
وی با اشاره به جایگاه والای اخلاق در مبانی سیاسی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: رعایت اخلاق، جایگاه اساسی در سیاست داخلی و خارجی ایران دارد و بر سیاستمداران فرض است که این اصول و مبانی اخلاقی را در برخوردهای داخلی و خارجی که دارند سرلوحه اعمال خود قرار دهند. الهیان درباره مشاهده بی اخلاقی ها در کشور و تکرار آن در مقاطع مختلف، گفت: مقام معظم رهبری بارها در بیاناتشان تاکید بر نخبه پروری سیاسی داشتند که باید این موضوع با
شاخصهای مطرح شده توسط ایشان مورد توجه قرار گیرد، البته در کنار این موضوع باید خواص، سیاستمداران و روحانیت معزز هم بر رعایت اخلاق در سیاست تاکید کنند و توجه ویژه داشته باشند.
وی اضافه کرد: با توجه ویژه خواص، آنها افرادی را که در عرصه سیاسی فعال هستند و می توان آینده سیاسی خوبی برای آنها
پیشبینی کرد را با اخلاق سیاسی بیشتر آشنا کنند.
این فعال سیاسی با اشاره به نقش احزاب و تشکل ها در آماده سازی و تمرین اخلاق در سیاستمداران تصریح کرد: توجه به مبانی اخلاقی، حقیقتا یکی از ضرورت های فعالیت های احزاب است که با تمرین و روی اصول و مبانی اخلاق سیاسی تقویت می شود؛ احزاب، گروه های سیاسی و روحانیت باید در کنار تربیت نیرو به این امر توجه داشته باشند و در این راستا آموزش و تمرین اخلاق را با دقت نظر ویژه ای انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه بی اخلاقی در عرصه سیاست با اصول و مبانی جمهوری اسلامی ایران در تضاد است اظهار داشت: اگر شاهد
عقبگرد در عرصه اخلاق سیاسی باشیم و در این زمینه توجه ویژه از جانب سیاستمدران صورت نگیرد، قاعدتا اهداف عالی انقلاب و جمهوری اسلامی محقق نخواهد شد و ما صدمات و لطمات بیش از این را متحمل خواهیم شد.