مجلس

فاطمه رهبر تشریح کرد: نامه فراکسیون زنان به روحانی برای بهبود وضعیت بانوان

اعضای فراکسیون زنان مجلس پس از نشست شورای فرهنگی - اجتماعی زنان با حجت‌الاسلام روحانی پیشنهاد‌ات خود در زمینه زنان، خانواده و کودکان را طی نامه‌ای به وی ارائه کردند.


فاطمه رهبر رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نامه این فراکسیون به رئیس جمهور منتخب ملت اظهار داشت: اعضای فراکسیون زنان مجلس پس از نشست شورای فرهنگی - اجتماعی زنان با حجت‌الاسلام روحانی پیشنهاد‌ات خود در زمینه زنان، خانواده و کودکان را طی نامه‌ای به وی ارائه کردند.

وی با اشاره به محورهای اساسی پیشنهادات فراکسیون زنان مجلس به رئیس جمهور منتخب، توضیح داد: در این نامه اساسی‌ترین اقداماتی که باید برای زنان کشور انجام شود، به آقای روحانی اعلام کردیم.

رهبر، حمایت از زنان سرپرست خانواده اعم از بی‌سرپرست و بدسرپرست، اجرایی شدن بیمه زنان خانه‌دار با اولویت زنان سرپرست خانوار و رفع موانع ازدواج، مصونیت و احترام به زنان و به نوعی تقویت نهاد خانواده را از جمله این موارد عنوان کرد.

رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: بازنگری قوانین مدنی و جزایی و کار در زمینه زنان و خانواده، رفع موانع اشتغال‌ و حمایت از زنان کارآفرین و حمایت از مادران شاغل دارای فرزند خردسال از دیگر موارد دیگری بود که در این نامه مورد تأکید قرار گرفته است.

رهبر تصریح کرد: اتخاذ تصمیم جدی در خصوص حجاب و پوشش اسلامی، معاشرت بین زن و مرد، ارائه الگوی اسلامی زن مسلمان در سطح ملی و بین‌ المللی، توسعه تعامل بین ‌المللی در حوزه زنان و خانواده نیز مواردی است که فراکسیون زنان مجلس خواستار توجه رئیس جمهور منتخب به آنها شده است.

وی ادامه داد: محرومیت‌زدایی و بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های محروم و کم‌درآمد، مشارکت حقیقی و تثبیت جایگاه زنان در سیستم تفهیم‌سازی، توزیع عادلانه قدرت بر مبنای کیفیت نه کمیت، تشکیل مرکز عالی و ثابت با کادری مجرب، قوی و متخصص در حوزه زنان و خانواده و معرفی تعدادی از صاحب‌نظران و کارشناسان خبره در حوزه زنان و خانواده از جمله پیشنهادات دیگری بود که این فراکسیون در نامه خود به آقای روحانی ارائه داد.

نماینده تهران در مجلس اجرایی شدن برخی قوانین بر زمین مانده را برای کشور ضروری دانست و از قانون تسهیل ازدواج جوانان، قانون مد و لباس، قانون عفاف و حجاب و قانون منشور مسئولیت‌های زنان در عرصه‌های داخلی و بین‌ المللی به عنوان نمونه‌ای از این قوانین یاد کرد.

رهبر همچنین اجرایی شدن مواد برنامه توسعه پنجم از جمله ماده 227 و 230 قانون دورکاری و قانون حمایت از مشاغل خانگی را در راستای احقاق حقوق زنان و خانواده‌، ضروری دانست.

وی تصریح کرد: نظر به فرمایشات مقام معظم رهبری در مطالبات به حق ایشان در ارتباط با جامعه زنان و همچنین نیاز روز جامعه، این ضرورت‌ها را دسته‌بندی کرده و برای آقای روحانی ارسال کردیم.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به دیدار اعضای این فراکسیون با رئیس جمهور منتخب، یادآور شد: ارائه این نامه به منزله اعلام آمادگی فراکسیون برای دیدار رسمی با آقای روحانی است که امیدواریم بعد از مراسم تنفیذ انجام شود.

https://shoma-weekly.ir/RRLpCS