ویژه

لیبرالیسم فرهنگی از اهداف دولت اصلاحات بود

لیبرالیسم فرهنگی، اباحی‌گری و تکثر‌گرایی دینی از اهداف موردنظر دولت اصلاحات بود، از این رو باید آن دوران را دوران تلخی دانست.

حجت الاسلام مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس و سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در مراسم روضه موتلفه اسلامی گفت: لیبرالیسم فرهنگی، اباحیگری و تکثرگرایی دینی از اهداف موردنظر دولت اصلاحات بود، از این رو باید آن دوران را دوران تلخی دانست.

مصباحیمقدم به بازخوانی عملکرد منافقین اشاره کرد و با بیان اینکه منافقان فقط به گروهک رجوی ختم نمیشود، گفت: منافقین به راحتی قابل شناسایی نیستند چرا که همیشه ظاهر اعمال تصدیق ایمان نیست و دست یافتن به باطن امری دشوار و محال است.

وی تاکید کرد: امروز بعضی میگویند ولایت فقیه و جمهوری اسلامی را قبول داریم اما حرکات و مواضعشان نشان میدهد که دروغ میگویند.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: قرآن کریم در مورد منافقین میگوید که منافقان دارای دل بیمار هستند اما این منافقان هر چه قدر هم که بخواهند حقیقت خود را پنهان کنند، با اظهارات و برخی رفتارهایشان میتوان به ضمیرشان پی برد.

مصباحی مقدم با اشاره به اینکه منافقین امروز به رژیم صهیونیستی پناه بردند، اظهارداشت: گروه رجوی ادعا میکردند از پیشتازان مبارزه با آمریکا بودند، اما امروز به آمریکا و رژیم صهیونیستی پناه بردند و با این کار نشان دادند که همواره دروغ میگویند چون که جیرهخوار آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند.

وی به ارتباط و تعامل منافقین با آمریکا اشاره کرد و افزود: منافقین امروز به سنای آمریکا میروند و با آنان ارتباط نزدیک دارند، بنابراین بیدلیل نیست که سناتورهای آمریکایی در مورد مذاکرات ایران با ۱+۵ سرسختی از خود نشان میدهند و دست به تحریمهای بیشتر میزنند.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در ادامه به انتقاد از مواضعی که در دوران اصلاحات مطرح میشد پرداخت و خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان گفتند امام خمینی (ره) به تاریخ پیوست و دوران امام تمام شده است، آنان از ختم انقلاب سخن میگفتند و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را که شعار اساسی انقلاب بوده را زیر سئوال میبردند. حتی عدهای در دولت اصلاحات قرآن را زیر سئوال میبردند و میگفتند قرآن کلام خدا نیست بلکه کلام پیغمبر است.

ضرورت سازش از مواضع ضعف مقابل مستکبران یکی دیگر از انتقادات مصباحی مقدم از دوران اصلاحات بود.

وی در این راستا به مطالبی که در دوره اصلاحات با ضعف در قبال استکبار و رژیم صهیونیستی بیان میشد اشاره کرد و با بیان اینکه در دوران اصلاحات گفته میشد که باید با رژیم صهیونیستی کنار آمد، یادآور شد: ما هنوز سخن یکی از بزرگان اصلاحات را که امروز بعد از مدتها صدایش شنیده میشود را فراموش نکردهایم که میگفت «ما در مورد قضیه فلسطین کاسه داغتر از آش شدهایم چرا که فلسطینیها خودشان به دنبال سازشند اما ما این را قبول نداریم» بنابراین معتقدم اظهار اینگونه سخنان نیز زمینه شعار «نه غزه و نه لبنان» را فراهم کرد. رئیس کمیسیون تلفیق خاطرنشان کرد: لیدر اصلاحات میگفت ما قرائت مختلف از اسلام داریم، لیدر اصلاحات قبل از اینکه رئیسجمهور شود، چنین اظهاراتی را در جلسهای اعلام کرد که بنده بلافاصله به وی گفتم اسلام یعنی اسلام امام، بنابراین امروز آنان خیال میکنند ما مسائلی را که زیر چتر دولت اصلاحات اتفاق افتاد را فراموش کردهایم.

مصباحی مقدم به تشریح اهدافی که در دوره اصلاحات دنبال میشد اشاره کرد و اظهار داشت: لیبرالیسم فرهنگی، اباحیگری و تکثرگرایی دینی از اهداف موردنظر دولت اصلاحات بود از این رو باید آن دوران را دوران تلخی دانست.

وی با بیان اینکه افکار اصلاحات فروکش کرده بود، گفت: افکار و مواضع اصلاحاتیها پس از اتمام دوران اصلاحات فروکش کرد و شخصیتهای آن در لاک خود فرو رفتند اما بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ دو مسئله جان گرفت و مطبوعات و رسانههای اصلاحطلب به اساس تشیع حمله کردند.

مصباحی مقدم با بیان اینکه برخی حجاب را امری شخصی تلقی میکنند و میگویند بعد اجتماعی آن ضرورت ندارد، ادامه داد: البته این افراد در همین راستا خوانندگی زن را برای مردها تجویز میکنند.

وی تصریح کرد: مشکل امروز کشور ما اقتصاد و مدیریت است بنابراین از مدیریت جدید اجرایی کشور انتظار داریم جلوی این مسائل را بگیرد چرا که انتظارات مردم مسائل مادی و معیشت است.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: به طور جد معتقدم که روحانی با مواضع اینگونه افراد هماهنگی ندارد، این اظهارات جنبه تست دارد و میخواهند جامعه را بسنجند که اگر واکنشی به دنبال داشت مواضع خود را تعدیل و اگر خیر، قویتر و محکمتر ارزشها را زیر سئوال قرار دهند.

مصباحی مقدم این اظهارات را نشان بارز نفاق عنوان کرد و با اشاره به اینکه باید با این گروه منافق برخورد مناسب صورت گیرد، گفت: البته ما نمیگوییم حق حیات از آنها گرفته و یا قلع و قمع شوند، بلکه میگوییم آنان سر جای خود بنشینند و ارزشهای انقلاب، اسلام و شیعه را زیر سئوال نبرند.

وی همچنین با انتقاد از اظهارات اخیر سعید حجاریان مبنی بر انحلال مجلس بیان داشت: «آقای تئوریسین گفته است که یک مجلس فرمایشی سر کار بیاید و نمایندگان هرچه رئیسجمهور بگوید بگویند بله قربان! استقلال مجلس امری مهم است اما مجلسی که به وسیله رئیسجمهور منحل و نمایندگانی هماهنگ با دولت به پارلمان راه یابند استقلال ندارد.»

وی در پایان سخنانش از رئیسجمهور خواست که قویا جلوی این مسائل را بگیرد چرا که این کارها و اقدامات نشان از این دارند که این افراد میخواهند مجددا بلبشوی فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را تشدید کنند.

https://shoma-weekly.ir/JyWZh5