وی میافزاید: قطعا دشمنان ما راه به جایی نخواهند برد و همانند سال ۸۸ در فتنه انگیزی خود ناکام میمانند. مردم ما آگاه و مدافع نظام و انقلابند اما باید جلوی مسایلی چون اسید پاشی و... گرفته شود و برخورد قاطعانه شود تا شاهد تکرار آن نباشیم. البته این مسایل در همه جا اجتناب ناپذیر است مهم برخورد قاطعانه با گروه معاند و عوامل فتنه انگیز است.
حسینی تصریح میکند: متاسفانه در سایه نا امن سازی فضای جامعه در عرصه بین الملل مسایلی از قبیل نقض حقوق بشر و.. مطرح میشود که در نهایت دشمن به شکلی با فشار و پررنگ جلوه نشان دادن آن در مسایل مختلف، مصادره به مطلوب میکند و اهداف خود را پیگیری میکند.
منصور حقیقتپور کارشناس مسایل بین الملل در این رابطه خاطر نشان میکند: به نظرمن کشور ایران با ثباتتر و با اقتدار از این مسئله است که با تحت تاثیر قراردادن چنین اتفاقاتی ناامن شود. البته دهها نکته از این قبیل اتفاقات و جنایات در نیوریوک و جاهای مختلف دنیا رخ میدهند با این تفاوت که این جنایات در آمریکا نمونه اصلی و اورجینال است ولی در ایران وارداتی است. ما در قاموس ایرانیان این گونه رفتارها را نداریم و کسی که این کار را میکند دین ندارد که برای زنان و کودکان ما نا امنی ایجاد میکند.
وی دررابطه با فضاسازیهای رسانه داخلی میگوید: به نظر میرسد عناصر داخلی کشور باید دقت کنند که بیخود آب به آسیاب دشمن نریزند. فضاسازیهایی که در فضای مجازی و یا برخی مطبوعات صورت میگیرد، نباید به سناریوی آمریکاییها کمک کرد. لذا باید منتظر بمانیم تا نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کار خود را پیش ببرند.
موسی غضنفرآبادی عضو کمیسیون حقوق و قضائی مجلس نیز با تایید این مسئله که پروژه نا امن سازی در داخل کشور از آن سوی مرزها اداره میشود، اظهار میکند: نمایاندن چهره نا امن جامعه به نفع کسانی است که در بیرون از مرزها به دروغ پردازی نسبت به نظام اسلامی میپردازند. چرا که وقتی میبینند که در اطراف ما آتش و نا امنی و جنگ وجود دارد در حالی که ما در کانون امن بسر میبریم موجب نگرانی آنها میشود. لذا شایعه سازی میکند و با دامن زدن به برخی از اتفاقات به دنبال تشنج در جامعه هستند. زمانی باحجاب را در مقابل بیحجاب مطرح میکنند و یا شیعه را در مقابل اهل سنت تا صفوف یکپارچه مردم را برهم زنند.
وی تصریح میکند: این مسئله روشن و شفاف است که دشمن امنیت و آسایش کشور را نشانه رفته است و به دنبال از بین بردن چهره امن کشوراست و من فکر میکنم مسئله اسید پاشی و... بیارتباط با کسانی که نسبت به نظام اسلامی دشمنی دیرینه دارند، نیست. البته در این موقعیتها برخی گروههای خاص با گرایشهای مختلف موج سواری میکنند و با سردادن شعارهایی به دنبال اهداف ناروای خود هستند، لذا بصیرت و توجه و هوشیاری مردم همواره لازم و ضروری است.
آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی نیز در این خصوص میگوید: برخی معتقدند که فتنه تمام شده است اما فتنه روش خود را تغییر داده است و اساس و اصل خود را بر ایجاد فتنه انگیزی هنوز دنبال میکند و پیگیر است. اپوزیسیون برانداز با عناصر داخلی و کمک رسانههای بیگانه به دنبال ایجاد ناامنی در داخل است و فضای مسمومی را در جامعه ایجاد میکند تا به اهداف سیاسی خود برسد. متاسفانه برخی دولتمردان با مواضع خود، این فضا را آلوده میکنند توقع از دولت این است که حداقل به این مسایل دامن نزند و به ویژه رئیس جمهور محترم که زمانی دبیر شورای امنیت ملی بودند و در بحث امنیتی کارشناس هستند و میدانند که احساس امنیت بالاتر از ایجاد امنیت است. امروز نباید اجازه داد تا برخی برای تسویه حساب سیاسی به این فضاها دامن بزنند و جامعه را آلوده کنند تا به اهداف خود برسند.