از جایی که ظروف یکبارمصرف پلاستیکی سرطانزاست، اگر غذا و یا مایعات داغ در داخل آن ریخته شود که اثرات بسیار نامطلوبی دارد و اگر مقدور است از ظروف یکبارمصرف نشاستهای استفاده کنند؛ در غیر این صورت غذا و مایعات را به صورت نیمهگرم در این ظروف بریزند تا از شدت عوارض بکاهد.
منصور رضایی
1- برای خیس کردن و طبخ خورش از نمک های مناسب و به میزان کم استفاده شود و سعی کنند تا این نمک را در آخر طبخ غذا استفاده کنند تا از لحاظ تغذیهای یدنمک از بین نرود.
2- برای سرخکردن مواد غذایی نیز نباید از روغن نباتی جامد استفاده شود، زیرا اسیدچرب ترانس مضرش بالاست و بهتر است روغن مایع و یا روغنهای مخصوص سرخ کردنی مصرف کنند و با شعله پایین مواد را سرخ کنند زیرا اگر شعله آتش بالا باشد باعث تولید پراکسیدها میشود که مضر است.
3- برای پخت حبوباتی مانند لوبیا و لپه حتیالمقدور 24 ساعت قبل از طبخ آن را در آب خیس کنند و آبش را چند بار دور بریزند تا تولید نفخ نکند که با این کار جذب املاحی مانند آهن و روی موجود در حبوبات افزایش مییابد.
4- از جایی که ظروف یکبارمصرف پلاستیکی سرطانزاست، اگر غذا و یا مایعات داغ در داخل آن ریخته شود که اثرات بسیار نامطلوبی دارد و اگر مقدور است از ظروف یکبارمصرف نشاستهای استفاده کنند؛ در غیر این صورت غذا و مایعات را به صورت نیمهگرم در این ظروف بریزند تا از شدت عوارض بکاهد.
5- از پاکیزگی گوشت مصرفی باید اطمینان خاطر داشته باشند تا آلوده به انگل و بیماریهای خاص نباشد و بهتر است گوشت لازم را از مکانهای معتبر خریداری کرده و تا زمان پخت آن را در یخچال نگهداری کنند.
6- سبزی غذاها نیز باید به دقت پاک و کاملا شسته و ضدعفونی شود تا مواد بیماریزای آن از بین برود.
* متخصص تغذیه
1- برای خیس کردن و طبخ خورش از نمک های مناسب و به میزان کم استفاده شود و سعی کنند تا این نمک را در آخر طبخ غذا استفاده کنند تا از لحاظ تغذیهای یدنمک از بین نرود.
2- برای سرخکردن مواد غذایی نیز نباید از روغن نباتی جامد استفاده شود، زیرا اسیدچرب ترانس مضرش بالاست و بهتر است روغن مایع و یا روغنهای مخصوص سرخ کردنی مصرف کنند و با شعله پایین مواد را سرخ کنند زیرا اگر شعله آتش بالا باشد باعث تولید پراکسیدها میشود که مضر است.
3- برای پخت حبوباتی مانند لوبیا و لپه حتیالمقدور 24 ساعت قبل از طبخ آن را در آب خیس کنند و آبش را چند بار دور بریزند تا تولید نفخ نکند که با این کار جذب املاحی مانند آهن و روی موجود در حبوبات افزایش مییابد.
4- از جایی که ظروف یکبارمصرف پلاستیکی سرطانزاست، اگر غذا و یا مایعات داغ در داخل آن ریخته شود که اثرات بسیار نامطلوبی دارد و اگر مقدور است از ظروف یکبارمصرف نشاستهای استفاده کنند؛ در غیر این صورت غذا و مایعات را به صورت نیمهگرم در این ظروف بریزند تا از شدت عوارض بکاهد.
5- از پاکیزگی گوشت مصرفی باید اطمینان خاطر داشته باشند تا آلوده به انگل و بیماریهای خاص نباشد و بهتر است گوشت لازم را از مکانهای معتبر خریداری کرده و تا زمان پخت آن را در یخچال نگهداری کنند.
6- سبزی غذاها نیز باید به دقت پاک و کاملا شسته و ضدعفونی شود تا مواد بیماریزای آن از بین برود.
* متخصص تغذیه