید محاکمه شوند. ما به خاطر حفظ حرمت نظام مهر بر دهان خود زده ایم. من به امثال ایشان برادرانه نصیحت می‌کنم دست از سیاسی کاری بردارند و بگذارند ما با تحمل مرارت و خون دل خوردن ضایعاتی را که آنها به بار آورده‌اند و بر جای گذاشته‌اند جمع کنیم؛ به فضل خدا.

https://shoma-weekly.ir/an53m2