مجلس

لطمات زیادی از نبود نظارت و کنترل دستگاه‌های اجرایی خوردیم

نماینده مردم «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» در مجلس شورای اسلامی گفت:اقدامی که مجلس باید مورد تاکید قرار دهد این است که مطمئن شود که سامانه‌های مورد نیاز نظارت و کنترل دستگاه‌های اجرایی به صورت یکپارچه ایجاد شده است چرا که ما از این بخش لطمات زیادی را متحمل می‌شویم.
نماینده مردم «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» در مجلس شورای اسلامی گفت:ما برای تقویت نظارت مجلس تاکید بر شفاف‌سازی عملکرد دستگاه‌های اجرایی داریم و این مهم از طریق سامانه‌های هوشمند و یکپارچه محقق می‌شود.

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «نما» با اشاره به روز مجلس و راهکار‌ها در زمینه بهبود اقدامات مجلس یازدهم گفت: مجلس از ابتدا به موضوع نظارت تاکید داشت و باید در حال حاضر بیشتر روی آن تمرکز کرده و آن را توسعه دهد.

وی با اشاره به افزایش نقش نظارتی مجلس بیان داشت: اگر مجلس این فرآیند را به خوبی انجام دهد از تدوین طرح و لوایح جدید کاسته خواهد شد.

نماینده مردم تهران تاکید داشت: همچنین اگر ما بتوانیم از بخش‌های نظارتی مان استفاده کنیم اشکالات به طرح‌ها و لوایح کاهش خواهد یافت چرا که در این صورت مسائل به خودی خود حل شده و دیگر نیازی به ارائه طرح و لوایح جدید نیست.

وی با بیان اینکه برای انجام اقدامات نظارتی باید تاکید مجلس بر شفافیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی دولت باشد، ادامه داد: برای ایجاد این شفاف‌سازی نیازمند ایجاد سامانه ها، ابتدا برای وظایف دستگاه‌های اجرایی هستیم و نهایتا این سامانه‌ها باید در دولت یکپارچه شوند.

شاکری افزود: دومین اقدامی که مجلس باید مورد تاکید قرار دهد این است که مطمئن شود که سامانه‌های مورد نیاز نظارت و کنترل دستگاه‌های اجرایی به صورت یکپارچه ایجاد شده است چرا که ما از این بخش لطمات زیادی را متحمل می‌شویم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین ما برای تقویت نظارت مجلس تاکید بر شفاف‌سازی عملکرد دستگاه‌های اجرایی داریم و این مهم از طریق سامانه‌های هوشمند و یکپارچه محقق می‌شود.

شاکری بیان داشت: اگر مجلس این موضوعات را پیگیری کند کار بزرگی انجام داده است و البته این کار انجام می‌شود، اما باید توسعه و سرعت پیدا کند.

نماینده مردم تهران تاکید کرد: همچنین ما باید دائماً وزارتخانه‌های زیربنایی را مورد رصد قرار دهیم تا مطمئن شویم چرخ زندگی مردم درست می‌چرخد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: معیشت و اشتغال مردم با کارکرد این وزارتخانه‌ها ارتباط پیدا می‌کند و بنابراین اولویت با این وزارتخانه‌ها است و باید مورد رصد و نظارت قرار گیرند.

شاکری با بیان اینکه مجلس باید عملکرد دستگاه‌هایی که با معیشت مردم سر و کار دارند را از طریق سامانه‌های هوشمند مورد نظارت قرار دهد،بیان داشت: مجلس وظیفه دارد تا مشکلات مربوط به معیشت و اشتغال مردم را مورد رصد قرار دهد تا آن قول و قرار‌های ابتدایی تشکیل مجلس محقق شود.

https://shoma-weekly.ir/1pU1Hd