مجلس

غفلت در پسابرجام به سلطه اقتصادی غرب می انجامد

برخی از خریدها و قراردادها ممکن است مورد نیاز اولیه کشور ما باشد ولی دقت داشته باشیم چیزی که وارد می کنیم آیا وابستگی ما را به غرب بیشتر می کند؟ بازار کار و اشتغال را برای آن کشورها داغ می کند یا برای جوانهای خودمان؟ لذا باید مراقب نفوذ اقتصادی باشیم که مبادا از طریق موضوع اقتصاد تسلط بیگانه را برای کشور رقم بزند.
فاطمه رهبر با تاکید بر اینکه به کسانی رای بدهید که دلشان برای بیگانگان غش و ضعف نمی کند، گفت: با طمعی که کشورهای غربی برای ایران دارند، وجود درگیری های حزبی و سیاسی، راهی جهت سلطه و نفوذ دشمنان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ره به ری، فاطمه رهبر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ره به ری، اظهار کرد: از دهه هفتاد بحث نفوذ فرهنگی تحت عناوین شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی، ناتو فرهنگی و رخنه فرهنگی مطرح شده است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص پسابرجام به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد که فرموده اند: برجام بهانه ای بیش نیست، مراقب نفوذهای پس از برجام در زمینه های نفوذ فرهنگی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی باشید.

عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به نفوذ اقتصادی تصریح کرد: پس از برجام به بهانه های مختلف مشکلات اقتصادی و معیشت مردم با گره زدن به بحث برجام، قطعا مراقبت های زیادی لازم دارد که از طریق برجام نخواهیم تسلط اقتصادی کشورهای غربی را بر کشور خودمان ببینیم.

فاطمه رهبر درایت و مدیریت مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا و هماهنگی دستگاههای قضا را در مقابله با نفوذ امنیتی مثمر ثمر دانست و ابراز کرد: دستگاههای امنیتی و انتظامی کشور بر مسائل امنیتی تسلط کامل دارند.

وی با اشاره به نفوذ سیاسی در طراحی فتنه 88 عنوان کرد: با طمعی که کشورهای غربی برای ایران دارند، وجود درگیری های حزبی و سیاسی، راهی جهت سلطه و نفوذ دشمنان است که می خواهند از طریق افرادی که وارد مجلس شورای اسلامی و خبرگان می شوند نفوذ داشته باشند.

عضو فراکسیون اصل نود قانون اساسی اضافه کرد: مردم ما بادقت روی افراد، آگاهی و بصیرت، افراد شایسته، با تجربه، ولایتمدار و کسانی که دلشان برای بیگانگان غش و ضعف نمی کند را انتخاب خواهند کرد.

فاطمه رهبر با اشاره به سرمایه گذاری هایی که به سمت غرب حرکت می کند، افزود: کمپانی های خارجی در ردیف قرار گرفته بودند تا در ایران که 80 میلیون جمعیت دارد بازاری برای خودشان ایجاد کنند و بعد از جریان تحریم ها و پسا برجام مرکز فروشی در داخل ایران به دست آورده و بازاریابی داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اهمیت اقتصاد مقامتی گفت: ما باید با مراقبت از اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی به سمتی حرکت کنیم که تلاش هایی در جهت رونق صنعت و تولید توسط جوانان خودمان اتفاق بیفتد نه اینکه برای خرید واگن، خودروی 208 یا ناوگان هوایی ایرباس با فرانسه یا دیگر کشورهای غربی قرارداد ببندیم.

نماینده مجلس ادامه داد: برخی از خریدها و قراردادها ممکن است مورد نیاز اولیه کشور ما باشد ولی دقت داشته باشیم چیزی که وارد می کنیم آیا وابستگی ما را به غرب بیشتر می کند؟ بازار کار و اشتغال را برای آن کشورها داغ می کند یا برای جوانهای خودمان؟ لذا باید مراقب نفوذ اقتصادی باشیم که مبادا از طریق موضوع اقتصاد تسلط بیگانه را برای کشور رقم بزند.

https://shoma-weekly.ir/D1ZboP