
سید حسین نقوی حسینی عضو فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در خصوص علل شکست طرح کوفی عنان در سوریه گفت : دو جریان در عرصه بین الملل برای حل مشکل سوریه تلاش می کنند . یک جریان معتقد است که باید از طریق سیاسی مشکل بحران حل بشود و آن هم گفتگو بین مخالفان و دولت است. کوفی عنان نماینده این تفکر بود، کشور هایی مانند روسیه، چین و ایران و بخشی از سازمان ملل متحد اعتقاد به این راه داشتند .
وی در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار شما اظهار داشت : یک جریان هم ، جریانی است که غربی – عربی دارد دنبال می کند . البته با لابی گری صهیونیستها ، و آنها معتقد هستند با راه حل نظامی باید مشکل سوریه را حل و فصل کنند . با همین بهانه تروریستها را تجهیز می کنند و امکاناتی در اختیار آنان قرار می دهند و آموزش می دهند و آنان را مورد حمایت قرار می دهند . فشار محور غربی – عربی باعث استعفای کوفی عنان شد . یعنی برخلاف منشور سازمان ملل متحد و اهداف آن زور و سلطه گری آمریکا و کشورهای متحد غربی _عربی بر این تفکر غلبه کرد. عنان نتوانست فشار آمریکایی ها را تحمل کند .
همچنین وی در بیان شرایط انتخابات آینده ریاست جمهوری و ورود اصلاح طلبان در این عرصه خاطر نشان کرد : در واقع اصلاح طلبان یک سابقه غیر قابل بخششی را در فتنه 88 دارند. آنها اگر چه نمی توانیم بگوییم همه جریان اصلاح طلبی اما بخش عمده این جریان در فتنه 88 جز بازیگران اصلی این جریان بودند و فعال بودند . چنانچه مقام معظم رهبری فرمودند کسانی که در این فتنه نقش اخلال داشتند، مجرم محسوب می شوند . اگر اصلاح طلبان بخواهند در انتخابات ورود پیدا کنند، ابتدا باید این مرز بندی ها خود را مشخص کنند و باید عذرخواهی خود را اعلام کنند و معترف به اشتباه خود باشند و آن را بپذیرند . بعد صحبت از ورود به عرصه انتخابات را مطرح نمایند.
نقوی حسینی با اشاره به رقبای احتمالی این انتخابات تصریح کرد : بنده فکر می کنم در انتخابات ریاست جمهوری همانند مجلس هم جریانات اصولگرا با گرایشهای مختلف در عرصه انتخابات ورود پیدا می کنند. به طوری که جبهه پایداری تلاش های مستقلی انجام می دهد ، جبهه پیروان خط امام و رهبری خط دیگری را دنبال می کنند و رهپویان انقلاب در جریان دیگری حرکت می کنند. بنابراین بنده فکر می کنم در ریاست جمهوری هم همین گرایش های مجلس به طور پررنگ فعال بشوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد : بنده هم قبلا عرض کردم و توصیه می کنم که جریان اصولگرایی در حوزه ریاست جمهوری موضع واحد داشته باشد. برای اینکه در مجلس سلایق مختلف است . اما در ریاست جمهوری منافع ملی مطرح است و باید در جهت منافع ملی همه هم نظر و متحد باشند.